# OpenGL 4.1 beta support # Support for the new Morphological Anti-Aliasing feature # Dead Rising 2 – Crossfire profile (Resolves negative scaling) # Crossfire Performance Improvement for:
* Metro 2033 * F1 2011 - (Direct X9 version) * Fallout New Vegas
# Performance optimizations for systems with an AMD Radeon™ HD 6870 and AMD Radeon HD 6850 series of graphics products installed
* Aliens versus Predator performance enhancements * Star Craft 2 performance enhancements * OpenGL performance enhancements – gains can be seen in Prey, Quake Wars: Enemy Territories, and Heaven v2
Jel nove drajvere(pa i ovaj hf) mogu sam da `bacim` preko starih, bez uninstall/install? Poslednjih 8 godina sam imao R9000, a drajvere nisam ni update-ovao jer ionako nisam mogao ništa da pokrenem :) Sad imam 5770, ovu verziju sam samo instalirao(10.10) i sve ok...mada vidim na sajtu da kažu da se prvo obrišu stari... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ali ću da preskočim instalaciju dotičnog hotfiksa. Prvo, za sada, sve radi odlično sa originalnim 10.10 Katalistom, a drugo, nikada do sada nisam imao potrebe za instalacijom hotfikseva.
Nika jedne preko drugih da ne bude kuku meni chuda velikoga! Znachi uninstall pa install pa ce sigurno da radi, a ako je prelazak sa ATI na nVidia (ili kontra) ona posle uninstalla treba odraditi chishcenje nekim software-om za chishcenje drivera. Preporuchujem driver sweeper.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.