hahahaha! Nije mnogo, PREVISE JE. Imas novu za te pare, a imas i za 500 dinara vise da uzmes gtx460 od 1gb koja jede tu karticu za uzinu. Mnogo je i za novu da se da toliko.
Pa ponudio mi je covek od koga sam uzeo najmanje 5000 evra robe za 3 godine i to mi je hvala. Zato i nisam hteo da lupam glavu nego sam odmah ostavio ovde, da mi vi kazete.
Ako si uzeo 5000 evra robe, znaci da si realno mogao da uzmes sve to za 4000 :)
Ima ih svuda. Evo na primer kad je 5850 bila 23000 u radnji, ja pitam poznanika jednog sto se bavi tako racunarima dal ima 5850 da nabavi i po kojoj ceni, i lik mi upravo doticnu 5830 ponudi za 29000!!! dvaes devet!!! 5870 je imala da se uzme za manje pare tad!
Mozda i vise jer sam sve za igraonicu kupovao kod njega, 10 monitora, 10 racunara i opremu, kasnije za mene kuci sam uzeo ps3 i lcd, graficke i procesore svaki mesec sam menjao. Ma vise od 5.....
Slušaj, ako si pazario pet hiljadarki, onda vas dvoje imate neki nepisani poseban odnos (non-gay p.a.). Tako da je baš jajarski da ga otkačiš tako zbog jednog-dva pogrešna koraka. Daj mu broj od Ljubiše, da ne oseća usamljenost što si ga napustio, a, još ima i istomišljenika pride.
Da li je mnogo dati 15k dinara za Sapphire-ovu 5830,nova je oko 21k.Ova je stara nedelju dana,ima garanciju jos par godina itd. . .cenim da je to ok pouda,ali zelim da to proverim sa Vama .) Ako nije problem sto brze :)))
Za 15700 imaš gtx 460 768 mb koja je em nova em se bolje klokuje, tako da neznam, još izlazi serija 6xxx. Ja to nebi uzimao iako su ustvari 5830 i gtx 460 768 mb veoma slicne karte po perfomansama.A oni mogu da stave da karta košta i 30 000.
stavrno kakva je ta grafa ja se razmisljam da kupim nju ili 5770 s obzirom da da su mi ostali delovi AMD Phenom II x2 555 3.2GHz Asus M4A88TD V evo/usb 3 Kingston HyperX 1600MHz 4GB 1 IB WD Black Caviar 64Mb BENQ G2220HDA LG DVD RW 22NS50 X2 jos mi je potrebno neko kuciste sa napajanjem 550w do 7000din......ako moze neko kao predlog :D
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.