Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
8800GTX rekord!
STRANA 16 OD 24  
Mixx eo slike 13.05.2010. 04:45 #212845

status: user
broj poruka: 2931
http://yfrog.com/89img3877mjx
sry, spor up

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Re: Al ste se raspistoljili,majko bozija 13.05.2010. 04:45 #212846

broj poruka: 4515
Pozdrav Ish, ako si im reko ! :D

PC Berza je na dnu.

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~

:: 15 nepotrebnih stranica
:: Prvo Mixx,kada kupujes polovnu robu niko ti ziv nece dati garanciju na oc.Doca mi je prijatelj,a doticnog usera Baracm ne poznajem,sa Docom sam radio ranije i nikakvih problema nije bilo,tako da sam siguran da ti nije poslao neispravnu kartu
:: A sada da se vratim na temu,svi koji odgovorno tvrde da se karte i procesori nemogu sprziti oc-om treba da dodju do mene da ih uverim u suprotno.Moja lista sprzenih komponenti je poduza.Cim uocim promene u radu komponente,ja je sprzim i saljem na garanciju,i svaka jedna mi je uvazena,ali samo zato sto su nasi trgovci debili(ne svi naravno)koji neznaju ni osnovne stvari,a kamoli da utvrde usled cega je crkla doticna komponenta.Kao sto sam rekao Docu poznajem i upravo zato tvrdim da on nema dovoljno znanja da utvrdi 100% ispravnost GPU-a,u prevodu karta high-end serije kojoj su klokovi nasvirani skoro do max-a i usled dugogodisnjeg koriscenja(izlaganja visokim temperaturama)moze ladno da crke i prilikom koriscenja vinamp vizualizacije(a kamoli krize),a svaki pokusaj kloka doticne karte je Ruski rulet sa 5 metaka u burencetu
::
:: Ja znam tvoj osecaj,i vecina ovde koja prdi o tome da treba da se smiris,bi nekog lincovala u tvojoj situaciji,ali kupovina stare high-end karte nikada nije dobar posao,jer te karte nisu placene baslosovno da bi ih koristili za surfovanje ili slusanje muzike
:: Rezime:Svaka skola se placa
:: Lala 4ever!
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko ... 13.05.2010. 05:00 #212847

broj poruka: 1228
ishmerish je objasnio

cega se pametan stidi budala se ponosi
evo jedna za sabane iz 90-tih ؛)
http://www.youtube.com/watch?v=K6JKxVAV8IA
MyDoom Nisam citao svih 16 strana... 13.05.2010. 05:27 #212848

broj poruka: 553
ali evo nekih linkova koji bi mogli da ti pomognu.
http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=606658
http://hardforum.com/showthread.php?t=1421792

Sorry ako je vec neko dao linkove a i tema je vec bila na forumu.

Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour

Lifestyle!
http://www.youtube.com/watch?v=1OMJ7vSgQl4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=gS5ZOJyN8B4
http://www.youtube.com/watch?v=HNJC2_WZg_g

skar Re: Re: Al ste se raspistoljili,majko bozija 13.05.2010. 08:23 #212855

broj poruka: 3992
+1 za ISH
@mixx
mislim da imas serial eno ti ga
pise 8800gtx i brojevi pored... treca slika

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

:: Pozdrav Ish, ako si im reko ! :
:: PC Berza je na dnu
:: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
:: 8====D ~ ~ ~
:: :: 15 nepotrebnih stranica
:: :: Prvo Mixx,kada kupujes polovnu robu niko ti ziv nece dati garanciju na oc.Doca mi je prijatelj,a doticnog usera Baracm ne poznajem,sa Docom sam radio ranije i nikakvih problema nije bilo,tako da sam siguran da ti nije poslao neispravnu kartu
:: :: A sada da se vratim na temu,svi koji odgovorno tvrde da se karte i procesori nemogu sprziti oc-om treba da dodju do mene da ih uverim u suprotno.Moja lista sprzenih komponenti je poduza.Cim uocim promene u radu komponente,ja je sprzim i saljem na garanciju,i svaka jedna mi je uvazena,ali samo zato sto su nasi trgovci debili(ne svi naravno)koji neznaju ni osnovne stvari,a kamoli da utvrde usled cega je crkla doticna komponenta.Kao sto sam rekao Docu poznajem i upravo zato tvrdim da on nema dovoljno znanja da utvrdi 100% ispravnost GPU-a,u prevodu karta high-end serije kojoj su klokovi nasvirani skoro do max-a i usled dugogodisnjeg koriscenja(izlaganja visokim temperaturama)moze ladno da crke i prilikom koriscenja vinamp vizualizacije(a kamoli krize),a svaki pokusaj kloka doticne karte je Ruski rulet sa 5 metaka u burencetu
:: ::
:: :: Ja znam tvoj osecaj,i vecina ovde koja prdi o tome da treba da se smiris,bi nekog lincovala u tvojoj situaciji,ali kupovina stare high-end karte nikada nije dobar posao,jer te karte nisu placene baslosovno da bi ih koristili za surfovanje ili slusanje muzike
:: :: Rezime:Svaka skola se placa
:: :: Lala 4ever!
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
skar Re: Re: Re: Re: @CyberConn 13.05.2010. 08:27 #212856

cek ako si pre toga dogovorio sa njim uvece,a ujutu iznapusavao..kako bi se to moglo nazvati...???

