Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
8800GTX rekord!
STRANA 12 OD 24  
SkyFire Re: To ti je dautovicu komplex malog kur*a... 13.05.2010. 00:35 #212720

status: user
broj poruka: 18472
Jao bre..Pa to me asocira na jos jednog usera sa berze..Onaj mali,guzati sa dlakavim nosem a verovatno i sa malim pimpekom..Jeste da on ima 25 godina ali kako je krenuo doci ce i do tih 40nm tj godina :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
P.S.Ruku na srce uvek je tu berza pa moze da ga baci

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

:: Vidiš da je čovek hteo neku devojku pa nije uspeo da je navata... Nije još stigao do 40nm... :
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
::
:: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilosNBG ... 13.05.2010. 00:38 #212723

broj poruka: 1586
Pa jes`, on ga baci a ti mu ga `vatas

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

MACHINE Skidam kapu 13.05.2010. 00:38 #212724

broj poruka: 5720
Doci80, ako mi on ili neko njegov zameni BGA chip na recimo BrainPower plocici DDR2 memorije, to je isto kao i na grafici, mozda i lakse. Znaci skine chip, odradi reball, i potom vrati na PCB a da pritom to funkcionise. Ja ne znam nikog u Srbiji ko ima liniju sa IR lemilicom, Vampire sisaljkom i reball padovima za ovo. Nemanja je probao pa je video da ne ide...flux donekle ocisti kontakt pa se lako skine ali se ne moze vratiti. Jednom prilikom sam radio reball sa fluxom i tinolom na bazi Sn-Cu-Ag koji se topi na nizoj T od Sn-Pb pa je moguce ali vraski tresko...

Fore tipa mi smo serviseri mobilnih, dizemo sistem i slicno su za malu decu...ako smo ozbiljni ljudi onda daj da pricamo o ozbiljnim temamam i tehnikama u kucnoj radinosti ako vec nemamo industrijsku opremu, ali nemojmo pricati napamet crkla memorija na grafici od klokovanja. Bar se to da lako proveriti.

:: MAIL KOJI SAM DOBIO OD DOCA80 KAD SAM ZAPOCEO OVU TEMU
:: Poštovani
:: Dobili ste poruku od Korisnika PC Berze, kao odgovor na poruku koju ste napisali na Forumu PC Berze
:: Ime i prezime pošiljaoca: doca doc
:: e-Mail pošiljaoca: docanar@yahoo.co
:: Uh,evo sad vidim temu...Druze,ja sam ti dao preporuku,kolega je prodavao grafiku samo iz razloga kupovine graficke karte novije generacije.Kartica je radila savrseno,bez ikakvih problema,prolazila SVE testove i u takvom stanju je tebi poslata.Kolega je lepo rekao da ti garantuje da ce kartica raditi,i znam da je uvek lakse kriviti drugoga za ovako nesto,ali samo razmisli o cinjenici...da li si klokovao karticu???ja znam da si mom kolegi rekao da jesi...Nije bitno da li je radila 5 dana ili 5 minuta,jedan veci klok nego sto karta moze da izdrzi i ode kartica... Za to je dovoljno 5 sekundi da se zeznes u proceni koliko karta moze da izdrzi...A kod ovakvih kartica se covek lako zanese,pomisli ma to su zivotinje,klokuju se ko blesave,samo udri po klokovanju...Mislim da ne bi bilo u redu javno prozivati bilo koga,jer mislim da si klokovanjem sam sprzio memoriju,nije ti moj kolega kriv za to,ali ako zelis javno da prozoves nekoga,njegov nick je BARACM a moj znas.Ako si covek prihvati cinjenicu da si je sam sprzio,plati 1000 din popravku zamene memorijskih cipova koji su crkli,i smanji klokovanje:)))) i da napomenem,ni kolega ni ja nismo serviseri koji popravljaju graficke,ploce i sl...Mi prodajemo kompjutere i mobilne telefone,servisiramo kompjutere,dizemo sisteme,menjamo graficke,procesore i sl... Kolega gasi fon vikendom i ne javlja se...Na posao dolazi oko 11h pa cu ja videti sa njim sto se nije javljao... pozzz DOC
:: _____________________________________________________________________
:: Chuck Noris is a pussy
dautovic a ljudi 13.05.2010. 00:41 #212726

broj poruka: 2856
Sta ovde ima vishe da se polemise ja stvarno ne znam

Ajmo svi lepo admina da zamolimo da prekolje ovu temu i to je to

Mixx je naucio svoje...lekcija od 60e

Lik koji je prodao kartu saznao je kako je kada ispadnes `javno` totalna indijancina za jebenih 60e

Onaj baja mrzi me da mu trazim nik, je saznao da je mnogo zajeban i da zna o svakom clanu berze d aiskopa neku prljavstinu

A mi bicni korisnici?

