Mani sad operatera i nejgove izjave, sto ti je problem da slikas kartu/kuciste?
Ja bih ti prvi rekao izvinjavam se za zajebanciju, pogresio sam, mada tvoje nelogicno odugovlacenje je izazvalo jednu jedinu logicnu reakciju kod ljudi, da okrenu na salu.
To sto vi radite je izivljavanje.Ne mislim konkretno na tebe vec na celokupan sistem i ljude koji su se ukljucili u temi! Jedno je zezati se bezazleno a drugo je prozivati i vredjati!
Licno bih svakog tog junaka koji je hrabar iza tastature i monitora pozvao da mi sve to kaze u lice da mu pojasnim koliko je tesko disati polomljenih rebara i jesti slomljene vilice!
E to bi se desilo u pravom zivotu u stvarnosti a ovde svi izigravaju neke hajduke iza tastature a tamo gde treba da pokazu mud@ nema ih nigde!
Poenta je da na ovom forumu kao i na mnogim drugim uvek mora da postoji neko zrtveno jagnje na kome ce ljudi da lece svoje bolesti osudjujuci tog drugog i etiketirati ga da je on taj koji ima problem nevidevsi sebe koji je predstavnik goreg oblika nego njegov `kolega` koga zdusno pljuje!!!
Juce je bio Pufi , danas je Vlada, sutra je neko treci..
To je poenta!!!
A da je Vlada pogresio to stoji!Lepo je trebao da najavi temu kao sto jeste i da slika samo kartu i da vas sve redom skine sa qrca ali on ima neki svoj trip i pretpostavljam da hoce da slika celu masinu da bi pokazao i dokazao da on zaista uziva u svom tom entuzijazmu-eVGA svetu ,tj da ga to ispunjava.
Iz njemu znanih razloga a i meni poznatih odugovlaci i bespotrebno pise u temi i pravda se umesto da cuti ali opet to je njegov ventil da ispolji svoju hiperaktivnost ili sta god-ne zalazim u to..
Ja samo mogu da kazem da kartu ima i sta cemo sad?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
pa rekao je covek nekoliko puta da je ranije slikao prethodnu kartu pa mu nije radila, nece da baksuzira sebi.. doduse nije slikao napajanje pa je riknulo, mozda je njega trebao ipak da fotka da ga ne bi uplasio maler
Slazem se sa tobom, totalno si u pravu, samo sto krivo gledas na situaciju, jedno je napisati nesto i onda to potvrditi bilo cime, drugo je kad neko krene sa izivljavanjem na populaciji foruma zato sto je on u pravu a svi ostali su eto tu da mu udovolje...
Nemoj zaboraviti da su svi koji su na temi coveku dobronamerno cestitali, samo sto je malo preterao sa tim hvalospevima, sam je ispisao 8 strana ove teme... Ok razumemo, dobra karta, sabija itd. ali covece, na svakoj temi na forumu baja bleji o njoj ( decko na jednoj teim postavlja pitanje za int. graficku na i5 a on pise nesto 5to... ), to se ili sankcionise od strane admina sa msgom da prestane, ili dodje do ovakve situacije...
AMD phenom II x2 550BE @ 3.8GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
Izivljavaš se već godina nad ovim forumom, a sad glumiš nevinašce zbog Wlade koji je sam kriv što se ljudi odnose tako prema njemu. Pitam se samo šta smo svi mi tebi skrivili kad nas neprestano terorišeš.