:: prenaglio? dogovorio se sa `covekom`, dobio radnu garanciju, karta crkla,dijagnostifikovan kvar na kartici i krivica napamet, ispusio za garanciju, nazvan lazovom, ostao bez 60eura... pa sta je jos trebalo, da se naguzim? ne trazim utehu, utehu sam nasao u ljudima koji su dali svoj sud, neki su me podrzali, neki kritikovali, licnu stvar sam resio, sledeci ko pokusa da mi uvali skart ce dobro da razmisli jer cu ponovo da dignem frku, par klosara vise nece da postoje na pcb...
:: _____________________________________________________________________
:: Chuck Noris is a pussy
:: :: ipak na kraju mislim da je Mixx prenaglio sa temom,i da bi se sve dobro zavrsilo da nije trcao pred rudu...
:: :: nema tu sad ja sam ovo,ja ono..
:: :: Ja nikad ne bi spao da kukam kako me je neko zajebo na forumu,i tu trazim uteh
:: :: moja licna stvar koju sam treba da resim..
:: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: :: Ne moraš da se šlihtaš zato što te jedan podržao iz čista mira..
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: ::
:: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
:: :: :: ::
:: :: :: :: e vala ti je svaka njegoseva! I za nasa imena i za servis i za br telefona i za sve ostalo!!!!!!!!!!!!
:: :: :: :: @Al
:: :: :: :: A da su sad nekolicina stali na moju stranu doticni bi bio peder i lazovcina i picka i sve ostalo
:: :: :: :: i dalje ja nekontam a i mnogi drugi zbog cega je sve ovo krenulo! To vece pre nego sto je doticni napisao i opljuvao sve nas, javio sam se na fon i rekao posalji grafiku resicemo ako neresimo videcemo sta cemo a on je poceo da pljuje i sta ti ja znam.
:: :: :: :: i sad svi vi ostali niste procitali sta sam ja napisao a vazno da ste procitali da sam ga zeznuo i sta ti ja znam sta jos sve ne
:: :: :: :: ma druze @CyberConn svaka tebi cast na svemu sto si rekao i sto si pogledao i procitao i sagledao situaciju!!!!!!!!!!
:: :: :: :: opet ponavljam nije bilo potrebe za ovim nekako bi se dogovorili kao sto sam mu rekao da hocemo ali ne neko je tvrdoglav i povrh svega bezobrazan!!!!!!!!!!!!
:: :: :: :: neko je spomenuo hladan lem, da li ti znas sta je hladan lem i kako mozes znati da jeste
:: :: :: :: primer opet na mob te
:: :: :: :: nok 6300 sija samo lavo svetlo sa strane, otvorim fon podgrejem fles cip op radi fon sve o
:: :: :: :: nok 6300 sija samo plavo sa strane optvorim fon podgrejem fles cip i dalje samo sija, zamenim fles cip radi kao doksa!!!!
:: :: :: :: zato nemojte lupetati standard problem i bas se vidi da je hladan lem i nemam pojma i ja sta kako, lupatate skroz da li je hladanlem ili ne moze znati samo serviser koji radi kad to sve podgreje produva i vidi sta se desava zameni i sve ostalo
Mixx Re: Re: Re: Re: Re: @CyberConn 13.05.2010. 09:22 #212864

moglo bi se nazvati da mi je puko film i da mi je pun Q lazova i prevaranata!!! kad se vec doticemo teme lazova sta ti ima da kazes na ovo (sledi golden limited selekction skarovih postova):

mozda taj lik ima nekog posla ili bla,bla,bla..nemoj misliti da ga branim(nemam pojma ko je)
al pokusaj malko smirenije,jel radila kako treba bar koji dan???

mozda su je ovi iz City-a toliko iztumbali da se nesto sjeballo

poznajem Baracm vec par godina,tj kolege smo...

pre nego sto je poslata tebi Doca je kod nas izvrteo 3sata furmark i ostale testove....

al u ovom slucaju sticajem okolnosti je moj kolega koga znam,i cenim ko brata...

i ne lupetj dalje mi radimo telefone a ne grafike...
KRAJ CITATA

matori, muljate sva trojica, sad im ti glumis kao nekog advokata, kao prvo nemas pojma ko su, a ustvari ste na prst u dupe... mojne i ti da se brukas, zavrsena je to prica

i da:

`kupljena je u Zr u radjni 2007 god za neke bruka pare...`

vazi, pazi da ti ne poverujem. jel ima ta radnja ime, lako cemo da proverimo...

:: cek ako si pre toga dogovorio sa njim uvece,a ujutu iznapusavao..kako bi se to moglo nazvati...??
skar E sad ja nesto da ti kazem 13.05.2010. 09:43 #212867

prvo ja nisam imao pojma da se radi o toj grafici,jer znam da je ispravna,i kao takva tebi prodata...
baraca dobro znam,i kao sto sam na pomenuo da sam pricao sa njim o tome cim se spomenulo njegovo ime,i decko je sam rekao da je glupo sto je tako ispalo
lepo sam rekao da nemam dodirnih tacaka sa tom trgovinom osim sto znam,eto da si je ti sad kupio i da je crkla
pokusavam da smirim situaciju,jer vidim da se pocelo srati na sve strane
nisam advokat i tako me zabole dupe sta neko misli o meni iz mojih komentara jer znam da u zivotu nisam prodao pokvarenu stvar..
i ne muljam nista da li sam ja ikad tebi na forumu rekao da kupis tu kartu ???NISAM!!!
kraj price...
a to sto sam s`njima na `prst u dupe`,to je moja stvar..
ako je zavrsena stvar onda molim te izbaci mene iz tvoje price...
pozz i sve najbolje..

