Samo mi se desava na ovom kompu da pucaju drijveri. Komp je AMD 9850 X 4, 4x1gb, 8800 GTS, Gigabyte GA-MA790FX-DQ6. Bilo Koju igu da pokrenem posle 10-15 mnuta igre prijavi mi gresku na nvidia drjaverima` NV karnel error displey driver stop working`. Porbao sam druge graficke isto 8800 GT i 8800GTS nisam probao ATI.Posle ovog errora ponekad mogu da igram ali igrica kuje na svakih minut dva ali obicno se desi da komp ceo zakuje pa mora reset. Probao sam Windows Xp i Widnows 7 32/64 bita isto se desava.
Tortožder nikada nije imao problema sa nevidija drajverima. Umetna koža također nikada nije imala problema sa nevidija drajverima. Znači, nemaš problema. Ne znam, zašto si se uopšte koji q javaljao? Da nabiješ broj postova? Ccccc
Doduse ni jneki proglarmi (npr. google earth) nisu radili kako treba. Pustio sam Win7 da sam nadje drajvere i sve je proradilo kako treba. Skoro sam instalirao najnovije drajvere sa NVidia sajta i sad sve sljaka dobro... Probaj sa najnovijim drajverima...Ili cackaj dok ne neadjes odgovarajucu verziju drajvera...
Temperature ploca je 37 Procesora 43-47 ne prealazi preko a graficke 43-55. Mislim da se nesto ne slaze sa drajverima ploce ili je mozda nesto kolje sa Antamedija Serverom(program za igraonicu) posto mi se ovo desava na serveru. Probao sam graficku an drugom kompu sve radi k. Drijvere sam instalirao zadnje sa nvidiaja sajta. Probacu da psutim da nadje Win 7 drajvere sam jos to mi je ostalo.
kako li uspe da ti bude temp 43-55 i to na gts a kamoli na gt!?!?!? Ja koliko znam obe ove kartice se greju i do 75c, kod mene recimo sa Zalmanom temp ide do 72c, a ti kako si uspeo da je doteras na 55c svaka cast.......
Inace moze biti da je problem do chipseta na ploci(tj drivera za plocu, nisam siguran za ovo samo nagadjam) ili sto kazesmozda je do tog programa na serveru......
:: Temperature ploca je 37 Procesora 43-47 ne prealazi preko a graficke 43-55. Mislim da se nesto ne slaze sa drajverima ploce ili je mozda nesto kolje sa Antamedija Serverom(program za igraonicu) posto mi se ovo desava na serveru. Probao sam graficku an drugom kompu sve radi k. Drijvere sam instalirao zadnje sa nvidiaja sajta. Probacu da psutim da nadje Win 7 drajvere sam jos to mi je ostalo :: :: ::
@Pisko - pogodak! Evo, malopre sam instalisao 261.00 na mojoj...
01.11.2010. 09:08
status: user broj poruka: 11019
makini (do jutros je bio 260.99). Perfektno i sve `iz prve` (iako ne volim da instalisem nepotpune ForceWare pakete, sto ovaj jeste - ne sadrzi physx i NV-ov HD audio, pa se moraju ostaviti oni od prethodnog). Na nekoliko konfiguracija (sa 9600, 9800, 250, 260 470 i 480) sam instalisao drajvere serije 2xx.xx ove godine i NIGDE, N I G D E nije bilo ni najmanje problema. Razlika u preformansu - da. Toga ima (i sasvim je normalno da ima). Istina, ne secam se kada sam poslednji put pred sobom imao kombinaciju AMD(CPU)/ NV karta (sve je to bilo` Intel inside, majstor outside`)... A Phenomi da su krsevi - krsevi su, neopevani! Bice da je problem= maticna ploca...
Kod meni je instaliran riva tuner i ventialtor podesn na 100%> bez Opterecenja temperatura je 43-45 posle 30 mintua igranja 53-55 max 60 kad je puna igraonica kad je u lokalu pretoplo! Nemam razloga da lazem.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.