P.S. Zbog ovih polomljenih rebara i slomljene vilice verujem da je većina na forumu napunila gaće. Evo ja priznajem da jesam.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
:: @Vodo :: :: To sto vi radite je izivljavanje.Ne mislim konkretno na tebe vec na celokupan sistem i ljude koji su se ukljucili u temi :: Jedno je zezati se bezazleno a drugo je prozivati i vredjati :: :: Licno bih svakog tog junaka koji je hrabar iza tastature i monitora pozvao da mi sve to kaze u lice da mu pojasnim koliko je tesko disati polomljenih rebara i jesti slomljene vilice :: :: E to bi se desilo u pravom zivotu u stvarnosti a ovde svi izigravaju neke hajduke iza tastature a tamo gde treba da pokazu mud@ nema ih nigde :: :: Poenta je da na ovom forumu kao i na mnogim drugim uvek mora da postoji neko zrtveno jagnje na kome ce ljudi da lece svoje bolesti osudjujuci tog drugog i etiketirati ga da je on taj koji ima problem nevidevsi sebe koji je predstavnik goreg oblika nego njegov `kolega` koga zdusno pljuje!! :: :: Juce je bio Pufi , danas je Vlada, sutra je neko treci. :: :: To je poenta!! :: :: A da je Vlada pogresio to stoji!Lepo je trebao da najavi temu kao sto jeste i da slika samo kartu i da vas sve redom skine sa qrca ali on ima neki svoj trip i pretpostavljam da hoce da slika celu masinu da bi pokazao i dokazao da on zaista uziva u svom tom entuzijazmu-eVGA svetu ,tj da ga to ispunjava :: :: Iz njemu znanih razloga a i meni poznatih odugovlaci i bespotrebno pise u temi i pravda se umesto da cuti ali opet to je njegov ventil da ispolji svoju hiperaktivnost ili sta god-ne zalazim u to. :: :: Ja samo mogu da kazem da kartu ima i sta cemo sad :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Problem je u nečemu drugom, kad `forumaši` (parcijalno izvedena, proizašla definicija iz stanja koje je Sky opisao kao iživljavanje, odnosno kao suspstitucija neispunjenih ili nikad iniciranih poduhvata i/ili dometa nedostižnih u realnom životu), zamene kvalifikacije koje važe za šalu sa parametrima koji podstiču, izazivaju i generišu vređanje, a istih je u ovoj temi bilo previše. Negativnost i vređanje ne mogu biti alibi za šalu, niti će ikad biti. Okupljena ekipa (uključujući neizbežne, novopridošle) ga je više puta klinički dijagnostikovala, isticala distinktivnost, nazivala svakakvim imenima, što je ništa drugo do potvrda gorepomenute definicije. Treba da vas je sramota, jer ste odraz jednog kolektivnog, sveprisutnog nezadovoljstva, sužene svesti, a implicitno i ograničene inteligencije.
Retki su pravi, istaknuti forumaši koji su osudili atake ili drugi koji su se zapravo bezazleno našalili, bez uplitanja drugih emotivnih stanja (npr. imarkovic, blueberry).
Pomenuti entuzijasta, perfekcionista u piku, ima potpuno racionalne razloge da Vas pravi budalama koje laju na svaki trzaj, svako škripanje olupine na vetru. Jer, kad bolje razmislite, vi ste ništa drugo do olupine...
:: Mani sad operatera i nejgove izjave, sto ti je problem da slikas kartu/kuciste :: :: Ja bih ti prvi rekao izvinjavam se za zajebanciju, pogresio sam, :: mada tvoje nelogicno odugovlacenje je izazvalo jednu jedinu logicnu reakciju kod ljudi, da okrenu na salu :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
To definitivno govori o tvom karakteru i to je sa te tacke gledista za respekt-ovo se ne odnosi na to da li ti imas hrabrosti da se suocis sa nekim vec na to kakav stav zauzimas.
Ali posmatrajuci sa druge strane ako su ljudi normalni i postuju jedni druge do problema ne bi ni trebalo da dodje a kamo li do svadje!
Ove budaletine koje se loze na hardver i ne mogu da razlikuju coveka kao bice od nezive materije a tu istu nezivu materiju poistovecuju sa covekom kao personom zarad svojih bolesnih fanbojevskih opsesivnih pobuda za mene nisu vredni pomena,za mene nisu dostojni nazvati ih humanim bicima..To je dno dna!
E takvi kao i oni drugi prave probleme,svadjaju narod,vredjaju a sve iz daleka kao poslednji lajavci krijuci se iza maske virtuelnog sveta!
Ja sam se ovde nagledao svaceg od psovanja po azbucnom redu do pozivanja na prolivanje krvi i secenje glava u bukvalnom smislu..
Ljigave ljude ne podnosim a postene i dobre cu postenim da nagradim!!!
@Mortification
Bravo majstore,kao i uvek diplomatski.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: da sam u svadji sa tobom, sve sto bih ti ovde rekao, rekao bih ti i u lice :: :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat ::
Ja mislim da je poenta da dok ne vidimo slike iz racunara ili slicno ne treba komentarisati. Jer ovaj forum pratim zbog drugih stvari. Jednostavno, od te evga nismo videli nista. Ok i ako ima to sto ima ne kapiram toliko hvaljenje. Ok imas to sto imas i to je kraj ne mora da se pisu knjige o tome
Da li mi vredjamo Wladu ? Ne. Da li ga zezamo ? Da.
Da li Wlada vredja nas ? Ne. Da li nas zeza (zajebava) ? Da.
Da li smo mi, koji smo ga zezali `olupine` ? Ne. Da li moze neko od nas da se predstavi kao `olupina` i zeza Wladu ? Da.
Sve je apsolutno podlozno razlicitom tumacenju i prilikom postavljanja pitanja i prilikom odgovaranja na ta pitanja. Ovo je moja verzija ali ne mora da bude dobra uopste. Nisam primetio mrznju prema njemu (vec sam pisao u prethodom postu o tome). Samo mrznja ima tu organizatorsku snagu da motivise stvaranje `sistema` protiv nekoga ovde. Ovde nema ni `S` od sistema. Meni nije bio cilj cak ni da ga zezam. Ali cu ga prozvati za NEISTINU koju je sam proizveo. Ja cu ga prozvati, neko ce ga opsovati, neko nazvati nekim neprikladnim imenom i idemo dalje.
Na kraju, cak i da pokaze slike, sa ove tacke usijanja koje je izazvao, niko mu nece verovati. Oni koji ga `brane` mogu ali i ne moraju biti u pravu. Realtiva.
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Pa stvrano bre kompleksaši jedni. Zajebavate čoveka koji vas laže i pokušava da vas zajebava i loži a vi umesto da mu poverujete vi tako... C,c,c... Još tražite dokaz da ima kartu... Ne verujete mu na reč... Pa vaš bezobrazluk nema kraja!!!
Čovek lepo piše kilometarske postove već deset stranica ubeđivajući vas kako ima bolju kartu od svih vas i kako je stvarno ima i mnogo je lepa, ali jednostavno ne želi da vam je pokaže već samo da vam piše o tome, a i trenutno nema foto aparat, a na telefonu mu je juče crkla kamera, a od komšije ne može da pozajmi jer ima ptičiji grip pa ne bi da ulazi kod njega, a na veb kamerici su mu upravo poludeli drajveri i ne može da uhvati ni jedan frejm... Sve je potpuno logično. Ja mu sve verujem.
Brzo se vratite na onu `zdravu` zajebanciju AMD vs NV, pljuvanje, psovke i pretnje... Ovo stvarno nema smisla... Zajebavate nekog ko ima AMD katricu da može i klempa da se uključi, vidite da se oseća zapostavljeno. Sram vas bilo... Kompleksaši jedni.
Ко би рекао да је прошло месец дана од чувене, не знам да ли да ставим под наводнике, куповине EVGA GTX780TI K|NGP|N Classified графичке карте. Честитам!
A koja je to EVGA stigla tebi, GTX750??? Znate kakav je sundjer ovaj koji sam dobio sa EVGA GTX780 Classified i KP Classifieid. Znaci ja nesto finije ravnije nisam video. A sa GTX580 je bio tako slican kao taj na toj slici.
Vidite kakav je sa mojom, nikad bolji, dok neke se dobijaju u onom groznom plasticnoj kao u C Marketu kada nesto kupite. Rekli su im ljudi da prestanu da pakuju u to.
Tu na slici ne vidi se to sjajno je 5 led dioda. Svaka oznacava voltazu necega PLL, Memorije, GPU , Ground, 12V i pored je onaj konektor gde se ubaci Probe IT Connector, dobio sam i to a koji ide multimetar i onda se izmeris direktno sa karte lako voltazu svega sto treba.
@wlada I trebalo ti je mesec dana da uzmes i slikas kuciste, ti si moj idol.
@Sky `E to bi se desilo u pravom zivotu u stvarnosti a ovde svi izigravaju neke hajduke iza tastature a tamo gde treba da pokazu mud@ nema ih nigde!` Pa lepo procitas sta je g. wlada napisao na fotki, sto je upuceno ljudima sa foruma...
AMD phenom II x2 550BE @ 3.8GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647811. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.