:: moglo bi se nazvati da mi je puko film i da mi je pun Q lazova i prevaranata!!! kad se vec doticemo teme lazova sta ti ima da kazes na ovo (sledi golden limited selekction skarovih postova):
:: mozda taj lik ima nekog posla ili bla,bla,bla..nemoj misliti da ga branim(nemam pojma ko je
:: al pokusaj malko smirenije,jel radila kako treba bar koji dan??
:: mozda su je ovi iz City-a toliko iztumbali da se nesto sjeball
:: poznajem Baracm vec par godina,tj kolege smo..
:: pre nego sto je poslata tebi Doca je kod nas izvrteo 3sata furmark i ostale testove...
:: al u ovom slucaju sticajem okolnosti je moj kolega koga znam,i cenim ko brata..
:: i ne lupetj dalje mi radimo telefone a ne grafike...
:: KRAJ CITAT
:: matori, muljate sva trojica, sad im ti glumis kao nekog advokata, kao prvo nemas pojma ko su, a ustvari ste na prst u dupe... mojne i ti da se brukas, zavrsena je to pric
:: i da
:: `kupljena je u Zr u radjni 2007 god za neke bruka pare...`
:: vazi, pazi da ti ne poverujem. jel ima ta radnja ime, lako cemo da proverimo..
:: :: cek ako si pre toga dogovorio sa njim uvece,a ujutu iznapusavao..kako bi se to moglo nazvati...??
raic Eto 13.05.2010. 09:44 #212868

broj poruka: 9006
Hm, upravo na oglasima neko dao cetiri EVGA 8800gts na prodaju 50e komad i otisle odma sve cetiri. Ocekujem da nam se neko ovde iskuka u narednih par dana.

To jes, ne. Da svraca ovde i cita verovatno ne bi kupio

Uzgred sve pohvale za temu, poucno, inspirativno i nadasve akademski kurtulno, generalni savet bi bio da nabacite koju sniclu pre kupovine, meni niko ni ne pokusava da podvali kad vidi koliki sam

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

skar Re: Eto 13.05.2010. 09:48 #212870

ma ovce su uvek bile za sisanje tako treba da i ostane...
prave se pametni pored toliko boljih grafika sa garancijama..

:: Hm, upravo na oglasima neko dao cetiri EVGA 8800gts na prodaju 50e komad i otisle odma sve cetiri. Ocekujem da nam se neko ovde iskuka u narednih par dana
:: To jes, ne. Da svraca ovde i cita verovatno ne bi kupi
:: Uzgred sve pohvale za temu, poucno, inspirativno i nadasve akademski kurtulno, generalni savet bi bio da nabacite koju sniclu pre kupovine, meni niko ni ne pokusava da podvali kad vidi koliki sam
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

Mixx Re: E sad ja nesto da ti kazem 13.05.2010. 10:02 #212872

1. ne verujem da si testirao karticu sa njima, pa slucajno naleteo na tu istu karticu na forumu i krenuo da branis nepoznate ljude da bi se na kraju ispostavilo da ste kao braca. malo previse slucajnosti, a???
2. nisam ja tebe ubacio u pricu, sve vreme se sam trpas, u prethodnom postu sam ti se prvi put obratio, tj. odgovorio na tvoje obracanje meni
3. opet nikako da ispliva ime radnje gde je kupljena?
4.`i decko je sam rekao da je glupo sto je tako ispalo` ispadnu muda kroz pocepane gace, ovde je u pitanju svesna odluka tvog `kao brata`

:: prvo ja nisam imao pojma da se radi o toj grafici,jer znam da je ispravna,i kao takva tebi prodata..
:: baraca dobro znam,i kao sto sam na pomenuo da sam pricao sa njim o tome cim se spomenulo njegovo ime,i decko je sam rekao da je glupo sto je tako ispal
:: lepo sam rekao da nemam dodirnih tacaka sa tom trgovinom osim sto znam,eto da si je ti sad kupio i da je crkl
:: pokusavam da smirim situaciju,jer vidim da se pocelo srati na sve stran
:: nisam advokat i tako me zabole dupe sta neko misli o meni iz mojih komentara jer znam da u zivotu nisam prodao pokvarenu stvar.
:: i ne muljam nista da li sam ja ikad tebi na forumu rekao da kupis tu kartu ???NISAM!!
:: kraj price..
:: a to sto sam s`njima na `prst u dupe`,to je moja stvar.
:: ako je zavrsena stvar onda molim te izbaci mene iz tvoje price..
:: pozz i sve najbolje.
:: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: moglo bi se nazvati da mi je puko film i da mi je pun Q lazova i prevaranata!!! kad se vec doticemo teme lazova sta ti ima da kazes na ovo (sledi golden limited selekction skarovih postova):
:: :: mozda taj lik ima nekog posla ili bla,bla,bla..nemoj misliti da ga branim(nemam pojma ko je
:: :: al pokusaj malko smirenije,jel radila kako treba bar koji dan??
:: :: mozda su je ovi iz City-a toliko iztumbali da se nesto sjeball
:: :: poznajem Baracm vec par godina,tj kolege smo..
:: :: pre nego sto je poslata tebi Doca je kod nas izvrteo 3sata furmark i ostale testove...
:: :: al u ovom slucaju sticajem okolnosti je moj kolega koga znam,i cenim ko brata..
:: :: i ne lupetj dalje mi radimo telefone a ne grafike...
:: :: KRAJ CITAT
:: :: matori, muljate sva trojica, sad im ti glumis kao nekog advokata, kao prvo nemas pojma ko su, a ustvari ste na prst u dupe... mojne i ti da se brukas, zavrsena je to pric
:: :: i da
:: :: `kupljena je u Zr u radjni 2007 god za neke bruka pare...`
:: :: vazi, pazi da ti ne poverujem. jel ima ta radnja ime, lako cemo da proverimo..
:: :: _____________________________________________________________________
:: :: Chuck Noris is a pussy
:: :: :: cek ako si pre toga dogovorio sa njim uvece,a ujutu iznapusavao..kako bi se to moglo nazvati...??
skar Re: Re: E sad ja nesto da ti kazem 13.05.2010. 10:12 #212875

