:: Sad si me razočarao i kao čoveka i kao komunistu :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1737605 :: :: :: April Fooooooooooools! : :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Ajd kao čoveka al kao KOMUNISTU! :: :: :: :: Sad si me razočarao i kao čoveka i kao komunistu :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1737605 :: :: :: :: :: April Fooooooooooools! : :: :: :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Izvinite sto me nema, bio sam malo napolju sa drugarima.
@Ognjeni- Sta cu, zadesilo se tako :))
@Remedy- Jel to aprilili? :D
@Morti- Nemoj tako, sve sve, al da te razocaram, to ne sme!
@Scyter- Ala bi tek pucao mali fudbal u kros fajeru! Kad budem prodavao po toj ceni, javljam ti se :)
@Gliga- E da crkne! Pa kod mene nije imala 5 load sati :D
@Ribolovac- Da znas da to uopste ne bi bilo lose. Jos ako bi mi crkao procesor, pa da dobijem neki 955 :)
Jos jednom upucujem izvinjenje kolektivu, al malkice se moralo :)
Poz, odoh da spavam, ujutru mi stize za druga 5850 twin frozr, da je naklokujem do besvesti dok ne dodje po nju :D da joj malo zavojničice provrtim da vidimo da li je solidan kršić :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
U guzvi sam oko posla, tako da jos nisam otvorio sezonu. Na Grliskom jezeru pocinje da radi bela riba, a na Dunavu kazu da pocinje som i stuka. Nadam se da ce u aprilu da padnu prvi ulovi. Varalicarim uglavnom, mada nemam puno vremena sad. Nadam se prvom pecanju tamo posle ribolovackog sajma u Nisu.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: U guzvi sam oko posla, tako da jos nisam otvorio sezonu. Na Grliskom jezeru pocinje da radi bela riba, a na Dunavu kazu da pocinje som i stuka. Nadam se da ce u aprilu da padnu prvi ulovi. Varalicarim uglavnom, mada nemam puno vremena sad. Nadam se prvom pecanju tamo posle ribolovackog sajma u Nisu :: :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Jel se ide na Soma ! :: Kod mene pao prvi od 6,5 kg i jedan od 1kg, koji je vracen u vodu :: :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.