Pa mislim da si mogao neki polovan 7900gs za te pare sigurno, mozda cak i 7900gto, ali ako ti je ta nova (pitam se uopste gde li si nasao novu) i bitna ti je garancija onda je ok i ta. A procesor sto jaci koji mozes da priustis:)
Mogao sam,ali hteo sam novo...I ono Goes like hell me je privuklo...Pa koliko je recimo taj 7900gs brzi?Cuo sam pricu da je i 7600 jaca karta od moje(GS,GT...)
:: :: :: :: Pa mislim da si mogao neki polovan 7900gs za te pare sigurno, mozda cak i 7900gto, ali ako ti je ta nova (pitam se uopste gde li si nasao novu) i bitna ti je garancija onda je ok i ta. A procesor sto jaci koji mozes da priustis:)
1) pitas nas sad kad si kupio karticu da li si mogao bolje...i sad ti mi kazemo jesi , mogao si mnogo bolje i sad ces samo da se jedes i nerviras, mislim koja je poenta ??
2) 7600 gt je daleeeekooo brzi od 6800 gs bez ikakve dileme a da ne poredimo sa 7900 xx serijom....mislim da si jakoo pogresio jer si za te pare mogao uzeti mnogo bolje a da ne govorim da je to vec 2 generacije stara karta ( gde si uopste nasao novu ??? )
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.