uostalom sto bi se ja prepirao sa tobom za nesto sto meni nista ne znaci...
da isterujem pravdu..jebe mi se znas!!!
stojim jedino iza toga da je taj ASUS bio ispravan....
a ti ako bas hoces da se prepires nadji nekog drugog...
ime radnje znam,al posto izigravas majmuna necu da ti kazem!!!
Lepa rec i gvozdena vrata otvara
4god sam na forumu,preko njega trgovao,nikad nisam imao problema sa nekim,i onda se nadjes ti da mi prosipas pamet...pozz

:: 1. ne verujem da si testirao karticu sa njima, pa slucajno naleteo na tu istu karticu na forumu i krenuo da branis nepoznate ljude da bi se na kraju ispostavilo da ste kao braca. malo previse slucajnosti, a??
:: 2. nisam ja tebe ubacio u pricu, sve vreme se sam trpas, u prethodnom postu sam ti se prvi put obratio, tj. odgovorio na tvoje obracanje men
:: 3. opet nikako da ispliva ime radnje gde je kupljena
:: 4.`i decko je sam rekao da je glupo sto je tako ispalo` ispadnu muda kroz pocepane gace, ovde je u pitanju svesna odluka tvog `kao brata`
:: :: prvo ja nisam imao pojma da se radi o toj grafici,jer znam da je ispravna,i kao takva tebi prodata..
:: :: baraca dobro znam,i kao sto sam na pomenuo da sam pricao sa njim o tome cim se spomenulo njegovo ime,i decko je sam rekao da je glupo sto je tako ispal
:: :: lepo sam rekao da nemam dodirnih tacaka sa tom trgovinom osim sto znam,eto da si je ti sad kupio i da je crkl
:: :: pokusavam da smirim situaciju,jer vidim da se pocelo srati na sve stran
:: :: nisam advokat i tako me zabole dupe sta neko misli o meni iz mojih komentara jer znam da u zivotu nisam prodao pokvarenu stvar.
:: :: i ne muljam nista da li sam ja ikad tebi na forumu rekao da kupis tu kartu ???NISAM!!
:: :: kraj price..
:: :: a to sto sam s`njima na `prst u dupe`,to je moja stvar.
:: :: ako je zavrsena stvar onda molim te izbaci mene iz tvoje price..
:: :: pozz i sve najbolje.
:: :: :: moglo bi se nazvati da mi je puko film i da mi je pun Q lazova i prevaranata!!! kad se vec doticemo teme lazova sta ti ima da kazes na ovo (sledi golden limited selekction skarovih postova):
:: :: :: mozda taj lik ima nekog posla ili bla,bla,bla..nemoj misliti da ga branim(nemam pojma ko je
:: :: :: al pokusaj malko smirenije,jel radila kako treba bar koji dan??
:: :: :: mozda su je ovi iz City-a toliko iztumbali da se nesto sjeball
:: :: :: poznajem Baracm vec par godina,tj kolege smo..
:: :: :: pre nego sto je poslata tebi Doca je kod nas izvrteo 3sata furmark i ostale testove...
:: :: :: al u ovom slucaju sticajem okolnosti je moj kolega koga znam,i cenim ko brata..
:: :: :: i ne lupetj dalje mi radimo telefone a ne grafike...
:: :: :: KRAJ CITAT
:: :: :: matori, muljate sva trojica, sad im ti glumis kao nekog advokata, kao prvo nemas pojma ko su, a ustvari ste na prst u dupe... mojne i ti da se brukas, zavrsena je to pric
:: :: :: i da
:: :: :: `kupljena je u Zr u radjni 2007 god za neke bruka pare...`
:: :: :: vazi, pazi da ti ne poverujem. jel ima ta radnja ime, lako cemo da proverimo..
:: :: :: _____________________________________________________________________
:: :: :: Chuck Noris is a pussy
:: :: :: :: cek ako si pre toga dogovorio sa njim uvece,a ujutu iznapusavao..kako bi se to moglo nazvati...??
Mixx Re: Re: Re: E sad ja nesto da ti kazem 13.05.2010. 10:18 #212877

LoL do LoL-a...

