@eseses si naduvan???/ bas si lik,citam postove,koji su skrenuli sa teme(glavnih aktera nema odavno) i ti ulecs sa svojim postovima,nevezanim ni zasta:D momci koje sta krao,jeo,pio ne treba svi da znademo... i prozivanje ostalih nije na mestu...
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
aaa,hoces da pricam o tvojoj bivsoj,onoj,kako se bese zvala...a daa ona mala sto je popusila vise kara nego cigara u zivotu,,da da,sto se seksala sa pola njene zgrade tebi iza ledja,jel o tome da pisemo...kako bese...jelena??? nego koliko sad kosta kod nje? i dalje kutija cigara? jel na to trosis tvoje pare i dalje,aa. priznaj vuce,bubo lenja..ahahaha
MIND CONTROL
:: Ajmo kolege valjatori pomognite coveku vidite da ne zna odgovor ni na jedno piyanje, sapnite mu nesto zbunio se :: :: :: @CyberCon :: Treci put?
Da, najbolje mi objasni...ali nanovo...nismo ista kategorija niti rang (definitivno) ali cu ti dozvoliti taj luxuz...danas ja castim, pa da ukrstimo znanje i iskustvo :))))
:: :: :: :: e vala ti je svaka njegoseva! I za nasa imena i za servis i za br telefona i za sve ostalo!!!!!!!!!!!! :: :: @Al :: A da su sad nekolicina stali na moju stranu doticni bi bio peder i lazovcina i picka i sve ostalo :: :: i dalje ja nekontam a i mnogi drugi zbog cega je sve ovo krenulo! To vece pre nego sto je doticni napisao i opljuvao sve nas, javio sam se na fon i rekao posalji grafiku resicemo ako neresimo videcemo sta cemo a on je poceo da pljuje i sta ti ja znam. :: i sad svi vi ostali niste procitali sta sam ja napisao a vazno da ste procitali da sam ga zeznuo i sta ti ja znam sta jos sve ne :: :: ma druze @CyberConn svaka tebi cast na svemu sto si rekao i sto si pogledao i procitao i sagledao situaciju!!!!!!!!!! :: :: opet ponavljam nije bilo potrebe za ovim nekako bi se dogovorili kao sto sam mu rekao da hocemo ali ne neko je tvrdoglav i povrh svega bezobrazan!!!!!!!!!!!! :: :: neko je spomenuo hladan lem, da li ti znas sta je hladan lem i kako mozes znati da jeste :: :: primer opet na mob te :: nok 6300 sija samo lavo svetlo sa strane, otvorim fon podgrejem fles cip op radi fon sve o :: nok 6300 sija samo plavo sa strane optvorim fon podgrejem fles cip i dalje samo sija, zamenim fles cip radi kao doksa!!!! :: :: zato nemojte lupetati standard problem i bas se vidi da je hladan lem i nemam pojma i ja sta kako, lupatate skroz da li je hladanlem ili ne moze znati samo serviser koji radi kad to sve podgreje produva i vidi sta se desava zameni i sve ostalo ::
:: :: :: :: e vala ti je svaka njegoseva! I za nasa imena i za servis i za br telefona i za sve ostalo!!!!!!!!!!!! :: :: @Al :: A da su sad nekolicina stali na moju stranu doticni bi bio peder i lazovcina i picka i sve ostalo :: :: i dalje ja nekontam a i mnogi drugi zbog cega je sve ovo krenulo! To vece pre nego sto je doticni napisao i opljuvao sve nas, javio sam se na fon i rekao posalji grafiku resicemo ako neresimo videcemo sta cemo a on je poceo da pljuje i sta ti ja znam. :: i sad svi vi ostali niste procitali sta sam ja napisao a vazno da ste procitali da sam ga zeznuo i sta ti ja znam sta jos sve ne :: :: ma druze @CyberConn svaka tebi cast na svemu sto si rekao i sto si pogledao i procitao i sagledao situaciju!!!!!!!!!! :: :: opet ponavljam nije bilo potrebe za ovim nekako bi se dogovorili kao sto sam mu rekao da hocemo ali ne neko je tvrdoglav i povrh svega bezobrazan!!!!!!!!!!!! :: :: neko je spomenuo hladan lem, da li ti znas sta je hladan lem i kako mozes znati da jeste :: :: primer opet na mob te :: nok 6300 sija samo lavo svetlo sa strane, otvorim fon podgrejem fles cip op radi fon sve o :: nok 6300 sija samo plavo sa strane optvorim fon podgrejem fles cip i dalje samo sija, zamenim fles cip radi kao doksa!!!! :: :: zato nemojte lupetati standard problem i bas se vidi da je hladan lem i nemam pojma i ja sta kako, lupatate skroz da li je hladanlem ili ne moze znati samo serviser koji radi kad to sve podgreje produva i vidi sta se desava zameni i sve ostalo ::
