Sta da vam kazem drugari... Stize perverzija u sto verzija, skupljajte parice. Hahah, konacno ce trziste ugledati jedan kompletan proizvod po svim aspektima i tackama. Samo da i panel daje kvalitetnu sliku, dubinu crne, ostale boje, kontrast, itd.
Bez ove vesti bi moj zivot bio prazan, ocajan i besmislen. Hvala ti sto si mi ispunio dan. Trolovi svih zemalja - ujedinite se!
:: https://www.asus.com/us/Monitors/ROG-SWIFT-PG35VQ :: :: Sta da vam kazem drugari... Stize perverzija u sto verzija, skupljajte parice. Hahah, konacno ce trziste ugledati jedan kompletan proizvod po svim aspektima i tackama. Samo da i panel daje kvalitetnu sliku, dubinu crne, ostale boje, kontrast, itd.
Za UHD definitivno treba SLI ako se trazi veci FPS ali ne mora celih 200Hz. Sve iznad 60 da ne kazem iznad 100 ima da pliva. Drugacije je kada igras na 100+ FPS ako ti je monitor 100 Hz ili 144 Hz u odnosu na onaj koji ima celih 200 Hz.
A kako stoje stvari sa raspolozivom grafickom snagom evo mog testa gde sam detaljno to prezentovao:
Sa desktop-a sam okacio. Ne znam. Jel ti se to desavalo i pre ili si tek sad primetio? Ako izadje kao mobile, u dnu imas da vratis na desktop look, verovatno to znas ali eto cisto da napomenem.
:: Šta je s onim likom EVGA - ovo-ono, imao je nekoliko naloga i jašio po berzi i benchu jednako? Sa kilometarskim postovima... :: :: Budale računaju na sreću. :: ::
:: Radi se o cistom 10-bitnom panelu sto ce reci 1.07 milijardi boja :: Slika mora da bude dobra :: :: Inace, ovo na sta JovanZ aludira, meni je od prvobitnog znacaja :: Kvalitet prikaza pa sve ostalo :: :: Intel 8700K@5.2 Ghz/Asus Maximus X Hero/G.SKill 3866Mhz 16GB/Asus GTX 1080 Ti OC SLI/Samsung 850 PRO/Enermax Revolution 1050w/Creative Titanium HD/Apple Ipad Air 2 :: ::
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
:: Bez ove vesti bi moj zivot bio prazan, ocajan i besmislen :: Hvala ti sto si mi ispunio dan :: Trolovi svih zemalja - ujedinite se :: :: :: https://www.asus.com/us/Monitors/ROG-SWIFT-PG35VQ :: :: :: :: Sta da vam kazem drugari... Stize perverzija u sto verzija, skupljajte parice. Hahah, konacno ce trziste ugledati jedan kompletan proizvod po svim aspektima i tackama. Samo da i panel daje kvalitetnu sliku, dubinu crne, ostale boje, kontrast, itd.
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.