Decembra deci paketice, a meni graficka karta, malo je rano za pitanje al ajd, sta predlazete od grafickih karti cenovno oko 20 crvendaca, rezolucija igranja 1920x1080 .
OK, cekam, cekam, cek... , ma OK i onako kupovina planirana decembra 2010. Trenutno drzim 6600gt pa sam vec malo neurozan, ipak decembar nije tako daleko.
Ove nedeljebarts one nedelje ??? mozda ce se kockice sloziti do decembra...
:: OK, cekam, cekam, cek... , ma OK i onako kupovina planirana decembra 2010 :: Trenutno drzim 6600gt pa sam vec malo neurozan, ipak decembar nije tako daleko :: :: Ove nedeljebarts one nedelje ??? mozda ce se kockice sloziti do decembra...
Imao sam 9800GTX+ i prodao sto se kaze na vreme, a 6600GT cisto da imam net dok se ne ponovim, a ovako se vec smorio, ipak ako sam cekao 2 meseca nek ide u PM sacekacu jos 2 meseca i onda uzimam....
A PC mi je zadovoljavajuc : intel Q9550@3.6, 2x2Gb OCZ blade itd...
o jes tema je bila, mada ove nedelje AMD izbacuje nove graficke( ne kazem i bolje - videcemo). Kako god novac mi ne pada sa neba pa gledam da za iste pare sto bolje prodjem i za svoj novac imam pravo i da se predomislim. A kad padnu prvi testovi, naravno pitacu opet za savet, verovatno vec sledeci mesec situacija ce biti kristalno jasna.
Ono sto me interesuje kako ce se kretati cene sa pojavljivanjem Cayman tj koje su ocekivane cene bar za predvidjanje?
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.