:: @esese :: si naduvan??? :: bas si lik,citam postove,koji su skrenuli sa teme(glavnih aktera nema odavno :: i ti ulecs sa svojim postovima,nevezanim ni zasta: :: momci koje sta krao,jeo,pio ne treba svi da znademo.. :: i prozivanje ostalih nije na mestu.. :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: ::
@Skar Kako bre ne treba da znamo ko je sta jeo,piJo>? Ako ne znam sta konzumiras necu ni da dolazim.. Sad sam se razocarao..A mislio sam da si pravi domacin
ipak na kraju mislim da je Mixx prenaglio sa temom,i da bi se sve dobro zavrsilo da nije trcao pred rudu.... nema tu sad ja sam ovo,ja ono... Ja nikad ne bi spao da kukam kako me je neko zajebo na forumu,i tu trazim utehu moja licna stvar koju sam treba da resim...
:: Ne moraš da se šlihtaš zato što te jedan podržao iz čista mira.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: :: :: :: :: e vala ti je svaka njegoseva! I za nasa imena i za servis i za br telefona i za sve ostalo!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: @Al :: :: A da su sad nekolicina stali na moju stranu doticni bi bio peder i lazovcina i picka i sve ostalo :: :: :: :: i dalje ja nekontam a i mnogi drugi zbog cega je sve ovo krenulo! To vece pre nego sto je doticni napisao i opljuvao sve nas, javio sam se na fon i rekao posalji grafiku resicemo ako neresimo videcemo sta cemo a on je poceo da pljuje i sta ti ja znam. :: :: i sad svi vi ostali niste procitali sta sam ja napisao a vazno da ste procitali da sam ga zeznuo i sta ti ja znam sta jos sve ne :: :: :: :: ma druze @CyberConn svaka tebi cast na svemu sto si rekao i sto si pogledao i procitao i sagledao situaciju!!!!!!!!!! :: :: :: :: opet ponavljam nije bilo potrebe za ovim nekako bi se dogovorili kao sto sam mu rekao da hocemo ali ne neko je tvrdoglav i povrh svega bezobrazan!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: neko je spomenuo hladan lem, da li ti znas sta je hladan lem i kako mozes znati da jeste :: :: :: :: primer opet na mob te :: :: nok 6300 sija samo lavo svetlo sa strane, otvorim fon podgrejem fles cip op radi fon sve o :: :: nok 6300 sija samo plavo sa strane optvorim fon podgrejem fles cip i dalje samo sija, zamenim fles cip radi kao doksa!!!! :: :: :: :: zato nemojte lupetati standard problem i bas se vidi da je hladan lem i nemam pojma i ja sta kako, lupatate skroz da li je hladanlem ili ne moze znati samo serviser koji radi kad to sve podgreje produva i vidi sta se desava zameni i sve ostalo :: ::
Očigledno imaš uvidjaj u celu priču oko servisiranja hardware-a što znači da si mogao to isto da radiš i karti. Gde je onda garancija, gde je kupljena karta?
Neka čovek barem proveri da je karta odavde i da nije došla sa onim famoznim EVGA... __________________ Scourge of PCBerza
:: zato nemojte lupetati standard problem i bas se vidi da je hladan lem i nemam pojma i ja sta kako, lupatate skroz da li je hladanlem ili ne moze znati samo serviser koji radi kad to sve podgreje produva i vidi sta se desava zameni i sve ostalo ::
Pa zar te nismo podrzali kada su te zezali iz Altija??? Skoro je bilo...
