Burazer hoće klincima da pojača mašinu. Kupiće 2 GB DDR2 memorije i grafičku. Sve treba da izađe oko 9000 dinara. Polovno ne dolazi u obzir. E, sad mene zanima šta je bolje: Gainward GeForce GT440 1GB DDR5 ili Sapphire Radeon HD 6750 1GB DDR3?
I zanima me kakva je ova memorija: http://tinyurl.com/3pekfbb ? Trenutno imaju Apacer 1GB DDR2 800, pa me zanima da li su Patriotove memorije problematične što se kompatibilnosti sa modulima drugih proizvođača tiče?
Kolko je amd 6750 gddr 3 slabija od one sa gddr 5 memorije. Na netu nigde nisam mogo da pronadjem taj podatak pa ako neko zna nek mi kaže. U svakom slucaju mislim da je i sa gddr3 dosta jaca od gt 440 koja je slabija i od 5670.
Teško se nalaze testovi, po ranijem iskustvu slabija je bar 20%, a to je i dalje dosta jače od gt 440.
:: Kolko je amd 6750 gddr 3 slabija od one sa gddr 5 memorije. Na netu nigde nisam mogo da pronadjem taj podatak pa ako neko zna nek mi kaže. U svakom slucaju mislim da je i sa gddr3 dosta jaca od gt 440 koja je slabija i od 5670
gt440 je slabija od 240, sem sto GT 440 ima DX11. @DmasteRNo1 Nisi napisao koja je ploca, pa ti ne mogu preporuciti memoriju. Apacer nije losa, ali od Transend memorija imao sam samo 4 reklamacije za 6 godina. Plus garancija je ili 5 godina ili 85 meseci. operator
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.