Nije problem odradicu 10 min. furmarka pa cem ovideti...
U idle je hladna 42c i ne cuje se naravno....
:: :: Ooooo! Siso, stigla a! :D:D:D:D:D preteko si me, ja cekam ove iz pcpractica da mi jave kad stigne da uzmem :: :: Nek je sa srecom i drmusaj je malo da vidimo sta kaze i obavezno temperature gledaj, bas me interesuje ono 83-86 sto pise po netu :: :: :: ::
Da, idle sam video, bas fino. Svidjaju mi se dodaci kod safira, dobijes i adapterchitj, i hdmi kabal.. Jedino me nervira sto su se sad svi primili na ovo recikliranje, pa su kutije unutra ko kutija od banane.
Nego, vidim odmah da su knjige i ucenje pali u drugi plan kako je stigla grafulja :)
Furmark 1.8.2 (najnovija verzija), Extreme Burning Mod naci greje vise nego kad se samo pusti furmark !Ventilator na auto, max. 39% = jedva se cuje ventilator !
Kao sto se moze videti krece se na oko 85c tu se stabilizovalo. Ali opet treba imati na umu da se karta jedva cuje ovako jer je ventilator na auto podesen, i da nijedna igra ovako ne moze da zagreje grafiku !
`Ajde uradi sad ako te ne mrzi Crysis WARHEAD sa sledećim podešavanjima: http://spedr.com/sdkq
Naravno, uradi samo 8x AA, 1680x1050. Baš me zanima koliko je razlika između GTX 275 i HD 6870. Ako je solidna razlika, eto meni nove karte do Nove Godine
Da napomenem karta se ne cuje a temperature su na slici znaci nekih 68c ! Ja sam prezadovoljan, mnogo manje se greje od Crossfire-a koji sam imao pre, a performanse su bolje, ustvari ova 6870 dodje kao onaj klokovan Crossfire cini mi se, ali potrosnja, temperature i buka idu definitivno u korist 6870 a i performanse.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.