Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Koji monitor?
STRANA 1 OD 1
bomid Koji monitor? 26.10.2010. 09:58 T30435

status: user
broj poruka: 1563
Koji TFT monitor do 150 Eura bi bilo pametno uzeti na graficku kartu Asus EAX1950XTX ili dve Gigabyte NX7800GT u SLI modu?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
shapa Re: Koji monitor? 28.10.2010. 16:38 #257395

broj poruka: 7
odakle si ti dosao i odakle ti vremeplov
bomid Sam sam konstruisao 29.10.2010. 10:13 #257573

broj poruka: 1563
Shapa, hvala na odgovoru u rubrici `Procena vrednosti ` za monitor LG L1970HR-BF. Prodao sam ga za 65 Eura. Imam jednu malo vremesniju masinu i 3 vremesne graficke karte.
Maticna- MSI K8N SLI-F
Procesor-AMD Athlon X2 4200 S939
Radna Memorija-Geil DDR 400 dva modula po 1Gb i Kingston DDR 400 dva modula po 1Gb
Graficka Karta-Asus EAX1950XTX i dve Gigabyte NX7800GT
Masina je sa gore navedenim monitorom radila bez problema u varijanti sa Asus kartom i u varijanti sa dve Gigabyte. Jednostavno hocu da uzmem monitor sa vecom dijagonalom, koji daje vece rezolucije i koji je noviji. Stari LG sam koristio skoro 4 godine i funkcionise besprekorno. Trebalo bi valjda da ove grafike mogu jos uvek nesto da ponude i na malo vecim rezolucijama.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs