Prijatelju, vredi i te kako, ali vidim da si trazio preko pcberze tu kartu u cenama, to je greska nema je za te pare, minimum od 33 862din pa na gore se krece. Znaci to sto si nasao na berzi cenu ne valja, nije prava cena. Kamo lepe srece da jeste:)
Tacno je da sam datu cenu nasao na PC berzi i to u firmi MK Racunari a oni danas ne rade pa nisam mogao da ih pozovem da bi navedenu cenu i potvrdio. Skoro svakodnevno sam na PC berzi i pratim cene a ova se pojavila nedavno pa sam pomislio da nam se posrecilo.
:: :: :: :: ako su tacne ove cene,1090t je takodje extra kupovina,za 23800.. :: :: ima jos nekoliko interesantnih komponenti,ali pre nego sto se pozove,nista ja ne verujem...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.