:: Originilano nema sta :))) :: :: Pa to i vrapci na krovu znaju...ja sam emotivac, volim devojke i to ne krijem : :: :: :: :: :: :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: :: :: ... :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=VbU2_ELC35k
Ovaj CyberConn ne da je konj nego konjina ma magarcina prava da tako primitivno proziva ljude uzas posrnule licnosti, a najjace sto je utripovao da je opasan i zajeban :D Najjace sto je isprozivao neku jadnu devoku ni krivu ni duznu.
A sada se vratimo pljuvanju pomenutog para iz Zrenjanina, Sada kada sam cuo koliko je ova grafika kostala 2007 ne da vam ne verujem da ste je kupili tada nego mi je smesna svaka pomisao na to.
I recicu jos nesto izgleda svako moze biti serviser u provinciji.
jel te zvala ona plavusa od danas? Mene izgleda cimala, ali sam prekinuo jer sam bio kod Ukija (CubaseSX)
:: :: :: :: Ovaj CyberConn ne da je konj nego konjina ma magarcina prava da tako primitivno proziva ljude uzas posrnule licnosti, a najjace sto je utripovao da je opasan i zajeban : :: Najjace sto je isprozivao neku jadnu devoku ni krivu ni duznu :: :: :: A sada se vratimo pljuvanju pomenutog para iz Zrenjanina, :: Sada kada sam cuo koliko je ova grafika kostala 2007 ne da vam ne verujem da ste je kupili tada nego mi je smesna svaka pomisao na to :: :: :: I recicu jos nesto izgleda svako moze biti serviser u provinciji.
mrzi me sve da citam ali vidim standardno... jedna te ista ekipa pravi klan i iskenja se na svaku temu sa preko 100 postova, a onda se kao cesu i pitaju se zasto sve ovo lici na spansku seriju. inteligencijo moja...
Pa mešanje ličnog života, šta je čija riba radila,.......
A, ovo, ovo je kataklizma. Ovaj forum ne zaslužuje ni da postoji. `Beš svakodnevni trud i dobru volju i sve kad na sve strane uleću trolovi i prave sranje, a pri tom niko ovo ni ne gleda, niti pokušava da spreči......opet ću reći, žao mi je.......samokontrola = 0
:: :: Pa mešanje ličnog života, šta je čija riba radila,...... :: :: A, ovo, ovo je kataklizma. Ovaj forum ne zaslužuje ni da postoji. `Beš svakodnevni trud i dobru volju i sve kad na sve strane uleću trolovi i prave sranje, a pri tom niko ovo ni ne gleda, niti pokušava da spreči......opet ću reći, žao mi je.......samokontrola = :: :: :: ::
Da, nije lose, to ti dodje kao neki ventil...malo malo pa neko nekog ocepi :P a pritom ne znate ni ko sve ovo cita...cekam jutro da vidim koja ce prvo da mi iskopa oci ili baci zivu sodu u lice :))))
:: Ma super je forum skroz :))))))))))))) :: :: :: :: :: :: Pa mešanje ličnog života, šta je čija riba radila,...... :: :: :: :: A, ovo, ovo je kataklizma. Ovaj forum ne zaslužuje ni da postoji. `Beš svakodnevni trud i dobru volju i sve kad na sve strane uleću trolovi i prave sranje, a pri tom niko ovo ni ne gleda, niti pokušava da spreči......opet ću reći, žao mi je.......samokontrola = :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60446. Broj poslatih odgovora: 647856. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.