Shapa, hvala na odgovoru u rubrici `Procena vrednosti ` za monitor LG L1970HR-BF. Prodao sam ga za 65 Eura. Imam jednu malo vremesniju masinu i 3 vremesne graficke karte. Maticna- MSI K8N SLI-F Procesor-AMD Athlon X2 4200 S939 Radna Memorija-Geil DDR 400 dva modula po 1Gb i Kingston DDR 400 dva modula po 1Gb Graficka Karta-Asus EAX1950XTX i dve Gigabyte NX7800GT Masina je sa gore navedenim monitorom radila bez problema u varijanti sa Asus kartom i u varijanti sa dve Gigabyte. Jednostavno hocu da uzmem monitor sa vecom dijagonalom, koji daje vece rezolucije i koji je noviji. Stari LG sam koristio skoro 4 godine i funkcionise besprekorno. Trebalo bi valjda da ove grafike mogu jos uvek nesto da ponude i na malo vecim rezolucijama.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.