Molim za pomoc ! O cemu se radi? Moja kofiguracija je CPU AMD 4200+ , 2.2 Ghz , 2x1GB DDR2 800 Mhz, Graficka GTS 250 512 DDR3 . Igrica je need for speed - shift. Instalacija je dobra. Sve odradi kako treba. Kada pokrenem igricu mogu da igram jednu trku eventualno dve i posle toga blokada. Moram preko task menadzera da je ugasim. Nekada blokira i na samom pocetku. Poenta je u tome da blokira uvek. Da napomenem da je ista igrica instalirana na vise racunara i da rade bez problema. Takodje da napomenem da sam pre sedam dana nadogradio komp i tada sam ubacio pomenutu igricu. (ubacio orginalni drajver za graficku). Ako treba jos neki podatak pitajte samo pomozite.
Kakv blok? Da li slika zamrzne ili se resetuje ili BSOD? Koje napajanje? Kakve su ti temp. u trenutku bloka (CPU, MB, GPU)? VGA i PSU su najsumnjiviji.
Moraš da proveriš VGA. Ili kod sebe da probaš drugu Nvidia grafu ili kod nekog drugog da proveriš svoju sa istom igrom, ili obe stvari da uradiš. Sve pod uslovom da si eliminisao softverske probleme (čist sistem, najnoviji Nvidia drajveri i sl).
I meni je igra kenjala sve do pojave i instalacije poslednjeg peča 1.02. Pre toga mi nije pomogao ni pralazak sa 3870 na 4870. Probaj sa pečom pa javi.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.