Naišao sam nedavno na ovaj widget. Prikazuje u okviru widgeta temperaturu gpu-a, memorije, voltaže, itd... Ima dosta parametara za nadgledanje stanja vašeg GPU-a bez potrebe da se pali Afterburner itd... Trebalo bi i u Visti da radi...
...ja koristim Everest Ultimate... poprilicno je dobar, a i Widget za Win Vista/7 mu je odlican...
Pozz...
Probao sam ga pre, nije lose uopste, jedino jos da nameste fan controller i bio bi genijalan widget. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
GeForce 8400M GS kaže widget 55C, sad ću da pustim CM notepal da duva da vidim koliko će da spusti temp...
edit: ako te ne mrzi pusti neki link ka gadget i widgetima. Čini mi se da si već jednom to radio al ne mogu da nađem temu. Ti ili neko drugi. support normality
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.