Da li moze da se premontira cooler sa jedne na drugu karticu zavisi samo od rupa kroz koje prolaze srafovi ili zabice. Prvo to proveri. Ako su rupe na istom rastojanju, onda bi trebalo da moze.
Izgleda da odgovara, a ne znam koji je model, jel prepoznaje neko ko je proizvodjac kulera sa slike? Mislim da nije Zalman, mozda neki ZeroTherm il Thermalright, ne znam...
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Izgleda da odgovara, a ne znam koji je model, jel prepoznaje neko ko je proizvodjac kulera sa slike? Mislim da nije Zalman, mozda neki ZeroTherm il Thermalright, ne znam.. :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Treba mi neki nereferentni vga kuler koji moze na ASUS EAH3850 (Company Of Heroes) model, pa ako neko ima/prodaje nek javi, u oglasima nema nista.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.