Prevara. Umesto GTX 970 karte Ga-K8VM800m ploča i prljava jakna.
STRANA 1 OD 4
Blueberry
Prevara. Umesto GTX 970 karte Ga-K8VM800m ploča i prljava jakna.
31.01.2017. 13:37
T64489
status: user broj poruka: 1272
Juče sam poručio MSI Gaming kartu od člana Perpetual. Bench forum. Stoji da je iz Kruševca. Dobio sam paket na ime i prezime Slobodan Živković, Geteova 4, Zemun. Rekoh, možda je prodavao za nekog, platio i preuzeo. Ono što sam našao unutra je za mali infarkt. Stara AMD ploča i prljava prastara jakna. Svestan sam da novac neću videti, ne verujem u mogućnost greške, pošto ovako izgleda ruganje prevarenom. Imate li ovakvih iskustava i šta dalje? Suma je 27000...
potrazi broj telefona od tog slobodana zivkovica kao i ko zivi na Geteovoj 4 ( nije tesko naci ako odvojis 5 minuta preko registra ) , nazovi coveka lepo na fixni i objasnis situaciju, ako je to taj cika sam ce vratiti pare odmah.
6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS
:: Sedi u kola, dodji za BG idemo zajedno u Zemun da vidimo ko je slao, zasto mu je polomljena noga i kolko cemo jos da je lomimo. :: :: 5820k @ 4.5ghz | Custom loop 360/NB Eloop/D5 | Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock | ASUS RX 480 Strix 8GB | 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 | Samsung 840 EVO 256gb | 5 TB WD server diskova | Seasonic 760w XP2 Platinum | Asus PB287Q/P2414h :: ::
Auuuu! Znaci ne verujem, strasno, a lik ladno ima preko 400+ poruka na forumu, sto bi rekli nije od juce tu prisutan. Nemam reci za ovo ! Sad kad razmislim najezim se od same pomisli da sam na slican nacin(nasao oglas od tamo nekog lika) uzeo moju kartu i platio je 600e svojevremeno.
Uzas!
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D Samsung PM961 M.2 250GB + WD(3TB+1TB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 X-Fi Titanium+Z-5500
Ako budete isli zovite 062/9778871 idem i ja ionako sam se nakupio besa zadnjih par meseci!Bice mi cast zaista.I da poneses tu jaknu kada ga obradimo da ima u cemu da go odvezu u hitnu :) GROUNDING VISION 7 HDMI 37inc CPU:AMD Phenom II B55 x4 3.8GHz MB:ASRock 870 extreme 3 RAM:4GB DDR3 1600MHz OCZ Platinum GPU:MSI GTX460 1GB DDR5 256bit OC HDD:WD 160GB SataII LC Power 600H-12 CM Elite 322
Znači za ovakve drkadžije imam preterano kratak fitilj. Opušteno mi javite ako treba da se istera pravda, volonterski se prijavljujem. Lično sam bio žrtva slične situacije ali sa manjim iznosom. E sad u ovom trenutku treba biti pažljiv da se ne načini neki propust. Najbitnije je naći lika što i nije tako teško ako se isprate svi detalji. Jesi li se čuo s njim telefonom ili samo porukama? Zovi odmah kurira i traži da stopira isplatu (ukoliko već nije odrađeno) jer je u pitanju krađa.
:: Juče sam poručio MSI Gaming kartu od člana Perpetual. Bench forum :: Stoji da je iz Kruševca :: Dobio sam paket na ime i prezime Slobodan Živković, Geteova 4, Zemun. Rekoh, možda je prodavao za nekog, platio i preuzeo :: Ono što sam našao unutra je za mali infarkt :: Stara AMD ploča i prljava prastara jakna :: Svestan sam da novac neću videti, ne verujem u mogućnost greške, pošto ovako izgleda ruganje prevarenom :: Imate li ovakvih iskustava i šta dalje :: Suma je 27000.. :: :: Intel I7 5820k, MSI X99 GODLIKE GAMING , Patriot Viper 32GB 2666Mhz DDR4, MSI GAMING RX 470 4GB, Samsung EVO 850 500GB, Cooler Master Cosmos II, EVGA T2 1600w
Prijavio prevaru, ostaje da se ceka, nisam uspeo zaustaviti u posti, proknjizili su. Jbg Vlado, da je baba bila deda... Da si prodavao uzeo bih. Trebala mi je karta.
Ono sto nisi uradio a trebao si jer bi tako pokrenuo da se nesto desi jeste da prijavis korisnika na bench forumu. Mislim da ima jedna tema koja se tice prevara.
