Jok pisko crno-beli xD.... Ok daum-e ,tnx na predlogu... Gledao sam nesto kakav je LG E2040S-PN LED,sta o njemu mislite,ovaj samsung ok izgleda ali mi je preveliki za sobu u kojoj ce stajati,ne uzimam sebi ... Nesto sa specifikacijama ovog LG-a bi mi vise lezalo...
Gledam ove monitore i ne mogu da verujem da su 16:10 i 4:3 sa cenama digli u nebesa a komentari o 16:9 mi se ne svidjaju pa razbijam glavu satima. Razmishljam da li da kupim 21.5inch 1920x1080 full HD 20inch 1600x900 koji hoce i Dejan89 ili 19inch ali 16:9 1440x900 koji koshtaju chak skuplje od ovih 16:10 koji su veci. Izgleda da je problem ta razlika u velichini tachke, kazu sitan je prikaz, bla, bla, bla... Nekako mi ovaj od 20inch ima najprihvatljiviju velichinu tachke od tih HD 16:9 monitora, jer ne bih da se bechim i da mi ochi ispadaju vishe nego kod CRT u koga i sada blenem. Totalno sam zbunjen i ne znam koji da odaberem. Ako moze neko da iznese iskustvo, da chujem. Evo da konsultujem vas tj. `struku`. Pozdrav
Moja greska meni se svidja ovaj isti monitor samo 21.5` cinimi se da je oznaka E2240S-PN ,greska u kopiranju,i verovatno cu taj da uzmem. :D
:: Gledam ove monitore i ne mogu da verujem da su 16:10 i 4:3 sa cenama digli u nebesa a komentari o 16:9 mi se ne svidjaju pa razbijam glavu satima :: Razmishljam da li da kupi :: 21.5inch 1920x1080 full H :: 20inch 1600x900 koji hoce i Dejan8 :: ili 19inch ali 16:9 1440x900 koji koshtaju chak skuplje od ovih 16:10 koji su veci :: Izgleda da je problem ta razlika u velichini tachke, kazu sitan je prikaz, bla, bla, bla.. :: Nekako mi ovaj od 20inch ima najprihvatljiviju velichinu tachke od tih HD 16:9 monitora, jer ne bih da se bechim i da mi ochi ispadaju vishe nego kod CRT u koga i sada blenem. Totalno sam zbunjen i ne znam koji da odaberem :: Ako moze neko da iznese iskustvo, da chujem. Evo da konsultujem vas tj. `struku` :: Pozdra :: :: :: :: cash rules everything around me :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.