:: uostalom sto bi se ja prepirao sa tobom za nesto sto meni nista ne znaci..
:: da isterujem pravdu..jebe mi se znas!!
:: stojim jedino iza toga da je taj ASUS bio ispravan...
:: a ti ako bas hoces da se prepires nadji nekog drugog..
:: ime radnje znam,al posto izigravas majmuna necu da ti kazem!!
:: Lepa rec i gvozdena vrata otvara
:: 4god sam na forumu,preko njega trgovao,nikad nisam imao problema sa nekim,i onda se nadjes ti da mi prosipas pamet...poz
:: :: 1. ne verujem da si testirao karticu sa njima, pa slucajno naleteo na tu istu karticu na forumu i krenuo da branis nepoznate ljude da bi se na kraju ispostavilo da ste kao braca. malo previse slucajnosti, a??
:: :: 2. nisam ja tebe ubacio u pricu, sve vreme se sam trpas, u prethodnom postu sam ti se prvi put obratio, tj. odgovorio na tvoje obracanje men
:: :: 3. opet nikako da ispliva ime radnje gde je kupljena
:: :: 4.`i decko je sam rekao da je glupo sto je tako ispalo` ispadnu muda kroz pocepane gace, ovde je u pitanju svesna odluka tvog `kao brata`
:: :: :: prvo ja nisam imao pojma da se radi o toj grafici,jer znam da je ispravna,i kao takva tebi prodata..
:: :: :: baraca dobro znam,i kao sto sam na pomenuo da sam pricao sa njim o tome cim se spomenulo njegovo ime,i decko je sam rekao da je glupo sto je tako ispal
:: :: :: lepo sam rekao da nemam dodirnih tacaka sa tom trgovinom osim sto znam,eto da si je ti sad kupio i da je crkl
:: :: :: pokusavam da smirim situaciju,jer vidim da se pocelo srati na sve stran
:: :: :: nisam advokat i tako me zabole dupe sta neko misli o meni iz mojih komentara jer znam da u zivotu nisam prodao pokvarenu stvar.
:: :: :: i ne muljam nista da li sam ja ikad tebi na forumu rekao da kupis tu kartu ???NISAM!!
:: :: :: kraj price..
:: :: :: a to sto sam s`njima na `prst u dupe`,to je moja stvar.
:: :: :: ako je zavrsena stvar onda molim te izbaci mene iz tvoje price..
:: :: :: pozz i sve najbolje.
:: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: :: :: moglo bi se nazvati da mi je puko film i da mi je pun Q lazova i prevaranata!!! kad se vec doticemo teme lazova sta ti ima da kazes na ovo (sledi golden limited selekction skarovih postova):
:: :: :: :: mozda taj lik ima nekog posla ili bla,bla,bla..nemoj misliti da ga branim(nemam pojma ko je
:: :: :: :: al pokusaj malko smirenije,jel radila kako treba bar koji dan??
:: :: :: :: mozda su je ovi iz City-a toliko iztumbali da se nesto sjeball
:: :: :: :: poznajem Baracm vec par godina,tj kolege smo..
:: :: :: :: pre nego sto je poslata tebi Doca je kod nas izvrteo 3sata furmark i ostale testove...
:: :: :: :: al u ovom slucaju sticajem okolnosti je moj kolega koga znam,i cenim ko brata..
:: :: :: :: i ne lupetj dalje mi radimo telefone a ne grafike...
:: :: :: :: KRAJ CITAT
:: :: :: :: matori, muljate sva trojica, sad im ti glumis kao nekog advokata, kao prvo nemas pojma ko su, a ustvari ste na prst u dupe... mojne i ti da se brukas, zavrsena je to pric
:: :: :: :: i da
:: :: :: :: `kupljena je u Zr u radjni 2007 god za neke bruka pare...`
:: :: :: :: vazi, pazi da ti ne poverujem. jel ima ta radnja ime, lako cemo da proverimo..
:: :: :: :: _____________________________________________________________________
:: :: :: :: Chuck Noris is a pussy
:: :: :: :: :: cek ako si pre toga dogovorio sa njim uvece,a ujutu iznapusavao..kako bi se to moglo nazvati...??
:: :: :: :: ::
gile23 ... 13.05.2010. 10:26 #212878

broj poruka: 9121
@skar koje 4 godine, Merkurove ?

Pozdrav!
skar Re: ... 13.05.2010. 10:27 #212879

tacnije 3 ..,malo sam se zaneo

:: @skar koje 4 godine, Merkurove
:: Pozdrav!
dautovic hahhahahahaha 13.05.2010. 10:41 #212880

broj poruka: 2856
Ali merkurove 4 godine! hahahahhahaha

+3 gile (tri poena za decka) : )

ovo cu da zapisem! : )

P.S. Dobro jutro radni narode PCBerze, vidim od jutros nema onog zohara?

C2Q6700 3.5GHz / Vendetta2
GA-X38-DS4
2x2GB GEIL Black Dragon 1066MHz
Asus 5850 975/1280
Samsung SpinPoint F3 1TB
DVD-RW Samsung 223F
Lian Li `Lancool` PC-K62
Corsair TX650 650W
Asus Xonar DS(OP270GP) 7.1
Logitech X540 5.1

MACHINE @Skar 13.05.2010. 10:49 #212883

broj poruka: 5716
`ajde kada je sve tako neka daju coveku papir gde je kupljeno. Ako je kupljeno ovde onda cu poverovati da je i karta bila ispravna. Ja i dalje stojim iza toga da je to `3rd party` kartica ko zna odakle, sredjena, nasminkana...produvana od strane servisera SH kategorije. Koliko se secam mixx rece da je skidan hladnjak. Pa jbm vas jel` nisam apelovao da aok vidite da je skidan mehanizam da ne kupujete??? Zajebi to menjanje paste, obicno od nestrucne (de)montaze kasnije nesto rikne. Niti kupujete ako vidite zutu stampu nazad ili neko prckanje. A to se vidi...

