Da li mozete da mi kazete kakva je firma duocom,planiram da narucim grafiku i napajanje kod njih,pa da mi kazete kakva su vasa iskustva sa njima.Da li im je kao kod nekih garancija na 2-3 gtodine posto nigde ne pise.Planiram da narucim asus 6850 grafiku i lc power napajanje od 600w
Dobri su. Cene uglavnom ok, reklamacije korektne, moraćeš samo da sačekaš dan-dva da im stigne roba. Nadam se da si već proverio imaju li jer i oni pate od onoga: - dobar dan, ja bih da naručim to i to... - nema - ali na sajtu piše... - to sine što na sajtu piše, mačku svom o rep da okačiš
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Hvala druze na brzom odgovoru.Zvacu ih najverovatnije u ponedeljak posto tad trebam da pokupim novac od prodaje 2600xt grafike.Tako se uklapam u racunicu a mozda nesto i pretekne.Trazio sam po pozarevcu posto sam iz velikog gradista,ali radnje su katastrofa.Ni jedna u koju sam usao nema na lageru ni jednu graficku.Uzas!!!
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.