Ti si Daume stvarno lud, video si testove moje i sta hoces vise. Koje testove hoces. Koje??? Hoces da uninstaliram 3DMark da bi instalirao piratsku verziju da bi pokazivao prozorcic a ne sa mog profila na futuremark. Jel to hoces. Jel sa stavio testove. Jel si video 3DMark 11, 3DMark 2013 sve testove, Unigine Heaven 4.0, 3DMark Vantage, Valley... Sta koje testove...??? Nemam kartu Vlada iz Male Mostanice ima kartu, zove se kao ja i ima sve isto kao ja do detalja, cak i moj mail adresu ima da bi vas lagali da ja imam kartu. Jel si zadovoljan. Najbitnije je da ja jesam, da je zadovoljan onaj koji je uzeo proviziju za nju i koji isto vam se verovatno smeje i vazno da EVGA je videla da je karta kod mene, da nismo nabavili za dalju prodaju. A za tebe neka bude da neki drugi Srbin ima kartu. Jos sam ga castio da je registruje na moje ime, da na mom profilu stoji na EVGA Forumu, cak i ako to znaci da on nema garanciju nego ja, ali eto da bi vas varali. Kaze nema testove, ja ostavio sve sto je moglo da se ostavi validno bez placanja serijala.
Eh, ovo stvarno potvrdjuje da je čovek mentalno nestabilan. On i dalje misli zato što je stavio printscreen jedan da su to merodavni testovi, a ovamo da pokaže fotografiju kartice sa nekim današnjim novinama ili slično od toga ništa. Svi mu se smeju, samo on to ne vidi...
Neću više da mu hranim ego pošto ga ionako nema, praviće ga sam... __________________ Scourge of PCBerza
To nije print screen ludaku, to je link do sajta sa validnim skorom, kakav print screen. Uskoro cu imati i najlepsi watercooling. Sa rezervuarom XSPC od stakla i D5 pumpom sa bitspower mod kitom V2 mat black crnim...Niste svesni kako ce izgledati komp.
Zar imas toliku potrebu da se dokazujes pred ljudima koje ne poznajes? Nemam nista protiv toga da se pohvalis, ali covece, odigraj nesto, uposli malo tu karticu a ne da se drzis tih testova ko pijan djoke.
Jel neko možda za partiju Ungine Heaven-a i 3D Mark-a preko Garene? Evo ja sam vežbao od jutros pa bih da odigram sa nekim sa Berze. Nik mi je isti kao ovde.
Ovo vam je sada revenge za sve ljude koje ste lagali uzimajuci karte od ASUS i MSI kancelarije i stavljajuci lazne skorove. Ajde sada nadjite kartu da merimo single skor out of box... Na stock klokovima, jel ako klokujete onda i ja palim injection od 1.5V i skidam protekciju sa memorije i cipa. i dodantne voltage switcheve na On poziciju. Dacu vam malo prostora za radost kada izadje prva generacija Maxwella a onda dotuci sa Project Denver Classified HydroCopper. EVGA Dominacija u Beogradu i Srbiji. Vladavina pozajmljenih referentnih ASUSa je zavrsena.
Ako mislite da ne igram igrice varate se. Ja sam skorove uradio samo da proverim kako karta radi. Dobro potvrdio jedno 10 puta i to je to. Inace ja najmanje 4-5h dnevno igram igrice. Pa sta se drugo radi sa NVIDIA, nije ovo rudnik.
:: Ovo vam je sada revenge za sve ljude koje ste lagali uzimajuci karte od ASUS i MSI kancelarije i stavljajuci lazne skorove. Ajde sada nadjite kartu da merimo single skor out of box... Na stock klokovima, jel ako klokujete onda i ja palim injection od 1.5V i skidam protekciju sa memorije i cipa. i dodantne voltage switcheve na On poziciju. Dacu vam malo prostora za radost kada izadje prva generacija Maxwella a onda dotuci sa Project Denver Classified HydroCopper. EVGA Dominacija u Beogradu i Srbiji. Vladavina pozajmljenih referentnih ASUSa je zavrsena. :: :: Ako mislite da ne igram igrice varate se. Ja sam skorove uradio samo da proverim kako karta radi. Dobro potvrdio jedno 10 puta i to je to. Inace ja najmanje 4-5h dnevno igram igrice. Pa sta se drugo radi sa NVIDIA, nije ovo rudnik :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100 - EVGA Z77FTW - CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)-EVGA GTX580(900/1300/1800) > EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified-CORSAIR Force GT120- CORSAIR Obsidian 650D - EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: :: Daj bre prestani da lazes i obmanjujes...alo provaljen si davno.
Ne verujem dok ne vidim slike kompjutera sa komponentama i nekim detaljem pored koji potvrdjuje autenticnost fotografija. Rekla kazala i testovi na nekim forumima mi nisu valjani dokaz.
Raznorazni izgovori ne piju vodu, sto znaci samo konkretni dokazi.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
NISAM NI PROVALI, ZNATE KOJI JE BROJ MOJA GRAFIKA...
06.03.2014. 14:34
status: user broj poruka: 578
33. xexexe... Jel ste imali nekada 33 treci sample neke serije, priznajte. Drustvo malo ali zajebano. :)
Nikome nisu mogli da prodaju jel su znali da ce malo da naprave i sve imaju popunjeno bukvalno da nestane odmah i nema razloga da se nudi na vise strana. Mislim realno, ajde sve na stranu, zar nije ekstra nadjes tako nesto, nego das 25e manje za one DC2 kojih ima koliko hoces. Zasto onda uredjujemo te kompove i jurimo citamo vesti, gledamo sta ima lepo. Cilj svega je naci tako nesto ekstra retko i dobro.
Pa mogao sam da kazem sta hocu ali ja nisam vi. Svaka serija pocinje sa 3-4 broja a zadnji brojevi se racunaju kao broj karte Sto znaci da ide xxxxxxxxx01 pa do .xxxx99 pa onda xxxxxxx100, pa do xxxxx999...
GTX780 Classified je broj 300. Kada vam kazem nesto onda je to tako. I gotovo. Da je 533, ja bi rekao da je 533.
I po prvi put se SLAŽEM sa ovom umišljotinom, ali samo DELIMIČNO.
Poslednja njegova rečenica Cilj svega je naci tako nesto ekstra retko i dobro. Jeste wlado, ali si promašio TO NEŠTO što se tražš.
Cilj je naći, ekstra dobru DEVOJKU/ŽENU, dobru u fizičkom, duhovnom, emocionalnom i bilo kom drugom smislu.
Evo recimo ja imam devojku koja je No 1. Ne postoje dve takve, ne postoji nikakva serija, ona je prva reprodukcija njenih roditelja.
VGA karta je nenormalno glupa stvar, napucaš joj VRAM teksturama, i putem koda joj `nacrtaš` kako te teksture da lepi na objekte i koje filtere da primenjuje.
A devojka, pa dovoljno je da se pred nje pojavim blago pognute glave, u slovce zna šta mi je, šta me muči i kako da me oraspoži. Isto tako i ja nju.
A tebe ako te čini srećnim to što isvrtiš neki 3DMark, Heaven, Valley i brojiš neke poenčiće a ne predivne trenutke provedene sa voljenom osobom (ili u množini ako računamo i društvo/kolege) onda nemamo o čemu da razgovaramo...
...ne dok je ODRASTEŠ.
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK
Pričaš glupom i debelom neandertalcu... taj drka na svoje photoshopirane slike...
Koja će takvog da gleda, pa premotaj mu samo postove, čovek je mentalno nestabilan. Jel govorio kad je došao ovde da nosi nož sa sobom u slučaju da ga napadne neko umesto da se tuče on će da seče nožem po licu.
Da da uradi ti u Paintu da te vidim. Izvoli. Nego znas da ne moze i da ti treba bar 1-2h mucenja sa vise programa i to onaj ko zna da radi i opet moze ko se razume da provali da je fake. Pain i Photoshop nisu carobni stapic pa da se uradi tako kako mislite. Mnogo vestiji ljudi rade pa naprave iz zezanja a odmah se vidi da je fake.
:: Da da uradi ti u Paintu da te vidim. :: Izvoli. Nego znas da ne moze i da ti treba bar 1-2h mucenja sa vise programa i to onaj ko zna da radi i opet moze ko se razume da provali da je fake. Pain i Photoshop nisu carobni stapic pa da se uradi tako kako mislite. Mnogo vestiji ljudi rade pa naprave iz zezanja a odmah se vidi da je fake
Kad ga banuju sa sekire i benchmarka otvori novi nalog na berzi,sa sve glanc novim imajlom pa onda smara ovde pa kad ovde dobije ban ponovo na bench i tako u krug Kladim se da ima jedno 1000 mail adresa
AMD FX 8320 ASUS M5A97 R.2.0 MSI GTX 770 Gaming OC CM 690 CTG-650C 2x4 gb Kingston 1600 mhz wd blue 500 gb
Broj postavljenih tema: 60442. Broj poslatih odgovora: 647821. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.