:: uostalom sto bi se ja prepirao sa tobom za nesto sto meni nista ne znaci..
:: da isterujem pravdu..jebe mi se znas!!
:: stojim jedino iza toga da je taj ASUS bio ispravan...
:: a ti ako bas hoces da se prepires nadji nekog drugog..
:: ime radnje znam,al posto izigravas majmuna necu da ti kazem!!
:: Lepa rec i gvozdena vrata otvara
:: 4god sam na forumu,preko njega trgovao,nikad nisam imao problema sa nekim,i onda se nadjes ti da mi prosipas pamet...poz
:: :: 1. ne verujem da si testirao karticu sa njima, pa slucajno naleteo na tu istu karticu na forumu i krenuo da branis nepoznate ljude da bi se na kraju ispostavilo da ste kao braca. malo previse slucajnosti, a??
:: :: 2. nisam ja tebe ubacio u pricu, sve vreme se sam trpas, u prethodnom postu sam ti se prvi put obratio, tj. odgovorio na tvoje obracanje men
:: :: 3. opet nikako da ispliva ime radnje gde je kupljena
:: :: 4.`i decko je sam rekao da je glupo sto je tako ispalo` ispadnu muda kroz pocepane gace, ovde je u pitanju svesna odluka tvog `kao brata`
:: :: :: prvo ja nisam imao pojma da se radi o toj grafici,jer znam da je ispravna,i kao takva tebi prodata..
:: :: :: baraca dobro znam,i kao sto sam na pomenuo da sam pricao sa njim o tome cim se spomenulo njegovo ime,i decko je sam rekao da je glupo sto je tako ispal
:: :: :: lepo sam rekao da nemam dodirnih tacaka sa tom trgovinom osim sto znam,eto da si je ti sad kupio i da je crkl
:: :: :: pokusavam da smirim situaciju,jer vidim da se pocelo srati na sve stran
:: :: :: nisam advokat i tako me zabole dupe sta neko misli o meni iz mojih komentara jer znam da u zivotu nisam prodao pokvarenu stvar.
:: :: :: i ne muljam nista da li sam ja ikad tebi na forumu rekao da kupis tu kartu ???NISAM!!
:: :: :: kraj price..
:: :: :: a to sto sam s`njima na `prst u dupe`,to je moja stvar.
:: :: :: ako je zavrsena stvar onda molim te izbaci mene iz tvoje price..
:: :: :: pozz i sve najbolje.
:: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: :: :: moglo bi se nazvati da mi je puko film i da mi je pun Q lazova i prevaranata!!! kad se vec doticemo teme lazova sta ti ima da kazes na ovo (sledi golden limited selekction skarovih postova):
:: :: :: :: mozda taj lik ima nekog posla ili bla,bla,bla..nemoj misliti da ga branim(nemam pojma ko je
:: :: :: :: al pokusaj malko smirenije,jel radila kako treba bar koji dan??
:: :: :: :: mozda su je ovi iz City-a toliko iztumbali da se nesto sjeball
:: :: :: :: poznajem Baracm vec par godina,tj kolege smo..
:: :: :: :: pre nego sto je poslata tebi Doca je kod nas izvrteo 3sata furmark i ostale testove...
:: :: :: :: al u ovom slucaju sticajem okolnosti je moj kolega koga znam,i cenim ko brata..
:: :: :: :: i ne lupetj dalje mi radimo telefone a ne grafike...
:: :: :: :: KRAJ CITAT
:: :: :: :: matori, muljate sva trojica, sad im ti glumis kao nekog advokata, kao prvo nemas pojma ko su, a ustvari ste na prst u dupe... mojne i ti da se brukas, zavrsena je to pric
:: :: :: :: i da
:: :: :: :: `kupljena je u Zr u radjni 2007 god za neke bruka pare...`
:: :: :: :: vazi, pazi da ti ne poverujem. jel ima ta radnja ime, lako cemo da proverimo..
:: :: :: :: _____________________________________________________________________
:: :: :: :: Chuck Noris is a pussy
:: :: :: :: :: cek ako si pre toga dogovorio sa njim uvece,a ujutu iznapusavao..kako bi se to moglo nazvati...??
skar Re: @Skar 13.05.2010. 10:58 #212885

masinac,Mixx nije mali,kad zna da proziva nek odradi to sa kim je trgovao,
ja necu, ispao sam pizda,crna ovca,isprozian za dzabe...
rekao sam lepo da nemam veze sa trgovinom,osim sto je to moj kolega sa posla...
radnja je zatvorena 2008..tako da uopste nema logike traziti garanciju...uvoznik ASUS-a pa nek trazi
toliko od mene

