AMD Phenom II X3 710@3.45Ghz Box with CU pipes linx@55C Asus M4A785TD-M EVO 4x1GB DDR3 OCZ Gold@1600Mhz ATI HD4200 PC power cooling and silencer 500W@LC Power 919B Aequitas 2x500GB samsung F3@Raid 0,2x2TB WD Green@RAID 1
Bem vas u ukus.Ovo se meni uopste ne svidja.Jedino sto priznajem da dobro ladi.. @Sax Vid`o ja od tebe,vid`o ti od mene pa prepisujemo zajedno..To ti je ta tehnologija :D tj taktika :)
mi na kraju sta god da kazemo ispadnemo `budale` jer smo na dnu tehnoloskog vrtloga, hebe kako ko stigne i samo se slade, ali dobro, nije losa razonoda, bar se nesto desava heheh
Ja to rekoh jos davno..Mi smo pijuni jedne velike masinerije,robovi tehnologije.. Forum je mesto gde se pravi najveca reklama.Po principu sto se vise o necemu prica za to nema bolje reklame.. Ljudi ratuju u polemici,kao da se zlato deli,izgibose da svako ugrabi svoj plen.. Dele se na klanove pa se vode strategije u vidu raznih kakrateristika jednih i drugih sto dolazi do dokazivanja tj mak na konac gde se sve zakuvava do momenta kad nastane picvajz. Nije to samo ovde,svugde je to tako.Mi smo samo malo nekulturniji i vise se vredjamo ali nivo polemike je isti.Tematika je ista.Vecna prepucavanja oko brendova a pobednici nismo mi vec oni.Nama iz dzepa njima u dzep.Ali sta ces,strast nas navodi da idemo istim putem i ako smo svesni svega toga
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.