P.S. Ako imas centralno grejanje ko ja i ako ti `radi` lose ko meni onda razmisli o GTX470
turis noge pored kompa, otvoris stranicu i pokrenes Ventage da se malo noge ugreju, da ne nazebes ko ja, evo preladio sa se pored ove 5750 - moram preci na FERMI - centralno em losije greje em ce da poskupi, a GTX470 me izadje ko 4 mesecna racuna za centralno...
Ti vidi sta ti se isplati, kazu da ce zima biti duga i hladna...
:: P.S. Ako imas centralno grejanje ko ja i ako ti `radi` lose ko meni onda razmisli o GTX47 :: :: centralno em losije greje em ce da poskupi, a GTX470 me izadje ko 4 mesecna racuna za centralno..
hvala na informaciji, sedim kuci bolestan, srmcam, kasljem a radijatori led-ledeni...
Ma mufloni...od pocetka grejne sezone ne greju ko ljudi...
:: Ti si beše nbg? Moraćeš malo da se strpiš, rade tri kotla od osam, ostalo je još u remontu. :: :: ... ruku na srce ni ta tri ne smeju punim gasom. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: P.S. Ako imas centralno grejanje ko ja i ako ti `radi` lose ko meni onda razmisli o GTX47 :: :: :: :: centralno em losije greje em ce da poskupi, a GTX470 me izadje ko 4 mesecna racuna za centralno.. ::
Hehe, ne pitaj, telefoni u kol-centru u stanju belog usijanja, aj blokovi u blizini još i nekako al deo preko save i granica sa zemunom da te bog sačuva.
Popizdeo lik iz kol centra na izrazito dosadnu gospođu koja zove već deseti put za dva dana pa veli: `Nema problema gospođo, rešićemo problem odmah. Svucite, pantalone i lezite potrbuške na kauč a mužu dajte u ruke ono čim se mlate tepisi - i njemu će nesumnjivo prijati a vama će biti mnogo toplije.`
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: ZEMUN...al sam breko toplane na NB :: :: hvala na informaciji, sedim kuci bolestan, srmcam, kasljem a radijatori led-ledeni.. :: :: Ma mufloni...od pocetka grejne sezone ne greju ko ljudi..
Haha, ista stvar i sa mnom, prehlađen do besvesti, a nema grejanja.
Blok 2.
:: ZEMUN...al sam breko toplane na NB :: :: hvala na informaciji, sedim kuci bolestan, srmcam, kasljem a radijatori led-ledeni.. :: :: Ma mufloni...od pocetka grejne sezone ne greju ko ljudi.. :: :: :: :: Ti si beše nbg? Moraćeš malo da se strpiš, rade tri kotla od osam, ostalo je još u remontu. :: :: :: :: ... ruku na srce ni ta tri ne smeju punim gasom. :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: P.S. Ako imas centralno grejanje ko ja i ako ti `radi` lose ko meni onda razmisli o GTX47 :: :: :: :: :: :: centralno em losije greje em ce da poskupi, a GTX470 me izadje ko 4 mesecna racuna za centralno.. :: ::
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
:: Haha, ista stvar i sa mnom, prehlađen do besvesti, a nema grejanja :: :: Blok 2 :: :: :: :: ZEMUN...al sam breko toplane na NB :: :: :: :: hvala na informaciji, sedim kuci bolestan, srmcam, kasljem a radijatori led-ledeni.. :: :: :: :: Ma mufloni...od pocetka grejne sezone ne greju ko ljudi.. :: :: :: :: :: :: :: Ti si beše nbg? Moraćeš malo da se strpiš, rade tri kotla od osam, ostalo je još u remontu. :: :: :: :: :: :: ... ruku na srce ni ta tri ne smeju punim gasom. :: :: :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: :: :: P.S. Ako imas centralno grejanje ko ja i ako ti `radi` lose ko meni onda razmisli o GTX47 :: :: :: :: :: :: :: :: centralno em losije greje em ce da poskupi, a GTX470 me izadje ko 4 mesecna racuna za centralno.. :: :: ::
:: Hehe, ne pitaj, telefoni u kol-centru u stanju belog usijanja, aj blokovi u blizini još i nekako al deo preko save i granica sa zemunom da te bog sačuva :: :: Popizdeo lik iz kol centra na izrazito dosadnu gospođu koja zove već deseti put za dva dana pa veli: `Nema problema gospođo, rešićemo problem odmah. Svucite, pantalone i lezite potrbuške na kauč a mužu dajte u ruke ono čim se mlate tepisi - i njemu će nesumnjivo prijati a vama će biti mnogo toplije. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: ZEMUN...al sam breko toplane na NB :: :: :: :: hvala na informaciji, sedim kuci bolestan, srmcam, kasljem a radijatori led-ledeni.. :: :: :: :: Ma mufloni...od pocetka grejne sezone ne greju ko ljudi.. ::
:: *gulp :: :: Paaa, ovaaaj.... ne :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Cekaj ti sljakas u TOPLANI :: :: ::
Nego kad ce bre kerovi da greju? inace od svih drzavnih fifmi vasa menza - restoran je najsocijalniji :D najbolje sam krkao u `srbija gasu` :)
:: *gulp :: :: Paaa, ovaaaj.... ne :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Cekaj ti sljakas u TOPLANI :: :: ::
Ljudi pričamo o 10c razlike kod GTX470, pa nije baš rerna... 85c je bila i radna temperatura i za 8800GTX pa se ne sećam da je neko kenjao što su 8800 karte radile na toj temperaturi...
Referentna ATI 4870 leti idle 70c,full load i preko 90c.. Tad niko da pomene kako je to RERNA od karte..Ma mislim forum je realan do mojega.
Ovde se non stop vrti jedna te ista prica TDP=Bucnost=Brzina. A isti koji to non stop pominju presipaju iz supljeg u prazno a ni jedan da se isprsi i da kupi tu kartu koju predlaze i sam pa da doprinese ovom vec i onako propalom forumu neki test pa da nauce nesto i ovi klinci sto dolaze.. Cekajmo Piska,on ce sve to lepo da objasni :)
P.S.Samo cekam test ATI 6870 posto po netu i njihovim rezultatima karta ide i preko 80c u Full load,ako se to ispostavi kao tacno eto vam nove PRZENICE :)
P.S. Ti bar ne smaras kao neki retardi na ovom forumu, kako je GTX470 dobar OC-er a jedva moze da se ohladi i na default sa fabrickim kulerom, oc je pusta zelja...(pricam o ASUS GTX470 referentnoj...licno se uverio u ovo sto pricam)
:: Ljudi pričamo o 10c razlike kod GTX470, pa nije baš rerna... 85c je bila i radna temperatura i za 8800GTX pa se ne sećam da je neko kenjao što su 8800 karte radile na toj temperaturi.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Ma grejaće se, grejaće... čim se pokrpe kotlovi. Tek što stigne gas procuri nešto, nikako na zelenu granu.
Sad kad proradi ovaj novi kotao 8 od 140MW ima na minus dvaes da se šeta po stanu u gaćama. Da `nekima` bude jasnije, to je oko 1,4 milona Fermija - vezano paralelno za svaki slučaj, ako neki pregori.
Hehe, menza je stvarno socijala al su zato škembići za medalju, da vidiš gužvu kad namirišu trudbenici.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ne znam kakav je OC-er GTX470, ali mi je vuk potvrdio da karta ne radi u domenu od 90c, već ispod. Iako je to nešto viša temperatura od 5870, i dalje nije kritična, a cooler se čuje dosta manje od turbine na seriji 5xxx...
Ovo pričam nevezano za temu, jer ne bih ubrajao GTX470 u uži izbor ponajviše jer bi uskoro trebao da se zameni GF104 derivatom...
Sad ne bih gledao GTX460 768mb vs GTX465 vs 6850, već bih gledao GTX460 1GB vs 6850 vs 6870...
To to, na red ne pije vodu nisu pouzdani ti GTX-ovi :)
aj iz tvojih usta...samo da proradi, ladno je bas...
U Zrenjaninu su u toku radovi na novom pogonu - pravi se iznova sve samo je koriscena zgrada stare secerane...(angazovan sam tamo pa idem na teren povremeno )Pre ce oni da zavrse to novo nego ti da puste taj kotao u rad xD
:: Ma grejaće se, grejaće... čim se pokrpe kotlovi. Tek što stigne gas procuri nešto, nikako na zelenu granu. :: :: Sad kad proradi ovaj novi kotao 8 od 140MW ima na minus dvaes da se šeta po stanu u gaćama. Da `nekima` bude jasnije, to je oko 1,4 milona Fermija - vezano paralelno za svaki slučaj, ako neki pregori. :: :: Hehe, menza je stvarno socijala al su zato škembići za medalju, da vidiš gužvu kad namirišu trudbenici :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Nego kad ce bre kerovi da greju? inace od svih drzavnih fifmi vasa menza - restoran je najsocijalniji :D najbolje sam krkao u `srbija gasu` : :: :: ::
Toliko sam se istripovao citajuci sta ste pisali da vise ne znam ko skrece sa teme, ovi sto pricaju o grejanju, ili ovi o gtx 470..ili i jedni i drugi :S
Sto se tice 6870, ja video na nekom testu 86 stepeni da ide :0 Al ako, samo da ne trosi struju mnogo, i ja sam ok.
A kad smo kod 4870, ja sam je zvao nuklearni reaktor :)
Ja sam imao sapphire referentnu - utopio sam je nekom nesrecniku cim sam skapirao kakva je karta xD
:: :: Toliko sam se istripovao citajuci sta ste pisali da vise ne znam ko skrece sa teme, ovi sto pricaju o grejanju, ili ovi o gtx 470..ili i jedni i drugi : :: :: Sto se tice 6870, ja video na nekom testu 86 stepeni da ide :0 Al ako, samo da ne trosi struju mnogo, i ja sam ok :: :: A kad smo kod 4870, ja sam je zvao nuklearni reaktor : ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.