U pitanju je upgrade sa U2312 koji mi je koristio 15 godina i i dalje radi besprekorno
Treba mi za Office, tekstove i što prijatniji kancelarijski posao. Nisam imun na igrice...ali je to veoma nebitno! Važna mi je izrada, pouzdanost, kvalitet prikaza i uželeo sam se nove tehnologije :) Hvala unapred na odgovorima
opet dok ne vidis licno svojim ocima, dzaba filozofija
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Ukratko, ovaj Asus podrzava PiP, ima visu max frekvenciju osvezavanja, ima kolor-kalibraciju i 10-bitnu paletu boja. Ako su navedeni podaci tacni, Asus je znatno bolji.
U životu Asus monitor ne uzimaj. Imo sam dva, bacio sam ih u đubre. Pusti ove što čitaju podatke a nikad nisu probali lično. To možeš i sam ali ništa ne znači mrtvo slovo na papiru.
Broj postavljenih tema: 60523. Broj poslatih odgovora: 648874. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.