koja mi kartica treba da bi mogao da igram cod4 na medium detaljima bez AA na 1920x1080 22`` monitoru.da li moze xpertvision 8600gt prodaje moj drug za 10 evra poshto je kupio novu,radi besprekorno...dali mi treba neka jaca?mislio sam da uzem ovu od druga i igram se sa njom jedno dva-tri meseca skupim neki kesh i kupim ati 5770 ili 5850 kad cene padnu.sta vi mislite?
i koje mi napajanje trebalo za athlon ii x3 445 @3.5ghz unlockovano jezgro...5850...3x samsung spinpont f3...1xoptika....1xbluray rezac na 12x....6x led 120mm...1x 250mm normalan ventilator....4x1gb 1333 ddr3 mushkin ram...hyper 212+
ali da je shto jeftinije moguce (mislio sam na lc power ili neki chieftec) sta preporucujete?
8600 je solidna karta, e sad da li ce terati igru ne bih znao da ti kazem jer nisam igrao ali vredi 10e svakako, posto verovatno imas nesto slabije od te kupi je, a napajanje 550w+ brendirano, CM, corsair, OCZ, LC itd
znaci moze ova 8600 sada oko napajanja...za corshair nemam para,ocz neznam gde da uzem,za cooler master sam cuo da su mnogo nestabilni,jedino LC i CHIEFTEC..?dali neko iskusniji preporucuje neko lc napajanje?posto ih ima mnogo i ne mogu da se snadjem...jedino sto znam nikako ne green verzije
8600GT je odlična karta, pogotovo ako je sa ddr3 memorijom moći ćeš da cepaš cod bez ikakvih problema. Kartica vredi 30€ (ja svaku prodam po toj ceni).
Imao sam GF 8600 GT 256 MB DDR 3 pre 3 god., u to vreme se sećam da sam pikao Crysis i COD 4 Modern Warfare. Crysis sam igrao na Medium sa ugašenim AA, a COD na High sa ugašenim AA takođe. Rezolucija je bila 1440x900.
ova karta je 8600gt super od xpertvision-a 512mb,128bit,gddr3,ima dvi i hdmi hvala bogu :) ima direct x 10 support i pise da je sli ready,ali to nije vazno ...uvoznik je alti..garancija istekla mada mi i ne treba ...to je otprilike swe sto pise na kutiji.....nikad nije klokovana... sa stock coolerom...
da li neko zna kako mogu da je overclockujem,doduse nisam je jos uzeo,ali me ipak zanima..
Pa oglasi nego šta, corsair ima 5 godina garancije, uzmeš njega dve godine starog ko da si uzeo neko drugo novo, 40e je dobra cena za odlično napajanje.
:: znaci moze ova 8600 sada oko napajanja...za corshair nemam para,ocz neznam gde da uzem,za cooler master sam cuo da su mnogo nestabilni,jedino LC i CHIEFTEC..?dali neko iskusniji preporucuje neko lc napajanje?posto ih ima mnogo i ne mogu da se snadjem...jedino sto znam nikako ne green verzije
o konkretnoj cifri...mislio sam nesto u rangu chieftec cft 650c ili 750c...ali daju samo 2god garancije...
re daum: nije nego sam citao na jonnyguru o tome inace chieftec cft 750-c je iste platforme kao corshair 750tx + 750-c je modularno ..... radi se o platformi CWT PSH750 ..sada neznam dal se to zove platforma ali nema veze..Pozdrav http://www.youtube.com/watch?v=0shSg0g-
vise me vuce ovaj seasonic nego odin :))) a lc-a ne bih da cackam :D kolko sam ja cuo ... seasonic pravi najjjjkvalitetnija napajanja ...naravno tu je i pc power and cooling ali neznam da li uopste ima da se kupi kod nas...corshair narucuje od seasonica pa ako svi hvale corshair,onda tu nema niceg loseg... :D
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.