Uz sve to navodna lepota se ne vidi ni u kucistu sa otvorenom stranicom posto je hladisa okrenut na dole.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: znaciiii neverujem kakva nadrkana garfa,svaka im cas :: :: :: `rad je od coveka napravio majmuna` :: :: :: Prava lepotica.Ali ova je jos lepsa :: :: :: :: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RsomvHH5X61OkPCQ&templete= :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
nVidia ima MSI Lightning modele, a ATI Asus Formula modele :), naravno tesko da ce izaci Formula 4870X2 jer bi se ta kartica zapalila :), slicna stvar vazi za GTX295 :).
Au bre, sto niste kreativni... I ja ima providno kuciste, ali ima i ogledalo na dnu, tako da se vidi deo harvera koji ne vidis kada pogledas odozgo + neonke... Milina kada bacis pogled
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
U opshte me ne zanima kako izgleda grafichka ili bilo koji drugi deo koji se nalazi u kucishtuijer ga ne vidim a da kupujem providno da bih mogao to da vidim ne pada mi napamet ali se slazhem da lepo izgleda
Obratite vi paznju da Asus sve vise pravi non referentne karte sto ne da je odlicno nego extra a jos su se takve karte pokazale perfektno.To je ono sto mene raduje a sad kako ce da izgleda to je sekundarno.
naravno, po meni, takodje je uvek prioritet `performance`, pa zatim `look`, ali prvi put vidim graficku ovakvog izgleda, pa cisto da prokomentarisem...
@vuk125 hehe, u sistini, da, formulica.. a ta HIS graficka stvarno dobro izgleda i hladjenje na prvi pogled deluje ozbiljno, ipak HIS...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.