Isti kao i svaki 1060 GPU sa 6GB. Razlikuju se samo u naponu i hlađenju koje im je obezbeđeno a od čega zavisi maksimalan boost. Kod ovog Zotac-a mi hlađenje deluje sasvim ok. Generalno sve 1060-ke su tu negde tako da gledaj cenu jer su performanse egal.
Ako je i dalje 6gb model skuplji 100e i vise evra od 3gb modela, onda se ne isplati, ako igras na 1080p. 3GB model je maks 10% sporiji, a ima ga za 220e. Sto se memorije tice za 1080p, nije problem, tamo gde jeste, ova karta ni ne moze igru da tera na very high u 60fps, npr. Rise of Tomb Raider. A i po potrebi igra povuce i sa rama memoriju.
u igrama sa 3gb rama ova verzija nije mnogo sporija od strix gtx 980 koju sam imao... fabricki oc , ja sam naguro power na 116%, sve ostalo klot, karta recimo u gta 5 u fulu ide do max 70C.
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.