Ajmo ko ljudi da se koljemo po nama stanadradnim temama, ovo izlazi iz nama poznate svakodnevice :P

ATi - Nv
Intel - AMD
Konfa do toliko para
Koju grafu?
sta je bolje ovo ili ono

To su teme za nas...ovo je preveliko indijanisanje od pojedinih persona : )

C2Q6700 3.5GHz / Vendetta2
GA-X38-DS4
2x2GB GEIL Black Dragon 1066MHz
Asus 5850 975/1280
Samsung SpinPoint F3 1TB
DVD-RW Samsung 223F
Lian Li `Lancool` PC-K62
Corsair TX650 650W
Asus Xonar DS(OP270GP) 7.1
Logitech X540 5.1

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 13.05.2010. 00:41 #212727

@MilosNBG
Zalim slucaj,stafetu dodeljujem vama..

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

MilosNBG @SkyFire 13.05.2010. 00:43 #212728

broj poruka: 1586
Aaa ne, stariji clanovi imaju prednost, tu je iskustvo presudno

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

vuk125 @dautovic 13.05.2010. 00:44 #212729

broj poruka: 2929
RE:bacio tu neku buvu da je Vuk krao komponente iz firminog kompa

Ma pricitao post koji sam ja ovde kacio i izneo sta su sve ljudi spremni da urade.
Toje Vukov komp ja licno birao delove i ljdi nabavili.
A ti su ga orobili i ja sm uspeo da vratim sve delove, jer sam digao frku odmah po dolasku na posao nisu imali vremena da utope.
Vuk je od te iste firmre i dva LTOPA dobio koji zajedn vrede oko 3000-4000e.

Opusteno pokusao da me blati pa lupeta.
SkyFire Dame imaju prednost :) 13.05.2010. 00:44 #212730

@MilosNBG
Sorry ali na mladjima svet ostaje

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

dautovic @Vuk125 13.05.2010. 00:53 #212733

Realno nije mi jasna njegova pojava na ovom forumu u datoj temi osim da kompromituje neke ljude tj da pokusa da kompromituje neke ljude...

Kao sto rekoh i ranije ponovicu se po ko zna koji put `ima nas raznih`

GA-X38-DS4
Asus 5850 975/1280
Samsung SpinPoint F3 1TB
DVD-RW Samsung 223F
Lian Li `Lancool` PC-K62
Corsair TX650 650W
Logitech X540 5.1

CyberConn stoka bre 13.05.2010. 01:01 #212735

broj poruka: 225
hi im back!!! vuce sta je bilo o jeleni i dalje cutis ko picka,aaa??? istina boli???sta je nije lep osecaj kad te neko isproziva da si lopovcina da si krao iz sopstvene firme,a ti ne mozes da dokazes da nisi!!! e to isto si ti uradio momcima iz zrenjanina bez trunke dokaza,djubre pokvareno...a sad kad si ti u istoj kozi,sta sad??? a ti dautovicu,perverznjaku jedan bolesni,kad bi samo ovi ljudi znali koje internet stranice posecujes,bolesniku jedan,i ti pricas nekom o postenju,datoj reci i moralu..mrs bre,takve kao ti hapse u drugim zemljama!!! a ti machine,o tebi i privatnim stvarima znam jos vise,bolje cuti ne oglasavaj se dok je vreme,da ne pocnem da pricam...

MIND CONTROL

Daum Re: @Vuk125 13.05.2010. 01:02 #212736

broj poruka: 12811
Ćuti, otišao je čovek da pegla zid, bacili smo ga u rebus. Vidiš da je unazad 5 postova njegovih sve manje i manje pisao...

Posle kad završi sa preuredjivanjem stana i kad nam zapreti nekim vojnim zahvatima, kuku nama...

EDIT: jao, najebasmo :D :D :D

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

:: Realno nije mi jasna njegova pojava na ovom forumu u datoj temi osim da kompromituje neke ljude tj da pokusa da kompromituje neke ljude..
:: Kao sto rekoh i ranije ponovicu se po ko zna koji put `ima nas raznih
:: C2Q6700 3.5GHz / Vendetta
:: GA-X38-DS
:: 2x2GB GEIL Black Dragon 1066MH
:: Asus 5850 975/128
:: Samsung SpinPoint F3 1T
:: DVD-RW Samsung 223
:: Lian Li `Lancool` PC-K6
:: Corsair TX650 650
:: Asus Xonar DS(OP270GP) 7.
:: Logitech X540 5.
MACHINE Re: stoka bre 13.05.2010. 01:06 #212737

broj poruka: 5720
Menage A Trois? :)))

Ti mozes samo da mi pljunes pod prozor da mi se klizaju udvaracice :)))) a mozes i da se uclanis u grupu:

http://www.facebook.com/#!/pages/MILKA-JEDAN-KOMADIC-I-KRAVA-STE-/120036018012071?ref=ts

Privatno ili javno, zar ti mislis da sam ja glup i da ne znam sta moze a sta ne moze :)))) don`t push it...