:: ipak na kraju mislim da je Mixx prenaglio sa temom,i da bi se sve dobro zavrsilo da nije trcao pred rudu... :: nema tu sad ja sam ovo,ja ono.. :: Ja nikad ne bi spao da kukam kako me je neko zajebo na forumu,i tu trazim uteh :: moja licna stvar koju sam treba da resim.. :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: Ne moraš da se šlihtaš zato što te jedan podržao iz čista mira.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: e vala ti je svaka njegoseva! I za nasa imena i za servis i za br telefona i za sve ostalo!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: @Al :: :: :: A da su sad nekolicina stali na moju stranu doticni bi bio peder i lazovcina i picka i sve ostalo :: :: :: :: :: :: i dalje ja nekontam a i mnogi drugi zbog cega je sve ovo krenulo! To vece pre nego sto je doticni napisao i opljuvao sve nas, javio sam se na fon i rekao posalji grafiku resicemo ako neresimo videcemo sta cemo a on je poceo da pljuje i sta ti ja znam. :: :: :: i sad svi vi ostali niste procitali sta sam ja napisao a vazno da ste procitali da sam ga zeznuo i sta ti ja znam sta jos sve ne :: :: :: :: :: :: ma druze @CyberConn svaka tebi cast na svemu sto si rekao i sto si pogledao i procitao i sagledao situaciju!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: opet ponavljam nije bilo potrebe za ovim nekako bi se dogovorili kao sto sam mu rekao da hocemo ali ne neko je tvrdoglav i povrh svega bezobrazan!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: neko je spomenuo hladan lem, da li ti znas sta je hladan lem i kako mozes znati da jeste :: :: :: :: :: :: primer opet na mob te :: :: :: nok 6300 sija samo lavo svetlo sa strane, otvorim fon podgrejem fles cip op radi fon sve o :: :: :: nok 6300 sija samo plavo sa strane optvorim fon podgrejem fles cip i dalje samo sija, zamenim fles cip radi kao doksa!!!! :: :: :: :: :: :: zato nemojte lupetati standard problem i bas se vidi da je hladan lem i nemam pojma i ja sta kako, lupatate skroz da li je hladanlem ili ne moze znati samo serviser koji radi kad to sve podgreje produva i vidi sta se desava zameni i sve ostalo :: :: ::
Gile, nisi mogao prosto da odoliš a da ne ispamuješ nešto u ovoj temi. Jbg, velika ti je konkurencija :D :D :D
The Way It`s Meant To Be Played
:: Posto svi vole da skrenu sa teme i ja cu. Kladionica :: :: Da ce tema biti zatvorena za 5 minuta - 10.0 kvot :: Za 10 minuta - :: Za 15 minuta - :: Za 30 min - :: Za sat - :: Sutra - 1.0 :: :: Molimo gospodu da samo ulazu evre, da evre, dinare ne primamo :) :: :: Pozdrav!
svadje je bilo i previse i opisnih prideva:D @Sky konsumiram samo najbolje..tako da mojne se zajebes da ne dodjes:D @Eseses koju imas gandzu daj posalji koji zavrtanj:D
Trese se zemlja,rodio se mis :) Daj trokraku za soma :)
12.05.2010. 23:32
status: user broj poruka: 18472
@Gile
Nije sad opasno...Kad je vec krenulo prepucavanje na licnoj osnovi nek se istera do kraja.. Samo fazon je sto se nema aduta za to pa i ti postovi `isterivanja pravde` i `dokazivanja istine` nemaju smisla pa je to klasican provokatorski spam..
Posteno je reci coveku u lice ili ti ga kontaktirati mada ja ne bezim od toga da se istina i javno iznese pa kom obojci ,kom opanci...
masinen ok je za alti,nego kazem za licnu trgovinu tamte-vamte svako od nas je jednom `pojeo govno` trgujuci,jel te?? ja sam vise puta,pa sam naucio ponesto
:: Pa zar te nismo podrzali kada su te zezali iz Altija??? Skoro je bilo.. :: :: :: :: ipak na kraju mislim da je Mixx prenaglio sa temom,i da bi se sve dobro zavrsilo da nije trcao pred rudu... :: :: nema tu sad ja sam ovo,ja ono.. :: :: Ja nikad ne bi spao da kukam kako me je neko zajebo na forumu,i tu trazim uteh :: :: moja licna stvar koju sam treba da resim.. :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: Ne moraš da se šlihtaš zato što te jedan podržao iz čista mira.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: e vala ti je svaka njegoseva! I za nasa imena i za servis i za br telefona i za sve ostalo!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: :: :: @Al :: :: :: :: A da su sad nekolicina stali na moju stranu doticni bi bio peder i lazovcina i picka i sve ostalo :: :: :: :: :: :: :: :: i dalje ja nekontam a i mnogi drugi zbog cega je sve ovo krenulo! To vece pre nego sto je doticni napisao i opljuvao sve nas, javio sam se na fon i rekao posalji grafiku resicemo ako neresimo videcemo sta cemo a on je poceo da pljuje i sta ti ja znam. :: :: :: :: i sad svi vi ostali niste procitali sta sam ja napisao a vazno da ste procitali da sam ga zeznuo i sta ti ja znam sta jos sve ne :: :: :: :: :: :: :: :: ma druze @CyberConn svaka tebi cast na svemu sto si rekao i sto si pogledao i procitao i sagledao situaciju!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: :: :: opet ponavljam nije bilo potrebe za ovim nekako bi se dogovorili kao sto sam mu rekao da hocemo ali ne neko je tvrdoglav i povrh svega bezobrazan!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: :: :: neko je spomenuo hladan lem, da li ti znas sta je hladan lem i kako mozes znati da jeste :: :: :: :: :: :: :: :: primer opet na mob te :: :: :: :: nok 6300 sija samo lavo svetlo sa strane, otvorim fon podgrejem fles cip op radi fon sve o :: :: :: :: nok 6300 sija samo plavo sa strane optvorim fon podgrejem fles cip i dalje samo sija, zamenim fles cip radi kao doksa!!!! :: :: :: :: :: :: :: :: zato nemojte lupetati standard problem i bas se vidi da je hladan lem i nemam pojma i ja sta kako, lupatate skroz da li je hladanlem ili ne moze znati samo serviser koji radi kad to sve podgreje produva i vidi sta se desava zameni i sve ostalo :: :: :: ::
:: svadje je bilo i previse i opisnih prideva: :: @Sky konsumiram samo najbolje..tako da mojne se zajebes da ne dodjes: :: @Esese :: koju imas gandzu daj posalji koji zavrtanj: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: @Ska :: :: Kako bre ne treba da znamo ko je sta jeo,piJo> :: :: Ako ne znam sta konzumiras necu ni da dolazim. :: :: Sad sam se razocarao..A mislio sam da si pravi domacin :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
tacno zna sta je, zato je i ponudio servis, malo `duvanja` i mozda linije nestanu na nekih par dana ili cak meseci, a posle...ovde na forumu servispc Dida kad mu doneses kartu da 6 meseci garancije nakon toga i igra fer, lepo kaze kad je to u pitanju, a ako dodje polovno pa samo preproda onda daje 7 dana radne garancije, ali vidis da rahladni sistem karte nije diran, isto vazi i za chipsetove na plocama...
:: Očigledno imaš uvidjaj u celu priču oko servisiranja hardware-a što znači da si mogao to isto da radiš i karti. Gde je onda garancija, gde je kupljena karta? :: :: Neka čovek barem proveri da je karta odavde i da nije došla sa onim famoznim EVGA.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: zato nemojte lupetati standard problem i bas se vidi da je hladan lem i nemam pojma i ja sta kako, lupatate skroz da li je hladanlem ili ne moze znati samo serviser koji radi kad to sve podgreje produva i vidi sta se desava zameni i sve ostalo :: ::
a ko je tebe pitao sad bilo sta i otkud tebi bas toliko pravo da si svuda mirodjija? i jos da se prepucavas i da stajes na neciju strane kao i mnogi drugi... ja imam svoje misljenje ti svoje pera paja svoje i cao , a ti koliko vidim bas volis da drkas na suvo odmah! a i ostali izgleda nemaju pametnija posla pa ajd komisiji crkla krava pa ajd da malo sad pricamo po selu kako je to bilo jer nemamo sta drugo da radimo!
:: Ne moraš da se šlihtaš zato što te jedan podržao iz čista mira.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: :: :: :: :: e vala ti je svaka njegoseva! I za nasa imena i za servis i za br telefona i za sve ostalo!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: @Al :: :: A da su sad nekolicina stali na moju stranu doticni bi bio peder i lazovcina i picka i sve ostalo :: :: :: :: i dalje ja nekontam a i mnogi drugi zbog cega je sve ovo krenulo! To vece pre nego sto je doticni napisao i opljuvao sve nas, javio sam se na fon i rekao posalji grafiku resicemo ako neresimo videcemo sta cemo a on je poceo da pljuje i sta ti ja znam. :: :: i sad svi vi ostali niste procitali sta sam ja napisao a vazno da ste procitali da sam ga zeznuo i sta ti ja znam sta jos sve ne :: :: :: :: ma druze @CyberConn svaka tebi cast na svemu sto si rekao i sto si pogledao i procitao i sagledao situaciju!!!!!!!!!! :: :: :: :: opet ponavljam nije bilo potrebe za ovim nekako bi se dogovorili kao sto sam mu rekao da hocemo ali ne neko je tvrdoglav i povrh svega bezobrazan!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: neko je spomenuo hladan lem, da li ti znas sta je hladan lem i kako mozes znati da jeste :: :: :: :: primer opet na mob te :: :: nok 6300 sija samo lavo svetlo sa strane, otvorim fon podgrejem fles cip op radi fon sve o :: :: nok 6300 sija samo plavo sa strane optvorim fon podgrejem fles cip i dalje samo sija, zamenim fles cip radi kao doksa!!!! :: :: :: :: zato nemojte lupetati standard problem i bas se vidi da je hladan lem i nemam pojma i ja sta kako, lupatate skroz da li je hladanlem ili ne moze znati samo serviser koji radi kad to sve podgreje produva i vidi sta se desava zameni i sve ostalo :: ::
Decko, ako si zavrsio fakultet nisi oslobodio Beograd. Posto ti je proradio kompleks da se istim hvalis na PCB, jasno je ko dan da si klasican kompeksas. Nema sta ti mene da pitas za zdravlje, pisem sta hocu, kome se ne svidja nek pogleda moj potpis...
:: :: :: Vidis da te lik ne jebe ni 2%.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne secma se da si ti izvlacio cedulje :: Nisam te pitao za misljenje a ni za zdravlje :: Taj ne moze samo da jebe u kokosincu nekom posto je kokosar
Nisam nikome stao na stranu, ali jedini tvoj komentar u svoju odbranu je: @CyberConn svaka tebi cast na svemu sto si rekao i sto si pogledao i procitao i sagledao situaciju!!!!!!!!!!!
Znači i dalje voziš svoju priču, ako... nadam se da ćeš srećno da potrošiš tih 60 evra...
Mirodjija? Imam pravo ko svaki korisnik na sajtu da ostavljam svoje komentare, sad to što tebi očigledno smeta što su te svi ovde provalili je druga stvar...
Za ostatak tvog komentara samo mogu da ti kažem da se malo kulturnije izražavaš... __________________ Scourge of PCBerza
:: a ko je tebe pitao sad bilo sta i otkud tebi bas toliko pravo da si svuda mirodjija :: i jos da se prepucavas i da stajes na neciju strane kao i mnogi drugi.. :: ja imam svoje misljenje ti svoje pera paja svoje i cao , a ti koliko vidim bas volis da drkas na suvo odmah :: a i ostali izgleda nemaju pametnija posla pa ajd komisiji crkla krava pa ajd da malo sad pricamo po selu kako je to bilo jer nemamo sta drugo da radimo
Broj postavljenih tema: 60476. Broj poslatih odgovora: 648197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.