:: `ajde kada je sve tako neka daju coveku papir gde je kupljeno. Ako je kupljeno ovde onda cu poverovati da je i karta bila ispravna. Ja i dalje stojim iza toga da je to `3rd party` kartica ko zna odakle, sredjena, nasminkana...produvana od strane servisera SH kategorije. Koliko se secam mixx rece da je skidan hladnjak. Pa jbm vas jel` nisam apelovao da aok vidite da je skidan mehanizam da ne kupujete??? Zajebi to menjanje paste, obicno od nestrucne (de)montaze kasnije nesto rikne. Niti kupujete ako vidite zutu stampu nazad ili neko prckanje. A to se vidi..
:: :: uostalom sto bi se ja prepirao sa tobom za nesto sto meni nista ne znaci..
:: :: da isterujem pravdu..jebe mi se znas!!
:: :: stojim jedino iza toga da je taj ASUS bio ispravan...
:: :: a ti ako bas hoces da se prepires nadji nekog drugog..
:: :: ime radnje znam,al posto izigravas majmuna necu da ti kazem!!
:: :: Lepa rec i gvozdena vrata otvara
:: :: 4god sam na forumu,preko njega trgovao,nikad nisam imao problema sa nekim,i onda se nadjes ti da mi prosipas pamet...poz
:: :: :: 1. ne verujem da si testirao karticu sa njima, pa slucajno naleteo na tu istu karticu na forumu i krenuo da branis nepoznate ljude da bi se na kraju ispostavilo da ste kao braca. malo previse slucajnosti, a??
:: :: :: 2. nisam ja tebe ubacio u pricu, sve vreme se sam trpas, u prethodnom postu sam ti se prvi put obratio, tj. odgovorio na tvoje obracanje men
:: :: :: 3. opet nikako da ispliva ime radnje gde je kupljena
:: :: :: 4.`i decko je sam rekao da je glupo sto je tako ispalo` ispadnu muda kroz pocepane gace, ovde je u pitanju svesna odluka tvog `kao brata`
:: :: :: _____________________________________________________________________
:: :: :: Chuck Noris is a pussy
:: :: :: :: prvo ja nisam imao pojma da se radi o toj grafici,jer znam da je ispravna,i kao takva tebi prodata..
:: :: :: :: baraca dobro znam,i kao sto sam na pomenuo da sam pricao sa njim o tome cim se spomenulo njegovo ime,i decko je sam rekao da je glupo sto je tako ispal
:: :: :: :: lepo sam rekao da nemam dodirnih tacaka sa tom trgovinom osim sto znam,eto da si je ti sad kupio i da je crkl
:: :: :: :: pokusavam da smirim situaciju,jer vidim da se pocelo srati na sve stran
:: :: :: :: nisam advokat i tako me zabole dupe sta neko misli o meni iz mojih komentara jer znam da u zivotu nisam prodao pokvarenu stvar.
:: :: :: :: i ne muljam nista da li sam ja ikad tebi na forumu rekao da kupis tu kartu ???NISAM!!
:: :: :: :: kraj price..
:: :: :: :: a to sto sam s`njima na `prst u dupe`,to je moja stvar.
:: :: :: :: ako je zavrsena stvar onda molim te izbaci mene iz tvoje price..
:: :: :: :: pozz i sve najbolje.
:: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: :: :: :: moglo bi se nazvati da mi je puko film i da mi je pun Q lazova i prevaranata!!! kad se vec doticemo teme lazova sta ti ima da kazes na ovo (sledi golden limited selekction skarovih postova):
:: :: :: :: :: mozda taj lik ima nekog posla ili bla,bla,bla..nemoj misliti da ga branim(nemam pojma ko je
:: :: :: :: :: al pokusaj malko smirenije,jel radila kako treba bar koji dan??
:: :: :: :: :: mozda su je ovi iz City-a toliko iztumbali da se nesto sjeball
:: :: :: :: :: poznajem Baracm vec par godina,tj kolege smo..
:: :: :: :: :: pre nego sto je poslata tebi Doca je kod nas izvrteo 3sata furmark i ostale testove...
:: :: :: :: :: al u ovom slucaju sticajem okolnosti je moj kolega koga znam,i cenim ko brata..
:: :: :: :: :: i ne lupetj dalje mi radimo telefone a ne grafike...
:: :: :: :: :: KRAJ CITAT
:: :: :: :: :: matori, muljate sva trojica, sad im ti glumis kao nekog advokata, kao prvo nemas pojma ko su, a ustvari ste na prst u dupe... mojne i ti da se brukas, zavrsena je to pric
:: :: :: :: :: i da
:: :: :: :: :: `kupljena je u Zr u radjni 2007 god za neke bruka pare...`
:: :: :: :: :: vazi, pazi da ti ne poverujem. jel ima ta radnja ime, lako cemo da proverimo..
:: :: :: :: :: _____________________________________________________________________
:: :: :: :: :: Chuck Noris is a pussy
:: :: :: :: :: :: cek ako si pre toga dogovorio sa njim uvece,a ujutu iznapusavao..kako bi se to moglo nazvati...??
:: :: :: :: :: ::
MACHINE Re: Re: @Skar 13.05.2010. 11:12 #212886

broj poruka: 5716
Skar, nemam ama bas nista licno protiv tebe (cak si mi i simpatican) i doce80, ne znam vas da mogu da kazem kakvi ste...zato se i drzim neutralnosti i objektivnosti ne kazem ni da ste losi ni da ste dobri. Samo sam rekao da onaj koji je prodao kartu je gotovo 100% znao da je ona na ivici i da ce da rikne, u to nemoj da sumnjas jer je to karakteristika ovakvih stvari. Eto, moze i Nemanja da potvrdi a i Bax i Sky su prokomenetarisali upravo to u prvim postovima. Mixx jeste ispao naivan i to mu je nauk, ali nemojte da se taj doticni bruka i laze (koji god da je) da je kartica ovde kupljena za 5 glava i da je kao prvi vlasnik karticu prosledio potpuno ispravnu bez ikakvog znanja da ce u bliskoj buducnosti da pokaze ovako izrazene artefakte i felere. Znaci, ovo nije pocetna faza crkavanja vec je bila ozbiljnije izrazena...zasto je uposte diran rashladni mehanizam???? Cemu to? Pa ja na X1950XTX nisam pipao zvaku 2 godine i sve fura na 100C bez ijedne greskine. Prica prodavca je nevidjeno suplja sa mnogo strane, zato me i zaintrigiralo...inace nije moje da sudim, samo iskazujem misljenje i sumnju jer sam se nagledao ranzoraznih `servisera` koji uvaljuju sve i svasta...nije ni to problem ako je produvana...uopste, ako ti kazes ovako, cak i svesno znajuci tu cinjenicu: dajem ti 7 dana, 3 meseca..radne garancije, ako se nesto u tom periodu desi vracam pare ili dajem drugu ekvivalentnu, ako kupac na to pristane to je njegov odabir (tako bih ja radio), ali ovako dati garanciju pa je posle povuci je zaista smesno...
skar Re: Re: Re: @Skar 13.05.2010. 11:19 #212889

slusaj me masinen,ostajem pri tom da to treba da se resi medju njima...tacka
cenim tebe kao uvazenog clana,nemam nista protiv mixx-a .covek se iznervirao,istreso svoje,mislim samo da nije u redu to vredjanje....
da li sam ja ispao mutan mene ne zanima,da je islo kako je trebalo,po dogovoru nista od ovog sranja ne bi bilo....

