druze, ne citas.. vec sam zamolio ako neko ima iskustva sa rernom da mi se javi. jedva cekam da je bacim, ali bi mi ipak bilo lakse da me neko provede kroz postupak... msn: piromanxx@hotmail.com ili gtalk: piromanxxx@gmail.com bolje pa da posle ceo walkthrough pastujemo ovde, koristice nekom sigurno. moze sutra popodne? vazi i za ostale voljne da ucestvuju ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Ja sam se malo izgubio u svemu ovome. Zapravo sada sam iz dosade procitao sve ovo :: :: Nego @Mixx :: :: Ukoliko na kraju ostajes sa kartom, zasto ne probas da je bacis u rernu na 200c na par minuta ? Cini mi se da je neko vec i predlozio. Nemas nista da izgubis a postoji sansa da je vratis u zivot :: :: ::
ako mislis na mene, prica se zavrsila ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: :: Bog te mazo kakvih licemera ovde ima, ja ne verujem. `Nemoj da budeš drveni advokat, kaže najiskusniji drveni advokat. :: :: I ne razumem uopšte zašto penite i tandrljate, kad se zna od koga zavisi kako će se ova priča završiti :: :: ::
Ma kakva rerna, citas li ti moje postove??? Samo fen za skidanje farbe, flux pa po cipu par minuta ali da ti ne pregori...
:: druze, ne citas.. vec sam zamolio ako neko ima iskustva sa rernom da mi se javi. jedva cekam da je bacim, ali bi mi ipak bilo lakse da me neko provede kroz postupak... msn: piromanxx@hotmail.com ili gtalk: piromanxxx@gmail.com bolje pa da posle ceo walkthrough pastujemo ovde, koristice nekom sigurno. moze sutra popodne? vazi i za ostale voljne da ucestvuj :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: Ja sam se malo izgubio u svemu ovome. Zapravo sada sam iz dosade procitao sve ovo :: :: :: :: Nego @Mixx :: :: :: :: Ukoliko na kraju ostajes sa kartom, zasto ne probas da je bacis u rernu na 200c na par minuta ? Cini mi se da je neko vec i predlozio. Nemas nista da izgubis a postoji sansa da je vratis u zivot :: :: :: :: :: ::
To bi bilo najbolje, ima mngo načina da se vreme pametno iskoristi, umesto da gledam kako se odrasli ljudi ovde ponašaju......sad već skoro na svakoj strani novih (10) tema.
Ako ste oguglali na ovo, jebi ga.....ako su vam konflikti smešni i zanimljivi, e onda tek super.
:: Ma ne ide ovako Bane. Podigni poklopac i stisni crveno dugme. ĆAO BERZAAAA... :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
koji od ovih brojeva i kome da se obratim? http://yfrog.com/j3img3872bajx ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Moze..Sve je u bazi podataka..Cim se ukuca u Asus-ov sistem izbaci ti odmah kod koga je grafika kupljena tj ko je uvoznik. :: Svakako bi morao da se obrati Asusovoj kancelariji za pomoc. :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: Ne možeš nikako na osnovu serijskog da dobiješ info ko je uvezao, već `serviseri` treba da ti kažu gde su je kupili ako su je kupili uopšte ovde.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: kako da saznam, koga da zovem? svi su prodavali tew serije kartica, verujem da je i vise firmi uvozilo. kako na osnovu serijskog broja da izvucem info gde je kupljena i ko je uvezao? karticu sam dobio totalno bulk, u kesi sa pijace oblepljenu selotejpom. ne verujem da ima garanciju, da ima ne bi se cestiti prodavac odrekao istew tek tako, ali provericu. :: :: :: ps. zar nema ta kartica neku `warranty void if removed` nalepnicu? na ovoj nema, a ako treba da ima jbg. :: :: :: ih bre, pa ima slucajeva gde na osnovu simptoma i laik moze da provali sta je. ovde ili je zviznula memorija ili je `ladan lem 99% (nadam se da je ovo drugo :: :: :: _____________________________________________________________________ :: :: :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: :: :: :: :: Pokusaj ovako :: :: :: :: Saznaj ko je uvoznik za tvoju kartu. Pozovi i proveri po serijskom broju kad je karta uvezena :: :: :: :: Moze da se desi da je jos u garanciji. 2007 god , garancija je bila 3 god :: :: :: :: Ako ti nadju serijski broj mozes da reklamiras karticu :: :: :: :: Znam ljude koji su na ovaj nacin uspeli da dodju do nove komponent :: :: :: :: Probaj ne kosta te nist :: :: :: :: :: :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: :: :: Asus P5QL-E :: :: :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: :: :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: :: :: :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
sorry, ali sta ja imam od toga sto tovarim bilo koga? kartu NE VRACAM, igracu se ja sa njom ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: aa,sta je sad,nije lepo kad te neko isproziva ni krivog ni duznog.a sta mislite kako je bilo baracm i doci kad se masa ovakvih komentara srucila na njih.zaboravio si da tek kad je lik zapretio batinama i znao je gde zivis,tek onda si hteo da mu vratis pare? a monitor JESI uvaljao,kakvo stelovanje,kakvi bakraci,to su standardne price servisera koji pokusavaju da uvale robu(iste reci je neko upotrebio za servisere iz zrenjanina).Koga bre lazete,svi ste vi budale i ne vidite ocigledne stvari...ja ne mogu da verujem kakvu kolicinu nerazuma sam danas procitao...Dete od 5 godina bi shvatilo da je taj mix ubio kartu ko zeca i hoce da svali na postene momke koju su kartu ispravnu i testiranu poslali...vuk tebe necu da komentarisem,ne zelim sutra da me tuzis sefovima...ahahahahah :: :: MIND CONTROL :: :: :: A ti ne lupetaj. Ja nisam uvaljao monitor!!! Ja sam dosao samo da ga probam pri reklamaciji jer sam pozvan. Znaci veze nemam sa tim. Drugo, nije memorija i ne lupetaj. Vidi se da si saner. Ovo su hladni lemovi. Molim da se ne izvrce ono sto pisem niti tumaci ono sto nije napisano. Dakle, ja nisam valjao nikakav monitor!!! Drug je prodao, pride sam se i slozio da je trebalo da bude probano...ali su pare vracenje. Ja sam samo demonstrirao da monitor nije bio los...a isti dan je, nakon mog stelovanja, prodat za istu cenu od 35e. Mrzim ljude koj imputiraju stvar :: :: :: :: :: :: :: hahaha ne verujem da ste optuzili ljude tek tako.Prica servisera iz zrenjanina deluje skroz logicna,ako je pazljivo procitate...Samo bi najvece budale na svetu koje zele nekog da zajebu dale svoje(cenjeno) ime javno na forumu preporucili decku da kupi karticu preko foruma,i ostalo...Svi imate negativne stavove i samo gledate da napakostite nekome...i ti vuce pricas nesto o pickama od ljudi i postenju,a zaboravio si da kad su u tvojoj firmi nestajale komponente iz firminog(tvog) kompjutera,da si TI bio osumnjicen za kradju,pa si nabedio na servisere koji odrzavaju racunare.Toliko o tome koliko volis servisere i zasto toliko mrznje pokazujes prema njima... Bolesno kakve stavove imate...A ti mixx sada mozes da kazes i da je umesto paste bio superlepak a umesto kulera zvonce za bicikl,lako je sada kad niko to ne moze da dokaze...i te strafte su tipican znak crkavanja memorija na kartici,to bi ti svaki iskusan serviser mogao reci kad bi video mixove slike. A machine,ti kad si uvaljao neispravan monitor liku koji te je isprozivao prteko foruma par godina unazad,to si zaboravia sada prozivas ljude koji su se nasli u ovakvoj situaciji...eeee bezobrazlu :: :: :: :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: :: :: :: :: Ja se bojim da sto se te popravke tice nista ne mozes da uradis :: :: :: :: Jbg sta da ti kazem, ova dvojica su ispla SISE i lazu na kilo :: :: :: :: Ovaj doticni koji je navodno valsnik karte ima