:: hi im back!!! vuce sta je bilo o jeleni i dalje cutis ko picka,aaa??? istina boli???sta je nije lep osecaj kad te neko isproziva da si lopovcina da si krao iz sopstvene firme,a ti ne mozes da dokazes da nisi!!! e to isto si ti uradio momcima iz zrenjanina bez trunke dokaza,djubre pokvareno...a sad kad si ti u istoj kozi,sta sad??? a ti dautovicu,perverznjaku jedan bolesni,kad bi samo ovi ljudi znali koje internet stranice posecujes,bolesniku jedan,i ti pricas nekom o postenju,datoj reci i moralu..mrs bre,takve kao ti hapse u drugim zemljama!!! a ti machine,o tebi i privatnim stvarima znam jos vise,bolje cuti ne oglasavaj se dok je vreme,da ne pocnem da pricam..
:: MIND CONTROL
vuk125 @CyberConn 13.05.2010. 01:10 #212738

Sine jes ti malo bolesan ?
Ajde idi tamio zaradi koj kintui na prevrtanje kanti, gubis samo vreme ovde.
Mogu ja da te zaposlim kod mene da mi duvas u ventilatore da se bolje ladi.
Takvi ko ti mogu samo u ventove da mi duvaju i da ga izduvaju

Ko bese Jelena jeel to ona tvoja sveca sto se trpa dobro za kes i sto je kresao svako ko nieje zurio na voz?
A prreskocio sam ja nju nije se zaprala a i snrdela je za medalju.
dautovic Re: stoka bre 13.05.2010. 01:10 #212739

Nemoj da me psujes ratrede maloumni! Idi se leci bre pacijentu! ako ima neso da mi kazes dodji poslacu ti adresu svrati pa cemo pricati...

Realno nemoj da glumis internet huligana, pun mi kurac debila kao sto si ti...

Sta si ti u rodu sa likom koji je `zaradio` 60e? tojih 30e?

au koja indijanicna maju ti jebem...glumi mi mangupa preko interneta tu se utripovao nesto...

GA-X38-DS4
Asus 5850 975/1280
Samsung SpinPoint F3 1TB
DVD-RW Samsung 223F
Lian Li `Lancool` PC-K62
Corsair TX650 650W
Logitech X540 5.1

:: hi im back!!! vuce sta je bilo o jeleni i dalje cutis ko picka,aaa??? istina boli???sta je nije lep osecaj kad te neko isproziva da si lopovcina da si krao iz sopstvene firme,a ti ne mozes da dokazes da nisi!!! e to isto si ti uradio momcima iz zrenjanina bez trunke dokaza,djubre pokvareno...a sad kad si ti u istoj kozi,sta sad??? a ti dautovicu,perverznjaku jedan bolesni,kad bi samo ovi ljudi znali koje internet stranice posecujes,bolesniku jedan,i ti pricas nekom o postenju,datoj reci i moralu..mrs bre,takve kao ti hapse u drugim zemljama!!! a ti machine,o tebi i privatnim stvarima znam jos vise,bolje cuti ne oglasavaj se dok je vreme,da ne pocnem da pricam..
vuk125 Re: Re: stoka bre 13.05.2010. 01:11 #212741

Samo mirno relax

:: Nemoj da me psujes ratrede maloumni! Idi se leci bre pacijentu! ako ima neso da mi kazes dodji poslacu ti adresu svrati pa cemo pricati..
:: Realno nemoj da glumis internet huligana, pun mi kurac debila kao sto si ti..
:: Sta si ti u rodu sa likom koji je `zaradio` 60e? tojih 30e?
:: au koja indijanicna maju ti jebem...glumi mi mangupa preko interneta tu se utripovao nesto..
:: C2Q6700 3.5GHz / Vendetta
:: GA-X38-DS
:: 2x2GB GEIL Black Dragon 1066MH
:: Asus 5850 975/128
:: Samsung SpinPoint F3 1T
:: DVD-RW Samsung 223
:: Lian Li `Lancool` PC-K6
:: Corsair TX650 650
:: Asus Xonar DS(OP270GP) 7.
:: Logitech X540 5.
:: :: hi im back!!! vuce sta je bilo o jeleni i dalje cutis ko picka,aaa??? istina boli???sta je nije lep osecaj kad te neko isproziva da si lopovcina da si krao iz sopstvene firme,a ti ne mozes da dokazes da nisi!!! e to isto si ti uradio momcima iz zrenjanina bez trunke dokaza,djubre pokvareno...a sad kad si ti u istoj kozi,sta sad??? a ti dautovicu,perverznjaku jedan bolesni,kad bi samo ovi ljudi znali koje internet stranice posecujes,bolesniku jedan,i ti pricas nekom o postenju,datoj reci i moralu..mrs bre,takve kao ti hapse u drugim zemljama!!! a ti machine,o tebi i privatnim stvarima znam jos vise,bolje cuti ne oglasavaj se dok je vreme,da ne pocnem da pricam..
:: ::
:: :: MIND CONTROL
vuk125 @CyberConn 13.05.2010. 01:17 #212742

