Pozdrav svima, Primećujem da mi se stari televizor polako sprema za večna lovišta, a i vid mi polako popušta pa bih trebao malo veći monitor, pa razmišljam da li je moguće da PHILIPS 24PHS4022 12 objedini te moje zahteve?
1. Da li bih mogao da se s daljinskim prebacujem iz moda PC u mod TV? 2. Imam kablovski TV i Internet. 3. PC ima HDMI izlaz. 4. Da li bi to mogao da bude drugi monitor za laptop, koji ima HDMI izlaz? 5. Možda bih ga nosio na plac, gde imam prijem TV-a sa Čota, ima li problema - po specifikaciji ima prijem DTV?
Kog ne mrzi da mi da neko pojašnjenje ili preporuku, hvala mu unapred
Pozdrav, PS Ako neko pomisli da bih i ja mogao u večna lovišta - sram ga bilo!
Za prijem slike bez CATV, preko analognih antena, moras ici na DVBT2 tuner. Sto se monitora i TVa tice u jednom uredjaju, najbolje 26` sa FullHD matricom (1080p). Na DTVu nece smetati HDready (720p) ali hoce kad monitor nakacis na PC/laptop pa text bude nejasan. Sto se ulaza tice HDMI je dobar za pokrtne sadrzaje (filmovi, slike, YT...) ali ne toliko za staticne (text, sajtovi...) pa je najbolje da TV/monitor ima i display port ili makar DVI.
Ovaj Philips ima DVBT2 ali nema FullHD, manji je od 26`, ima VGA namesto DVI. Mada ne mogu da kazem da je klot, da ima 1080p i 26` mogao bi se uzeti.
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Ja sam neki vox (32dy200) dobio na akciji za dinar kada sam potpisivao ugovor. Slika na njemu je tiha jeza. Boje vriste i vestacke su do iznemoglosti, a opcije za korigovanje istih pa skoro i da nema...tj. ima da provrstis predpodesene modove, sport, klasik, movie i sta ti ja znam koji jos.
Bolje ti prvo proveri negde ako mozes kakva je slika pa onda kupuj.
A tek zvuk...u zivotu nisam nasao cuo zvuk koji je toliko plastican...bez trunke niskih tonova.
support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.
:: 32` Full HD 3 god garancije Vox TV 17.990 din, to jest 150 jura. Pa bre kakav god da je samo da potraje ta tehnoman.akcija i uzimam...! DLED 32YB65 :: :: ::
ali za PC (monitor mode), nista ispod 1080p (1920x1080). I, naravno, DVBT2 tuner (kako je sugerisao Machine), za priem programa preko ``obicne`` antene, jer u protivnom moras da nabavis (ako vec nemas) i ``set top box``.
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.