Zna se iz pouzdanih izvora da podrzava AMD Eyefinity 360º Infinite (gde infinite oznacava broj monitora). Nazalost jos uvek nije resen problem okvira monitora koji bode oci nama perfekcionistima. Takodje sam cuo da uz nju dolaze i planovi za kucnu nuklearku i kilo plutoniuma, ali ovo je nepotvrdjeno....
Ma, kakva nuklearka, kao i kod rernija, bolje je kućno napajanje čiji je izvor energija vetra, tj, u kući instalirati vetrenjaču - generator struje. I, onda, samo prdiš u vetrenjaču umesto na forumu, i, gle čuda, mene glava više ne boli. I još je ZELENO. Za atijevce, ne znam baš da li je prihvatljivo to zeleno, ali....
Re: Go Green@Pisko, imajuci u vidu specificne boje, ATi_AMDejci
16.10.2010. 01:22
status: user broj poruka: 11019
bi morali da imaju crveni vetar! To ne da prdi, nego i smrdi, i pre nego sto se sprzi karta... - - - - - - - - - Dobar vic: infinity, 360 stepeni, i to samo racunajuci horizontalu. A kamo jos 360, za vertikalu! Pa da bude 2x infinity... Kilo U239? A, daaa, pa karta je proizvedena u Iranu i GPU core nosi naziv KaymaNedzad...
:: Ma, kakva nuklearka, kao i kod rernija, bolje je kućno napajanje čiji je izvor energija vetra, tj, u kući instalirati vetrenjaču - generator struje. I, onda, samo prdiš u vetrenjaču umesto na forumu, i, gle čuda, mene glava više ne boli. I još je ZELENO. Za atijevce, ne znam baš da li je prihvatljivo to zeleno, ali... :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.