Ali ti si veca kurva od te Jece ti se bolje trpas.
Neki Crnac pricao u Biserima sada se secam kod Vanje Bulica, kaze da si bas profi.
Ali se civek cudio da si pristao da mu duvas bez nadoknade.
Eto ipak su ti ok ne gledas sve kroz pare volis da pomognes kada zagusti
CyberConn jelena 13.05.2010. 01:19 #212744

broj poruka: 225
http://www.youtube.com/watch?v=nQUQO9zTKyc

MIND CONTROL

tako o bivsoj??? pa nemoj pljuvati u bunar iz kog si nekada vodu pio:) dautovicu,promeni i lozinke,obrisi posecivane stranice
DejaN89 weeee 13.05.2010. 01:19 #212746

broj poruka: 575
OVde su one osnovne stvrai jasno zbog kojih je tema pokrenuta.

A ovaj indijanac kako god mu nick,nije noramlan,,, :D
Zreo za psihijatrijsku ustanovu,covece na cemu si,nemoj toliko da se bodes predoziraces se.
Imas bujniju mastu nego neko dete sa 5 godina...
Kad vec znas sve os svima ,daj da ja cujem sta znas o meni?
I nisi odgovodio vuku na pitanja,izmisljas neku jelenu sad,daj odg da mi cujemo tu istinu sto ti znas....

Fatality cSports public : 91.150.72.228:27034
http://fatality-cs.info/

dautovic al najgore od svega sto je to verovatno 13.05.2010. 01:20 #212747

Neki pacenik onako raspo se i dosadno mu pa nas tovari...jbg puko mozak

istipovao lik da je haker, tebi izmislio neku jelenu, meni ko znas sta, al bi voleo da saznam hahahahhahahahahahahahahahahah

Nije racunao da ovde ima tehnicki pismenih ljudi i da takve debilne fore ne prolaze...

GA-X38-DS4
Asus 5850 975/1280
Samsung SpinPoint F3 1TB
DVD-RW Samsung 223F
Lian Li `Lancool` PC-K62
Corsair TX650 650W
Logitech X540 5.1

vuk125 @CyberConn 13.05.2010. 01:23 #212748

RE:sta je nije lep osecaj kad te neko isproziva da si lopovcina da si krao iz sopstvene firme

Bas budi super osecaj kada neko izigrava dviosrski ludu.
Ja se nikada bolje nisam osecao. Posto cu sad dupe da ti ispomeram toliko da nece ti biti dobro.
FAQ Re: stoka bre 13.05.2010. 01:23 #212749

broj poruka: 532
Mozhesh ti svima njima da poduvash qaru budalchino !!!!!!!!!!!!!

Daum Nego, čovek reče da mora da pali napolje... 13.05.2010. 01:27 #212750

...mora da je otišao do klinike da mu kažu u koliko nanometara mu je izradjen Džonson...

Jbg, nemaju svi elektronske mikroskope u Srbiji...

vuk125 Re: al najgore od svega sto je to verovatno 13.05.2010. 01:28 #212751

Ma apusti vids da je boodala daj da ga posmatramo malo meni bas zanimljiv ludak.
Ovo ja nikada nisma sreo ovo za mene novo iskustvo.

SkyFire Re: Re: al najgore od svega sto je to verovatno 13.05.2010. 01:31 #212753

Sresces.Cek oko 2h..2.30h krecu oni najludji
Fali samo onaj lik sto je napushavao Masinu..Mislim da su istog psiholoskog profila..
Da je i on tu ,to bi bio vrh ahahahahahaha..

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

:: Ma apusti vids da je boodala daj da ga posmatramo malo meni bas zanimljiv ludak
:: Ovo ja nikada nisma sreo ovo za mene novo iskustvo
Daum Nema ga da se javi... 13.05.2010. 01:31 #212754

...mora da je otišao po tenk, the ultimate penis extender...

STRANA 12 OD 24  
Broj postavljenih tema: 60476. Broj poslatih odgovora: 648197.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs