povezujes analogno sa digitalnim...treba ti konverter...ja nisam uspeo crt tv da povezem sa laptopom/kompom nikako...biće mi drago ako me neko demantuje....
tako mi i treba kad ne gledam sta sam kupio...`bem ti tajvance, sta oni misle, ceo svet ima hdmi plazme?! Nisu mogli lepo da stave neki S-Video izlaz na kartu kako je oduvek bilo...
I ja to trazim. Imam dobar crt tv, 82, wide, sve super. Jedini zlocin mu je sto nema digitalni ulaz. Sad bi valjda trebalo da ga bacim, i dam 60 hiljada za lcd. Znam da napredak ima cenu, ali sto je mnogo, mnogo je. Bezobrazluk.
@Sub-Z: Mislim da ovo sa tvog linka radi u suprotnom smeru od trazenog, mada nisam siguran.
Ako moze preko dvi-vga adaptera sa kartice na vga monitor (vga je analogni ulaz), moglo bi i ovo. Nego nece da naprave, to je dil sa proizvodjacima tv-a. Ko ume, mogao bi da napravi neki vga - composite/svhs adapter. Ja na zalost ne znam.
Zato NE kupujte nove graficke dok ne stave S-video izlaz.Udarite im kontru,dosta su nas zajebavali.Neka se zapitaju malo.Oni ce nama 1 vrsta izlaza,1 vrsta ulaza,neka proradi srpski inat
Ako neko pravi/ima/prodaje neki adapter koji sigurno radi, ima piiivoooo...ali kod nas, narucivanje spolja je preveliki harac u smislu postarine i visokopostovane nam carine.
:: Zato NE kupujte nove graficke dok ne stave S-video izlaz.Udarite im kontru,dosta su nas zajebavali.Neka se zapitaju malo.Oni ce nama 1 vrsta izlaza,1 vrsta ulaza,neka proradi srpski ina :: :: :: ::
Neces to da nadjes kod nas a i kad bi nasao konverter vise bi ti se isplatilo da kupis drugu graficku. Zato ces nesto morati da menjas, da li graficku ili TV pitanje je sad :)
Znam :( Samo bih hteo da neko da strucno objasnjenje kako moze na analogni vga ulaz, a ne moze na kompozitni ili s.
:: :: :: Neces to da nadjes kod nas a i kad bi nasao konverter vise bi ti se isplatilo da kupis drugu graficku. Zato ces nesto morati da menjas, da li graficku ili TV pitanje je sad :)
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.