:: Skar, nemam ama bas nista licno protiv tebe (cak si mi i simpatican) i doce80, ne znam vas da mogu da kazem kakvi ste...zato se i drzim neutralnosti i objektivnosti ne kazem ni da ste losi ni da ste dobri. Samo sam rekao da onaj koji je prodao kartu je gotovo 100% znao da je ona na ivici i da ce da rikne, u to nemoj da sumnjas jer je to karakteristika ovakvih stvari. Eto, moze i Nemanja da potvrdi a i Bax i Sky su prokomenetarisali upravo to u prvim postovima. Mixx jeste ispao naivan i to mu je nauk, ali nemojte da se taj doticni bruka i laze (koji god da je) da je kartica ovde kupljena za 5 glava i da je kao prvi vlasnik karticu prosledio potpuno ispravnu bez ikakvog znanja da ce u bliskoj buducnosti da pokaze ovako izrazene artefakte i felere. Znaci, ovo nije pocetna faza crkavanja vec je bila ozbiljnije izrazena...zasto je uposte diran rashladni mehanizam???? Cemu to? Pa ja na X1950XTX nisam pipao zvaku 2 godine i sve fura na 100C bez ijedne greskine. Prica prodavca je nevidjeno suplja sa mnogo strane, zato me i zaintrigiralo...inace nije moje da sudim, samo iskazujem misljenje i sumnju jer sam se nagledao ranzoraznih `servisera` koji uvaljuju sve i svasta...nije ni to problem ako je produvana...uopste, ako ti kazes ovako, cak i svesno znajuci tu cinjenicu: dajem ti 7 dana, 3 meseca..radne garancije, ako se nesto u tom periodu desi vracam pare ili dajem drugu ekvivalentnu, ako kupac na to pristane to je njegov odabir (tako bih ja radio), ali ovako dati garanciju pa je posle povuci je zaista smesno..
hogar81 Re: @Skar 13.05.2010. 11:39 #212898

broj poruka: 365

Mislim da tvrdna Skara da su ovce za sisanje tacno govori kod su tipa ovi trgovci i kakve politike poslovanja, a to su dok ne das pare sve moze sve vazi, a kada das pare pare nisu problem para nema, a tebe ko je*e sto nisi ucio skolu :)

Ja mislim da je ovde sve jasno i da treba da se zatvori dalja rasprava, nazalost ima puno ovakvih trgovaca neki su malo i savesni kazu ne dajem nikakvu radnu garanciju jer znaju da prodaju krs, ali ko bim ga onda kupio

gliga79 Sve je jasno, samo gledajte cinjenice 13.05.2010. 11:44 #212900

broj poruka: 4641
Pa prodavac mu je sugerisao da se kartica overklokuje ko` svinja`, i dao garanciju.Da ga je upozorio, da ne overklokuje, jer u suprotnom ne priznaju garanciju, bili bi cisti 100%
Odjednom ne priznaju garanciju jer je navodno sprzena overklokom.
Nudi se popravka za 1000 din , navodno otisli memorijski cipovi, bez pregleda karte, onako napamet. To je kjucna stvar.
Sto kaze Machine, pitanje je uopste da li su sposobni da zamene memorijske cipove,
Mnogo toga smrdi i zbog toga sam licno sumnjicav.
Mixx se opekao zato sto je pao na pricu i kupio polovnu stvar bez garancije.
Niko mu nije kriv.

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
skar Re: Re: @Skar 13.05.2010. 11:49 #212902

ne trazi razlog za moju tvrdnju koja se odnosi na ono sto je Raic postovao...
pozz necu vise diskutovati o temi,jer odlazi u nedogled

:: Mislim da tvrdna Skara da su ovce za sisanje tacno govori kod su tipa ovi trgovci i kakve politike poslovanja, a to su dok ne das pare sve moze sve vazi, a kada das pare pare nisu problem para nema, a tebe ko je*e sto nisi ucio skolu :
:: Ja mislim da je ovde sve jasno i da treba da se zatvori dalja rasprava, nazalost ima puno ovakvih trgovaca neki su malo i savesni kazu ne dajem nikakvu radnu garanciju jer znaju da prodaju krs, ali ko bim ga onda kupio
saxija re 13.05.2010. 11:53 #212903

broj poruka: 4016
cini mi se da skyfire rece da je kriv machine tako neka mu on kupi kartu :)))))) sala naravno, ne poznajem ni mixxa ni docu i ne mogu da kazem za njih nista ali ovako moze da se nastavi pa ce moji unuci da citaju ovu temu, jednostavno covek je ostao bez karte i para, a pravda je najcesce ovakva http://etc.usf.edu/clipart/6000/6073/justice_1_lg.gif

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910

Scyter Re: 13.05.2010. 11:56 #212905

broj poruka: 8138
Ajmo ljudi, još malo pa tema ide na prvom mestu po broju postova.

The Way It`s Meant To Be Played

STRANA 16 OD 24  
Broj postavljenih tema: 60448. Broj poslatih odgovora: 647866.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs