Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Ovo mora da se vidi !
STRANA 1 OD 2  
rasa007 Ovo mora da se vidi ! 28.10.2010. 10:09 T30496

status: user
broj poruka: 456
Juče sam pocrveneo !!!
http://www.dodaj.rs/f/47/Qu/4cQdJrhr/dscf9319.jpg

hvala svima na pomoći, a posebno crvenima :)

eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski

keep your head up legs closed eyes open
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Pa zasto da crvenis? Nije te valjda stid zato sto su ti kartu... 28.10.2010. 10:23 #257281

broj poruka: 11019
isporucili u ambalazi za zivinska jaja?! Nema veze, crvene karte greju tako dobro da ce kajgana biti pecena-prepecena! Ne zaboravi da crveno u principu znaci `stop`. `ne idi tuda`, `zabranjen prolaz`, `opasnost`, dok zeleno nosi neke drugacije konotacije...
- - - - - - - - -
Ma zezam se - svako ti dobro s` moje strane. Igraj se, renderuj 3D, kompresuj video-audio materijal, i neka te crvendac sluzi za sve pare!

Pisko Hheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! 28.10.2010. 10:39 #257287

broj poruka: 6672
Zar je jedina prednost zelene kartice što ima bolji amortizacioni karton i bole je q za ekologiju?

Inače, sličan način pakovanja ohoho godina kupovao sam uz Altec-Lansing, a i uz druge. Kada na ovaj brdoviti (brđani u glavi, brda i nisu nešto) Balkan dopre svest o ekologiji, manje će se domorodaca smejati na brašno.

Zeleni, pustite bre cartoon, čuvajte se majmuna!

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

misa Re: Pa zasto da crvenis? Nije te valjda stid zato sto su ti kartu... 28.10.2010. 10:40 #257288

status: admin
broj poruka: 876

Ma jok, vidiš da je dobio direktno od Newegg-a.

:: isporucili u ambalazi za zivinska jaja?!
Pisko Vic!!!! 28.10.2010. 10:52 #257290

broj poruka: 6672
To mu prešvercovali ovi cigani što ih vraćaju iz EU jer su ispušili za azil!!!!

Glavni doživljaj je bio na carini, kad su ih spakovali u karton ambalažu za jaja: ciganka, nakon što je videla AMD karticu u kutiji: jooooj što je ružno ovo jaje! cigan: nek` crkne pi**a mu materina!

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

rasa007 kutija malena 28.10.2010. 10:56 #257291

a unutra zver, posle dugo godina shoppinga preko newegg-a, odlučio sam da i ovde kupim jednu karticu, bez us $$$, ali bez obzira na razliku u cenama mislim da je trenutno ovo pravi `best bang for your buck` u Srbiji :)))

mogu vam reći da je newegg jedan od najboljih sajtova za shopping komponenti u US.

eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski

rasa007 Re: Pa zasto da crvenis? Nije te valjda stid zato sto su ti kartu... 28.10.2010. 11:02 #257293

hvala, takođe, uživaj sa fermijem u ovim hladnim danima (šala) :)

:: isporucili u ambalazi za zivinska jaja?! Nema veze, crvene karte greju tako dobro da ce kajgana biti pecena-prepecena! Ne zaboravi da crveno u principu znaci `stop`. `ne idi tuda`, `zabranjen prolaz`, `opasnost`, dok zeleno nosi neke drugacije konotacije..
:: - - - - - - - - -
:: Ma zezam se - svako ti dobro s` moje strane. Igraj se, renderuj 3D, kompresuj video-audio materijal, i neka te crvendac sluzi za sve pare
::
Daum Re: Ovo mora da se vidi ! 28.10.2010. 11:03 #257294

broj poruka: 12810
Šta ovde ima specijalno da se vidi, kad ovako pakuju i seriju 5xxx?

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

:: Juče sam pocrveneo !!
:: http://www.dodaj.rs/f/47/Qu/4cQdJrhr/dscf9319.jp
:: hvala svima na pomoći, a posebno crvenima :
:: eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
:: keep your head up legs closed eyes open
rasa007 Re: Re: Ovo mora da se vidi ! 28.10.2010. 11:08 #257297

ništa osim osetnog ubrzanja, a moraš priznati da izgleda lepo.

:: Šta ovde ima specijalno da se vidi, kad ovako pakuju i seriju 5xxx
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1
:: :: Juče sam pocrveneo !!
:: :: http://www.dodaj.rs/f/47/Qu/4cQdJrhr/dscf9319.jp
:: ::
:: :: hvala svima na pomoći, a posebno crvenima :
:: :: eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
:: :: keep your head up legs closed eyes open
bstaletic Nisam obratio pazhnju na ambalazhu, ali... 28.10.2010. 11:24 #257301

broj poruka: 1889
... primetio sam da su promenili ATI snajku (ako se neko ne seca pre je bila crvenokosa).

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

rasa007 am ba laža 28.10.2010. 11:40 #257307

kao što vidite kartica je i u ovakvoj ambalaži stigla neoštećena, i nvidia bi trebala da sledi primer, al` ko zna, možda nema hrabrosti ... da nema koje jajce manjka ?

Snoopy- - - 28.10.2010. 11:40 #257309

broj poruka: 6083

Sta stavi ovako, pomislio sam da je nisi dobio ni u foliji, ni disk, nista! Bole me brige kakva je kutijia unutra, ionako je 2x otvorim- jednom kad kupim da je stavim u komp, i drugi put kad je vracam da je prodam.
Dal cu i ja da docekam svoju gigabyte vec jedared..Misim nema smisla, cekam nedelju dana :s
saxija re 28.10.2010. 11:42 #257311

broj poruka: 4016
dobro ti nama dosao, evo slatko i voda, a polse ce pecenje kao kod pravog domacija :)

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

Ruff Re: Nisam obratio pazhnju na ambalazhu, ali... 28.10.2010. 11:51 #257312

broj poruka: 829
ako se ne varam, pobrkao si pojmove. crvenokosa je ati Ruby, devojka u crvenoj kozi i sa katanama. safirova snajka je jos i za vreme hd 4000 serije bila smedjokosa i cesto imala vatreno oruzje.XD ne znam kako je izgledala pre toga doduse.:)

@rasa007: cek, jel samo to doslo u kutiji, ili si ostatak povadio, nisam nacisto?

asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent
wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui

:: ... primetio sam da su promenili ATI snajku (ako se neko ne seca pre je bila crvenokosa)
:: Anti-depressives controlling tools of your syste
:: Making life more tolerabl
Snoopy- Re: Re: Nisam obratio pazhnju na ambalazhu, ali... 28.10.2010. 11:58 #257316

I ja se sad pitam..

:: ako se ne varam, pobrkao si pojmove. crvenokosa je ati Ruby, devojka u crvenoj kozi i sa katanama. safirova snajka je jos i za vreme hd 4000 serije bila smedjokosa i cesto imala vatreno oruzje.XD ne znam kako je izgledala pre toga doduse.:
:: @rasa007: cek, jel samo to doslo u kutiji, ili si ostatak povadio, nisam nacisto
:: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen
:: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui
:: :: ... primetio sam da su promenili ATI snajku (ako se neko ne seca pre je bila crvenokosa)
:: :: Anti-depressives controlling tools of your syste
:: :: Making life more tolerabl
Sub-Z Biće da su cigani 28.10.2010. 12:18 #257321

broj poruka: 1621
ukrali cd s drajverima, dvi/vga adapter, konektore za napajanje i crossfire mostić...malo li je, skoro kuću da naprave....
Fiat iustitia, et pereat mundus

irena007 ... 28.10.2010. 12:21 #257322

broj poruka: 329
e nek te sluzi dugo.

Mada ja kad kupujem zelim sve: ambalzu, cd i ostale sitnice.... ne zelim karticu u kesici nekako mi je bezveze kao TRAY procesori .)
raic Re: Biće da su cigani 28.10.2010. 12:22 #257324

broj poruka: 9006
Nema brige, prođem svako jutro pored onog divljeg buvljaka prema delta sitiju, ako vidim dobiješ sve nazad za 20din.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: ukrali cd s drajverima, dvi/vga adapter, konektore za napajanje i crossfire mostić...malo li je, skoro kuću da naprave....
dzamal19 re 28.10.2010. 12:24 #257326

broj poruka: 216

Nego, koliko crvenih je ova kartica ??? :P
despot83 Re: re 28.10.2010. 13:23 #257341

broj poruka: 711
Mislim da iako je karta crvena,placa se u zelenom. :D

Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.

My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb

:: Nego, koliko crvenih je ova kartica ??? :P
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Re: Re: re - -Kako ide ona pesma Zike Obretkovica? nesto kao... 29.10.2010. 00:50 #257526

broj poruka: 11019
`zelena salata, zelena devooojka...`

:: Mislim da iako je karta crvena,placa se u zelenom. :
:: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi
:: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
:: :: Nego, koliko crvenih je ova kartica ??? :P
rasa007 Re: ... 29.10.2010. 00:54 #257528

Hvala, živ ti meni bio :)

22 crvene sa poštanskim troškovima, a evo i kablića
http://www.dodaj.rs/f/3/Tq/Cw5QTUP/dscf9320.jpg

:: e nek te sluzi dugo
:: Mada ja kad kupujem zelim sve: ambalzu, cd i ostale sitnice.... ne zelim karticu u kesici nekako mi je bezveze kao TRAY procesori .)
Snoopy- - - 29.10.2010. 01:16 #257534

Ma sta ce ti ovaj hdmi kabal, daj meni :)

A ja cu tebi dvi-to-hdmi :)

Ognjeni Re: Re: ... 29.10.2010. 01:20 #257536

broj poruka: 4528
Aloha Raso,
nek te sluzi lepo, odlicna karta...samo me zanima..porucivao si za Srbiju ili si preko sad ? Malo glupo pitanje al pitam to jer zasto bi porucivao tako ako je izasla ista cena kao sto je i kod nas ?

Ranije sam gledao na neweggu i drugim sajtovima jednostavno bar po tim tadasnjiim cenama nije mi se isplatilo porucivati..sa carinom i troskovima jos bi veca cena bila nego kod nas
Ajd uzdravlje

:: Hvala, živ ti meni bio :
:: 22 crvene sa poštanskim troškovima, a evo i kablića
:: http://www.dodaj.rs/f/3/Tq/Cw5QTUP/dscf9320.jp
:: eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
:: keep your head up legs closed eyes open
:: :: e nek te sluzi dugo
:: :: Mada ja kad kupujem zelim sve: ambalzu, cd i ostale sitnice.... ne zelim karticu u kesici nekako mi je bezveze kao TRAY procesori .)
Snoopy- - - 29.10.2010. 01:28 #257537

Posto je sapphire i 22 crvene sa ptt-om, 99% je kupljena u emmi-u, tamo je 21599.

rasa007 Re: Re: Re: ... 29.10.2010. 09:41 #257567

Hvala druže, robu sa newegga sam kupovao u americi, to je jednio bilo isplativo, s tim što se ne bi isplatilo u slučaju kvara ići po garanciju, koja je u nekim slučajevima lifetime limited, btw nikako se ne bi isplatilo poručivati iz Srbije i da je moguće, pošto bi te ovde odrali toliko da bi za iste novce ovde mogao kupiti karticu za 300 i kusur evra, inače su razlike u cenama od 50 do 70 e uzavisnosti da li ima rebbate ili ne, al za razliku od njih ovde u Srbiji nikad nećeš moći dobiti neku originalnu igru tipa call of duty waw, mafia 2 itd gratis.
Inače nikad nisam imao problem ni sa jednom komponentom kupljenom tamo, što je očaravajuće :) Gde bi nam bio kraj kad bi mi ovde imali podršku od dilera kao oni tamo.
pozdrav

:: Aloha Raso
:: nek te sluzi lepo, odlicna karta...samo me zanima..porucivao si za Srbiju ili si preko sad ? Malo glupo pitanje al pitam to jer zasto bi porucivao tako ako je izasla ista cena kao sto je i kod nas
:: Ranije sam gledao na neweggu i drugim sajtovima jednostavno bar po tim tadasnjiim cenama nije mi se isplatilo porucivati..sa carinom i troskovima jos bi veca cena bila nego kod na
:: Ajd uzdravlje
:: :: Hvala, živ ti meni bio :
:: :: 22 crvene sa poštanskim troškovima, a evo i kablića
:: :: http://www.dodaj.rs/f/3/Tq/Cw5QTUP/dscf9320.jp
:: :: eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
:: :: keep your head up legs closed eyes open
:: :: :: e nek te sluzi dugo
:: :: ::
:: :: ::
:: :: :: Mada ja kad kupujem zelim sve: ambalzu, cd i ostale sitnice.... ne zelim karticu u kesici nekako mi je bezveze kao TRAY procesori .)
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs