Vidi se da ne pratis fabulu radnje Do duse nije ni cudo kada te nema na forumu (tj. nigde) bas nesto cesto.Samo zvirni na link u mome potpisu i naci ces odgovor :(. ______________________________________________
:: Vidi se da ne pratis fabulu radnje Do duse nije ni cudo kada te nema na forumu (tj. nigde) bas nesto cesto.Samo zvirni na link u mome potpisu i naci ces odgovor :( :: _____________________________________________ :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=140252 :: :: :: :: :: Hvala :: :: :: :: Kako te služi X2 sotona :: :: :: ::
Nije promenila vlasnika,i ne bi da nije bacila kasiku.Ovu sam dobio kao zamenu.Sto se tice zanimacije,naravno da moze.Cucemo se jos pa da peglamo malo stvari... ______________________________________________
:: :: OPAAAAAAAAAAAAAAA, oćemo CrossFire da peglamo :: :: Šta je bilo sa X2...promenio vlasnika :: :: :: Vidi se da ne pratis fabulu radnje Do duse nije ni cudo kada te nema na forumu (tj. nigde) bas nesto cesto.Samo zvirni na link u mome potpisu i naci ces odgovor :( :: :: _____________________________________________ :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=140252 :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala :: :: :: :: :: :: Kako te služi X2 sotona :: :: :: :: :: ::
Dogovoreno. Baš mi je krivo za X2...mada sa druge strane i nije obzirom šta si dobio za zamenu....osim ako nije bilo povuci-potegni sa nekim dilejama...
:: Nije promenila vlasnika,i ne bi da nije bacila kasiku.Ovu sam dobio kao zamenu.Sto se tice zanimacije,naravno da moze.Cucemo se jos pa da peglamo malo stvari.. :: _____________________________________________ :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=140252 ::
:: :: Dogovoreno. Baš mi je krivo za X2...mada sa druge strane i nije obzirom šta si dobio za zamenu....osim ako nije bilo povuci-potegni sa nekim dilejama.. :: :: :: Nije promenila vlasnika,i ne bi da nije bacila kasiku.Ovu sam dobio kao zamenu.Sto se tice zanimacije,naravno da moze.Cucemo se jos pa da peglamo malo stvari.. :: :: _____________________________________________ :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=140252 :: :: ::
Pošto je skoro pao reinstal sistema, treba još da instaliram Ventidž i ostala čuda za testiranje, pa da vidimo kakvo je stanje sa valjda `prvim` AMD Katalistom.
:: Pošto je skoro pao reinstal sistema, treba još da instaliram Ventidž i ostala čuda za testiranje, pa da vidimo kakvo je stanje sa valjda `prvim` AMD Katalistom :: :: :: Phenom II X3 720BE @ 3,2GH :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Evo otkako sam instaliro ovi Catalyst, ni Chrome ni Mozilla nece da mi pusta video snimke sa YouTuba ili ostalih sajtova, vec samo pusti zvuk i zelenu povrsinu, a sve na kompu sto pustam sa Media Player Classic radi normalno... Kako da popravim ovo???
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Samsung 226CW
:: Evo otkako sam instaliro ovi Catalyst, ni Chrome ni Mozilla nece da mi pusta video snimke sa YouTuba ili ostalih sajtova, vec samo pusti zvuk i zelenu povrsinu, a sve na kompu sto pustam sa Media Player Classic radi normalno... Kako da popravim ovo?? ::
Da si instalirao nvidia drivere, to ti se ne bi desilo :D
:: Evo otkako sam instaliro ovi Catalyst, ni Chrome ni Mozilla nece da mi pusta video snimke sa YouTuba ili ostalih sajtova, vec samo pusti zvuk i zelenu povrsinu, a sve na kompu sto pustam sa Media Player Classic radi normalno... Kako da popravim ovo?? :: :: Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Samsung 226CW :: ::
:: Evo otkako sam instaliro ovi Catalyst, ni Chrome ni Mozilla nece da mi pusta video snimke sa YouTuba ili ostalih sajtova, vec samo pusti zvuk i zelenu povrsinu, a sve na kompu sto pustam sa Media Player Classic radi normalno... Kako da popravim ovo?? ::
Verovatno je gazio. Kad god sam gazio drajvere dok sam imao 4830, uvek se nesto sjebalo. Recimo 4/5 puta nesto skvikne. Vrlo cesto da nemam vecu rezoluciju od 640x480, i ne pokazuje da imam karticu uopste.
Moj laptop ima 2 graficke, jedna u intel i3 procesoru a druga je ati 5730, a tamo pise da kao nje podrzano za switchable gpu enabled laptops? sta da radim :D
:: Evo otkako sam instaliro ovi Catalyst, ni Chrome ni Mozilla nece da mi pusta video snimke sa YouTuba ili ostalih sajtova, vec samo pusti zvuk i zelenu povrsinu, a sve na kompu sto pustam sa Media Player Classic radi normalno... Kako da popravim ovo?? :: :: Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Samsung 226CW :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.