Buraz, imaš crveta u sebi, i, dok to ne gricneš, najverovanije ti nema spasa pa kakvi god bili odgovori na forumima.... pred nosom ti karta, progutao si žvaku, i, sad....
Bez problema mozes da istalises drajver. Medjutim, to ne znaci da
16.10.2010. 01:39
status: user broj poruka: 11019
ces samim time kartu da `pretvoris` u Quadro, pa da se ona u ACAD-u, na primer, ponasa kao Quadro (izvoz pixel-a...). Window$ ce je formalno prihvatiti pod tim i tim nazivom... Do nuzpojava nece doci. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Eee, netko bjese Unwinder, u doba GeForce 4 Ti i Detonator-a... Komsiji sam pomocu RivaT `pretvorio` ovu kartu u Quadro 400 (ako me secanje ne vara), bez ikakvih hardverskih intervencija.
ne znam da li ima nesto za nvidia-u kao sto je za ati RBE, izvuces svoj bios iz karte preko GPUZ ubacis u RBE i samo zamenis deviceId (imas vec ponudjeno), naravno na netu pogledas koja karta ide u koju pro kartu i sacuvas tako, mozes cak i proizvodjaca da promenis kroz RBE i posle samo flash.
Postoji, ali razvojni tim sporo radi (ili ne radi uopshte). Imash NiBiTor (nema podrshku za 460), nVidia BIOA Editor (nema podrshku za windows 7), Fermi BIOS Editor Lite (u njemu nemozhesh da menjash ID)...
EDIT: Sad vidim da u novoj verziji NiBiTor-a postoji podrshka za 460. :D
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.