Isto tako sam i ja pomislio prosle godine, kad eto ti ga na... kad dodje nova godina oni se tako izbezobraze da podgnu cene za 10-ak dana pre nove godine za 10-15 % a posle par dana kao ekstra popust od 5 % za svaku kupovinu... To se nikad ne zna, poznato je da su nasi prodavci samo tako bezobrazni.
Hmm pad cena tako sam i ja cekao da padnu cene CPU-a pa umesto da padnu ono skocije za 20-tak evra pa sad ti vidi.Isto se desilo i sa memorijom kako vreme odmice cene sve vece kod nas a u svetu sve nize.
Necemo na ulice, vec kupovacemo preko neta u inostranstvu cak i ako nas sa carinom izadje i malo skuplje nego kod nas, pa kad prodavci izgube morace sami da smanje cene, hakeri mogu da napadnu net ali ne vidim poentu napada osim sto ce nam zabraniti kupovinu preko neta radi bezbednosti.
Drugar mi rece da je Alertpay je najavio da ce od prvog novembra moci da se vrse uplate direktno na bankovni racun u Srbiji. Samim tim i placanje sa istog racuna.
https://www.alertpay.com/en/worldwide.aspx _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
A hahahhahaha! Znaci OPUSTENO covek upada u temu i pishe: ``Prodajem misha`` a hahahahahaha
:: :: Koga briga sto ti prodajes misa? :: :: kakve to veze sa temom ima.. :: :: FUCKING KUNT :: :: :: :: :: :: :: :: :: cooler master sentinel storm 5600 dpi za 3500 di :: ::
Mislim da mnogi prihvataju uplate samo preko Paypal-a.
:: Drugar mi rece da je Alertpay je najavio da ce od prvog novembra moci da se vrse uplate direktno na bankovni racun u Srbiji. Samim tim i placanje sa istog racuna :: :: https://www.alertpay.com/en/worldwide.asp :: ____________________________________________________________ :: Give us your brain for two hours and you will never be the same again..... :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.