Imam cudan problem kad gasim komp sekundu pre nego sto se ugasi cuje se zujanje i to bas glasno u zvucnicima.I nekad mi se desava bilo sta da radim igram igru blejim na netu krene to cudno zujanje i komp se smrzne na delic sekunde problemi poceli sad menjanjem grafike tj kada sam ubacio gtx 460.Oboren Win kada je menjana grafika i naravno koristim najnovije drajvere.U prilogu konfiguracija Pozz
Bice da su zavojnice na grafickoj karti. Premazi ih bezbojnim lakom za nokte i to je to. Ne koristi lak za nokte sa sljokicama posto je u garanciji. [ vide se iz aviona sljokice.. ]
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Bice da su zavojnice na grafickoj karti :: Premazi ih bezbojnim lakom za nokte i to je to :: Ne koristi lak za nokte sa sljokicama posto je u garanciji. [ vide se iz aviona sljokice.. ]
Zvuk dolazi iz zvucnika!!!Osim ako zavojnice nisu u zvucnicima xD Hvala na predlogu....Ali nije to... CPU:AMD Phenom II X4 840 3.2GHz CPU:CM Hyper 212+ MB:MSI 770-C45 GPU:MSI GTX 460 1GB RAM:PATRIOT 2x2GB 1600MHz CL9 HDD:WD Caviar 2500AAKS PS:SEASONIC SS-620GM 620W CASE:CM 430 FAN CONTROLLER:Lamptron FC4 FANS:Artic Cooling F
Zujanje iz zvucnika, sistem se zamrzne na sekundu... idemo opet... spali taj msi No.2 __________________________________________________________ Velg Bort Livet
E to sa zvucnom moram da probam ali mislim da nije 99% jer su problemi poceli kad je dosla gtx 460...Da mi nije slabo napajanje?!LOL...Ja mislim da je problem softverske prirode... CPU:AMD Phenom II X4 840 3.2GHz CPU:CM Hyper 212+ MB:MSI 770-C45 GPU:MSI GTX 460 1GB RAM:PATRIOT 2x2GB 1600MHz CL9 HDD:WD Caviar 2500AAKS PS:SEASONIC SS-620GM 620W CASE:CM 430 FAN CONTROLLER:Lamptron FC4 FANS:Artic Cooling F
druze, nema logike da ti zuji u zvucnicima zbog graficke karte, drajveri su se nesto zeznuli za zvucnu kartu, to je 99.9%
:: E to sa zvucnom moram da probam ali mislim da nije 99% jer su problemi poceli kad je dosla gtx 460...Da mi nije slabo napajanje?!LOL...Ja mislim da je problem softverske prirode.. :: CPU:AMD Phenom II X4 840 3.2GH :: CPU:CM Hyper 212 :: MB:MSI 770-C4 :: GPU:MSI GTX 460 1GB :: RAM:PATRIOT 2x2GB 1600MHz CL9 :: HDD:WD Caviar 2500AAKS :: PS:SEASONIC SS-620GM 620 :: CASE:CM 430 :: FAN CONTROLLER:Lamptron FC :: FANS:Artic Cooling :: ::
Problem je zdravstvene prirode i zove se hipertenzija, a u narodu poznat kao visok krvni pritisak!
Problem softverske prirode probaj da rešiš promenom drajvera (možda nešto starijih?) za čipset i/ili grafiku.
Pozdrav!
Vlada
:: E to sa zvucnom moram da probam ali mislim da nije 99% jer su problemi poceli kad je dosla gtx 460...Da mi nije slabo napajanje?!LOL...Ja mislim da je problem softverske prirode.. :: CPU:AMD Phenom II X4 840 3.2GH :: CPU:CM Hyper 212 :: MB:MSI 770-C4 :: GPU:MSI GTX 460 1GB :: RAM:PATRIOT 2x2GB 1600MHz CL9 :: HDD:WD Caviar 2500AAKS :: PS:SEASONIC SS-620GM 620 :: CASE:CM 430 :: FAN CONTROLLER:Lamptron FC :: FANS:Artic Cooling :: ::
Aj da odgovorim samom sebi...Naravno da nisu zvucnici a nije ni zvucna karta jer se zujanje cuje samo kada se racunar zabaguje tj smrzne na delic sekunde...Po meni je problem u drajverima jer nesto zesce jede govna.Mada pada mi na pamet i konektor za front audio na kucistu posto ne radi a povezan je,moguce da se tu desava neki spoj pa zato zuji i kad gasim racunar...Imao sam slican problem pre godinu dana sa nekim laptopom ali ne mogu da se setim kako sam ga resio (krecana)...Ali opet napominjem problemi su poceli kada sam ubacio gtx 460...Hvala na ogovorima. CPU:AMD Phenom II X4 840 3.2GHz CPU:CM Hyper 212+ MB:MSI 770-C45 GPU:MSI GTX 460 1GB RAM:PATRIOT 2x2GB 1600MHz CL9 HDD:WD Caviar 2500AAKS PS:SEASONIC SS-620GM 620W CASE:CM 430 FAN CONTROLLER:Lamptron FC4 FANS:Artic Cooling F
koji ti dolaze uz plocu, naravno, prethodno obrisi postojece. Ako ni to ne pomogne, skini sa sajta proizvodjaca pa probaj ponovo. Po zavrsetku svake instalacije restartuj komp obavezno. Kopka me samo ovo sto ti se zaglavljuje komp, ako imas mogucnosti, ubodi neku zvucnu pa probaj, ako se isti problem javlja, onda nije do zvucne pa bi mogli da iskljucimo tu opciju. Btw tvoje napajanje je vise nego sposobno da fura tvoju konfu. Javi sta si uradio.
Asus M4A88T-V EVO Gemini II 2x2 12cm fan Phenom x2 560 4ghz OC Kingston HyperX 2x2gb 1600mhz Powercolor 6850 1gb Cooler Master M520
Hvala na savetima ali problem nije u zvucnoj kartici jer je sa proslom grafickom ok radio komp.Glavni problem je u smrzavanju + zujanje u isto vreme ako me sad niko ne kapira onda ne znam kako da objasnim.A to da mi je slabo napajanje rekao sam sarkasticno post ovo meoze sli da fura lagano....Moracu da vratim staru kartu pa da probam...Mislio sam da je neko imao slican problem pa da mogu lakse da resim problem a covek mi predlozi da zamenim zvucnike LOL....d stvari koje sam probao. 1.Reinstalacija drajvera 2.Razni drajveri za grafiku i chipset
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.