Znaci necu vise da smaram ovo je poslednje, monitor 22` do 150-160e, da nije samsung i lg i da nije Dell ultrasharp U2311(posto mi je on u opciji, al ocu jos neki predlog)!?! i kako se ovaj cini ??
Ne znam onda... Sam kazes `da nije samsung i lg`... Ostaje ti Philips? Viewsonic? Izmedju ta dva sigurno bih isao na Viewsonic. BenQ svakako ne bih uzeo u obzir pored DELL-a. A ni Viewsonic. :) Stvarno ne znam, jedino da uzmes TV za konzolu! :)
ma i ja bi da resim sve u jednom, a kako ti se cini ovaj viewsonic sto sam postavio ? bukvalno mi treba neko samo da mi kaze ma dobro je to uzimaj :D!!
Pa vidi, sigurno nije los monitor! LED, 2ms... Ne mogu da kazem stvarno jer nisam imao prilike da vidim doticni. Ajde bar sacekaj da dodje neko drugi da iznese misljenje i iskustvo. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: ma i ja bi da resim sve u jednom, a kako ti se cini ovaj viewsonic sto sam postavio ? bukvalno mi treba neko samo da mi kaze ma dobro je to uzimaj :D! :: :: ::
brate, idi u prodavnice, prosetaj, udji unutra, i pogledaj izlozene primerke kako sve to izgleda, kako ti se svidja boja, osvetljenje, i uporedi. pitaj za garanciju. pogledaj prvo one sto si imao na umu da kupis, i onda odmah odluci koji ti se najvise dopada. ovako je vec besmisleno. kupi koji god hoces, i onda nam prenesi utiske. ljudi su rekli do sad sve sto su imali. i gledaj da sto manje platis stvar sa sto vise tehnickih opcija, sigurno nije bez veze jeftinije...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.