decu pa nece da mu niko decu kune i te fore. Samo ne znam sta ce ta deca od njega da nauce :: :: :: :: Iskreno se nadam da ce biti ljudi a ne PIZDE :: :: :: :: Ostani na integrusi neko vreme dok ne skupis kintu, pa kupu drugu kartu ulaganje u taj 8800GTX nema smisla :: :: :: :: To tije moj savet. :: :: :: :: Slozoli su zvaku ti se ponadao dobices ok grafu, sto da ne uzmes od coveka koga poznajes sa berze jos ti dao radnu garanciju. I ja bih tako rzmisljao kao i t :: :: :: :: Samo sto bh ja drugacijie to resio ali bih resio :: :: :: :: Sve je bilo OK dok nisi dao pareprice i pricic :: :: :: :: Kakva popravka kakvi serviseri to su PIZDURINE a ne ljudi :: :: :: ::
prenaglio? dogovorio se sa `covekom`, dobio radnu garanciju, karta crkla,dijagnostifikovan kvar na kartici i krivica napamet, ispusio za garanciju, nazvan lazovom, ostao bez 60eura... pa sta je jos trebalo, da se naguzim? ne trazim utehu, utehu sam nasao u ljudima koji su dali svoj sud, neki su me podrzali, neki kritikovali, licnu stvar sam resio, sledeci ko pokusa da mi uvali skart ce dobro da razmisli jer cu ponovo da dignem frku, par klosara vise nece da postoje na pcb... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: ipak na kraju mislim da je Mixx prenaglio sa temom,i da bi se sve dobro zavrsilo da nije trcao pred rudu... :: nema tu sad ja sam ovo,ja ono.. :: Ja nikad ne bi spao da kukam kako me je neko zajebo na forumu,i tu trazim uteh :: moja licna stvar koju sam treba da resim.. :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: Ne moraš da se šlihtaš zato što te jedan podržao iz čista mira.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: e vala ti je svaka njegoseva! I za nasa imena i za servis i za br telefona i za sve ostalo!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: @Al :: :: :: A da su sad nekolicina stali na moju stranu doticni bi bio peder i lazovcina i picka i sve ostalo :: :: :: :: :: :: i dalje ja nekontam a i mnogi drugi zbog cega je sve ovo krenulo! To vece pre nego sto je doticni napisao i opljuvao sve nas, javio sam se na fon i rekao posalji grafiku resicemo ako neresimo videcemo sta cemo a on je poceo da pljuje i sta ti ja znam. :: :: :: i sad svi vi ostali niste procitali sta sam ja napisao a vazno da ste procitali da sam ga zeznuo i sta ti ja znam sta jos sve ne :: :: :: :: :: :: ma druze @CyberConn svaka tebi cast na svemu sto si rekao i sto si pogledao i procitao i sagledao situaciju!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: opet ponavljam nije bilo potrebe za ovim nekako bi se dogovorili kao sto sam mu rekao da hocemo ali ne neko je tvrdoglav i povrh svega bezobrazan!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: neko je spomenuo hladan lem, da li ti znas sta je hladan lem i kako mozes znati da jeste :: :: :: :: :: :: primer opet na mob te :: :: :: nok 6300 sija samo lavo svetlo sa strane, otvorim fon podgrejem fles cip op radi fon sve o :: :: :: nok 6300 sija samo plavo sa strane optvorim fon podgrejem fles cip i dalje samo sija, zamenim fles cip radi kao doksa!!!! :: :: :: :: :: :: zato nemojte lupetati standard problem i bas se vidi da je hladan lem i nemam pojma i ja sta kako, lupatate skroz da li je hladanlem ili ne moze znati samo serviser koji radi kad to sve podgreje produva i vidi sta se desava zameni i sve ostalo :: :: ::
nesto mi govori da od toga nema nista... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Očigledno imaš uvidjaj u celu priču oko servisiranja hardware-a što znači da si mogao to isto da radiš i karti. Gde je onda garancija, gde je kupljena karta? :: :: Neka čovek barem proveri da je karta odavde i da nije došla sa onim famoznim EVGA.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: zato nemojte lupetati standard problem i bas se vidi da je hladan lem i nemam pojma i ja sta kako, lupatate skroz da li je hladanlem ili ne moze znati samo serviser koji radi kad to sve podgreje produva i vidi sta se desava zameni i sve ostalo :: ::
Trebao bi da bude taj sto je malo siri, sa gornje strane pise model, pa ima kod, pa onda ispod sifra. ali stvarno ne znam odkud toliki kodovi i sifre po karti. Mozes i da pitas koji kod se cita, nije problem, samo da pozoves uvoznika. Pa ako si lenj, onda nema nista. Ako se potrudis, mozes i da uradis nesto.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
ne kontam o cemu je rec, ovde se prica o 8800gtx???? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: a jelena???treci put??? RROOOOGONJOOOOOOOOOOOOO!!!! e a voleo bi da sam je ja opleo,pa da ti sada kazem,ali nisam,jbg bilo mi gadno posle tebe da je opletem...e sad odo stvarno caoooooooo luzzzzzzzzzzzzzzerii :: :: MIND CONTROL :: :: :: Ma zezamo se malo sta da vidimo sta od ovg moze da ispdne isl :: :: Opusteno samo :: :: :: :: :: :: :: Alo ljudi sta se primate, vidite da vas ovaj sajber konj zajebava i da mu je to cilj :: :: :: @baracm - Ovako gledano, da si ti coveku vratio pare i priznao garanciju koju si mu dao, a sto je trebalo da uradis, svega ovoga ne bi bilo, a ovako sta drugo da se pomisli nego da si hteo da ga zavrnes. I pozivas se na reci ovog sajber konja koji je kao stao na tvoju stranu, a covek se ocigledno zajebava.. :: :: :: :: :: :: http://www.erepublik.com/en/referrer/Goran8 :: :: :: :: :: ::
ma bre budala, pusti ga u p**ku materinu ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Nemoj da me psujes ratrede maloumni! Idi se leci bre pacijentu! ako ima neso da mi kazes dodji poslacu ti adresu svrati pa cemo pricati.. :: :: Realno nemoj da glumis internet huligana, pun mi kurac debila kao sto si ti.. :: :: Sta si ti u rodu sa likom koji je `zaradio` 60e? tojih 30e? :: :: au koja indijanicna maju ti jebem...glumi mi mangupa preko interneta tu se utripovao nesto.. :: :: :: C2Q6700 3.5GHz / Vendetta :: GA-X38-DS :: 2x2GB GEIL Black Dragon 1066MH :: Asus 5850 975/128 :: Samsung SpinPoint F3 1T :: DVD-RW Samsung 223 :: Lian Li `Lancool` PC-K6 :: Corsair TX650 650 :: Asus Xonar DS(OP270GP) 7. :: Logitech X540 5. :: :: :: hi im back!!! vuce sta je bilo o jeleni i dalje cutis ko picka,aaa??? istina boli???sta je nije lep osecaj kad te neko isproziva da si lopovcina da si krao iz sopstvene firme,a ti ne mozes da dokazes da nisi!!! e to isto si ti uradio momcima iz zrenjanina bez trunke dokaza,djubre pokvareno...a sad kad si ti u istoj kozi,sta sad??? a ti dautovicu,perverznjaku jedan bolesni,kad bi samo ovi ljudi znali koje internet stranice posecujes,bolesniku jedan,i ti pricas nekom o postenju,datoj reci i moralu..mrs bre,takve kao ti hapse u drugim zemljama!!! a ti machine,o tebi i privatnim stvarima znam jos vise,bolje cuti ne oglasavaj se dok je vreme,da ne pocnem da pricam.. :: :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: ::
promeni temu prijatelju, ovde se prica o 8800gtx, ne o koanju bunara. ustvari ovo je hardware forum, to je ono gde se prica ko ima brzi procesor i graficku i vise memorije ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: http://www.youtube.com/watch?v=nQUQO9zTKy :: :: MIND CONTROL :: :: tako o bivsoj??? pa nemoj pljuvati u bunar iz kog si nekada vodu pio:) dautovicu,promeni i lozinke,obrisi posecivane stranice
sto? prolazi na krstarici, bureku, sto ne bi i ovde? a provalio ti je da ti je home na 127.1... zna on dalje ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Neki pacenik onako raspo se i dosadno mu pa nas tovari...jbg puko moza :: :: istipovao lik da je haker, tebi izmislio neku jelenu, meni ko znas sta, al bi voleo da saznam hahahahhahahahahahahahahahaha :: :: Nije racunao da ovde ima tehnicki pismenih ljudi i da takve debilne fore ne prolaze.. :: :: C2Q6700 3.5GHz / Vendetta :: GA-X38-DS :: 2x2GB GEIL Black Dragon 1066MH :: Asus 5850 975/128 :: Samsung SpinPoint F3 1T :: DVD-RW Samsung 223 :: Lian Li `Lancool` PC-K6 :: Corsair TX650 650 :: Asus Xonar DS(OP270GP) 7. :: Logitech X540 5. :: ::
citam, ali frka mi je da probam fenom, ne znam dgde da gadjam, ne mogu ni da pretpostavim u kom delu je karta prsla (ako uopste jeste) znaci mracu celu da je prosaram sa nekih 300-350 stepeni, vise mi je frka od toga nego od 5 minuta na 200... sta je flux? ne kazem da necu da se odlucim za to, cekam jos neki savet obican fen za skidanje farbe? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Ma kakva rerna, citas li ti moje postove??? Samo fen za skidanje farbe, flux pa po cipu par minuta ali da ti ne pregori.. :: :: :: :: druze, ne citas.. vec sam zamolio ako neko ima iskustva sa rernom da mi se javi. jedva cekam da je bacim, ali bi mi ipak bilo lakse da me neko provede kroz postupak... msn: piromanxx@hotmail.com ili gtalk: piromanxxx@gmail.com bolje pa da posle ceo walkthrough pastujemo ovde, koristice nekom sigurno. moze sutra popodne? vazi i za ostale voljne da ucestvuj :: :: _____________________________________________________________________ :: :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: :: :: Ja sam se malo izgubio u svemu ovome. Zapravo sada sam iz dosade procitao sve ovo :: :: :: :: :: :: Nego @Mixx :: :: :: :: :: :: Ukoliko na kraju ostajes sa kartom, zasto ne probas da je bacis u rernu na 200c na par minuta ? Cini mi se da je neko vec i predlozio. Nemas nista da izgubis a postoji sansa da je vratis u zivot :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: 10min : :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: :: :: Da li bi mogao da detaljno uslikaš štampu na kartici sa obe strane i okačiš :: :: :: :: :: ::
15 nepotrebnih stranica. Prvo Mixx,kada kupujes polovnu robu niko ti ziv nece dati garanciju na oc.Doca mi je prijatelj,a doticnog usera Baracm ne poznajem,sa Docom sam radio ranije i nikakvih problema nije bilo,tako da sam siguran da ti nije poslao neispravnu kartu. A sada da se vratim na temu,svi koji odgovorno tvrde da se karte i procesori nemogu sprziti oc-om treba da dodju do mene da ih uverim u suprotno.Moja lista sprzenih komponenti je poduza.Cim uocim promene u radu komponente,ja je sprzim i saljem na garanciju,i svaka jedna mi je uvazena,ali samo zato sto su nasi trgovci debili(ne svi naravno)koji neznaju ni osnovne stvari,a kamoli da utvrde usled cega je crkla doticna komponenta.Kao sto sam rekao Docu poznajem i upravo zato tvrdim da on nema dovoljno znanja da utvrdi 100% ispravnost GPU-a,u prevodu karta high-end serije kojoj su klokovi nasvirani skoro do max-a i usled dugogodisnjeg koriscenja(izlaganja visokim temperaturama)moze ladno da crke i prilikom koriscenja vinamp vizualizacije(a kamoli krize),a svaki pokusaj kloka doticne karte je Ruski rulet sa 5 metaka u burencetu.
Ja znam tvoj osecaj,i vecina ovde koja prdi o tome da treba da se smiris,bi nekog lincovala u tvojoj situaciji,ali kupovina stare high-end karte nikada nije dobar posao,jer te karte nisu placene baslosovno da bi ih koristili za surfovanje ili slusanje muzike.
Rezime:Svaka skola se placa.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Broj postavljenih tema: 60446. Broj poslatih odgovora: 647859. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.