probaj drugo napajanje i ocisti kontakte na gpu i ploci proveri molexe od napajanja da li su dobro ubodeni i ako imas mogucnost da je probas na drugom kompu
Najverovatnije je crkla ali probaj da rucno instaliraš drajvere znaci bez ccc. Ako i tako nece pokušaj da smanjiš klok za gpu. Napiši koji operativni sistem imaš , koje drajvere pokušavaš da instaliraš i koja je graficka tj dal je neka overklokovana verzija i dali si nešto menjao od komponenti. Ako jesi uradi clear cmos.Ovo cisto da imaš cemu da se nadaš :)
Instaliraj zadnje drajvere sa oficialnog sajta od proizvodjaca ali mislim da je memorija otisla na grafi. Primer: meni se restartovao komp ali mi je problem bio do rama pa sam smanjio fps u biosu za ram i sad fercera bez i jednog restarta, i ja sam instalisao pre toga uvek stariju verziju drajvera i obarao klok na grafi ali je samo bilo do fps na ram memari, spustio sa 1333 na 1066 i sad radi.
Pokušaj da instaliraš samo drajver bez CCC (deinstaliraj drajvere pa rucno preko device manager-a samo drajvere). Spusti klokove za memoriju i gpu preko msi afterburner-a. Kako reko najverovatnije je crkla al odradi sistem za svaki slucaj ili prebaci na drugom komjuteru da vidiš kako ce da se tamo ponaša.Ume i zbog drugih nekih stvari da se to dešava.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.