Pokrenuo temu... Spasio par ljudi koji su pregovarali s istim... Ostaje samo da se čeka... Jbg. Intel I7 5820k, MSI X99 GODLIKE GAMING , Patriot Viper 32GB 2666Mhz DDR4, MSI GAMING RX 470 4GB, Samsung EVO 850 500GB, Cooler Master Cosmos II, EVGA T2 1600w
Re: Prevara. Umesto GTX 970 karte Ga-K8VM800m ploča i prljava jakna.
31.01.2017. 17:53
status: user broj poruka: 3277
ako mozes odmah idi u policiju da prijavis prevaru a policija treba da zove odmah(dal tuzioca) I po njegovom odobrenju da odradi proceduru za zabranu isplatu tvog novca.
To to vredi ako si robu danas uzeo i platio pouzecem !
SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D
:: Juče sam poručio MSI Gaming kartu od člana Perpetual. Bench forum :: Stoji da je iz Kruševca :: Dobio sam paket na ime i prezime Slobodan Živković, Geteova 4, Zemun. Rekoh, možda je prodavao za nekog, platio i preuzeo :: Ono što sam našao unutra je za mali infarkt :: Stara AMD ploča i prljava prastara jakna :: Svestan sam da novac neću videti, ne verujem u mogućnost greške, pošto ovako izgleda ruganje prevarenom :: Imate li ovakvih iskustava i šta dalje :: Suma je 27000.. :: :: Intel I7 5820k, MSI X99 GODLIKE GAMING , Patriot Viper 32GB 2666Mhz DDR4, MSI GAMING RX 470 4GB, Samsung EVO 850 500GB, Cooler Master Cosmos II, EVGA T2 1600w
@ Blueberry koji je tebi djavo ? Sta ima da pokreces ikakvu temu i da lik pobegne i izbrise nalog. Koliko vidim non stop nesto prodaje, treba samo da sacekas da opet stavi oglas.
@solaja777 nema nista od toga. Tuzioc ne pokrece proceduru ni za mnogo ozbiljnije stvari jer im puca ona stvar.
6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS
Prijavio, kazu ne mogu nista da stopiraju. Probao sam sve sto mi je palo na pamet... Intel I7 5820k, MSI X99 GODLIKE GAMING , Patriot Viper 32GB 2666Mhz DDR4, MSI GAMING RX 470 4GB, Samsung EVO 850 500GB, Cooler Master Cosmos II, EVGA T2 1600w
pa sad ne znam msm moze otici , meni u policiji nisu hteli da se cimaju za 5000din rekli su da je neki minimum za obustavu isplate 15000din...
to sto kaze brat Dexter nikako ga pustiti ajd ovo moje za 5000din kad me navede put za bg msm druze nisam te zaboravio.
SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D
:: @ Blueberry koji je tebi djavo ? Sta ima da pokreces ikakvu temu i da lik pobegne i izbrise nalog. Koliko vidim non stop nesto prodaje, treba samo da sacekas da opet stavi oglas :: :: @solaja777 nema nista od toga. Tuzioc ne pokrece proceduru ni za mnogo ozbiljnije stvari jer im puca ona stvar. :: :: 6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS :: ::
Meni u policiji nisu hteli da se cimaju za 550e kad mi je mob ukraden,uredjaj koji moze da se nadje za 30 minuta da hoce samo . Tako da od policije i tuzioca nema nista,to otpisi odmah
IP moze biti i shared i ne mogu da locirati u metar, da mu dodju na stan. Moze da mu locira na odredjeni dijametar i sta onda ? Da ide od stana do stana i kuca na vrata.
Jedino sto moze da uradi jeste da ga sam nadje
onda pravac za bg i cekati postara i jajaru. Od kurirske sluzbe nista nece izvuci samo moze da premeri paket sa kompletnom ambalazom i utvrdi tezinu paket. Ako se tezina slaze sa onim sto je upisano sve je jasno kao dan u suprotnom kurirska sluzba treba da odgovara.
Ma jbg dosli smo do toga da poslovanje treba obavljati u 4 oka.
Zaboravio sam tacno koje ali znam da kod odredjenih kurirskih sluzbi smes da proveris na licu mesta robu pre preuzimanja, da otvoris kutiju i da se uveris u stanje. Za to vreme kurir ceka dok ne das saglasnost da je sve u redu. Iskreno se ne secam ali imao sam takva iskustva da me kurir pita sam jel sve u redu, hocu li da se uverim da li je stiglo ono sto sam porucio. Mnogo toga mi je stizalo sa raznih strana sto odavde iz zemlje sto van tako da zaista ne znam sa kim sam vise saradjivao. Uglavnom, trebalo bi da se praktikuje da se trazi da se roba pregleda pre preuzimanja. To je bezbolan nacin a efikasan, tako niko ne bi imao problem. Nit kurirska sluzba za cimanje nit po najmanje kupac.
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.