Ta pravda je mnogo skupa, a i nema razloga za tim, jer Mixx gubi sigurno. Ali u tom slucaju nece da izgubi 60eu, vec mnogo vise. To je cist promasaj. Lepo nek spusti loptu, nek pozove ljude i nek nadju neko zajednicko resenje(ako nije kasno). Mixx, prerano si se izleteo i burno odreagovao. To sto ti radis radi se na kraju ako diplomatija propadne.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: 2-3 godine (Zemljine :)) je skar na forumu. Ono za Merkura sam bezveze napisao :). Doca i skar su mnogo puta pomogli clanovima foruma i meni samom :: :: @dautovic pisi pisi :) :: :: Pozdrav!
@skar Ok, ja ne znam zasto si se ti uopste petljao u ovo jer si ti na kraju najebao, jedino ako te neko nagovorio ?
@Mixx da pratis ovaj forum znao bi da su skar i doca iz istog grada i da se medjusobno poznaju i da se vidjaju svaki dan.
Ja licno znam samo 2 coveka licno sa ovog foruma jer zivi 5 m od mene (djokosrb) i jos jednog lika ali on ima 1 post eventualno 2 :) ne znam mu ni nick tacan :). Tako da nisam ni na cijoj strani, neutralan.
:: Ta pravda je mnogo skupa, a i nema razloga za tim, jer Mixx gubi sigurno :: Ali u tom slucaju nece da izgubi 60eu, vec mnogo vise :: To je cist promasaj :: Lepo nek spusti loptu, nek pozove ljude i nek nadju neko zajednicko resenje(ako nije kasno) :: Mixx, prerano si se izleteo i burno odreagovao :: To sto ti radis radi se na kraju ako diplomatija propadne :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
ja samo Gile samo pokusao da smirim strasti da se to resi na normalan nacin...al jbg upao sam u CF
:: @skar Ok, ja ne znam zasto si se ti uopste petljao u ovo jer si ti na kraju najebao, jedino ako te neko nagovorio :: :: @Mixx da pratis ovaj forum znao bi da su skar i doca iz istog grada i da se medjusobno poznaju i da se vidjaju svaki dan :: :: Ja licno znam samo 2 coveka licno sa ovog foruma jer zivi 5 m od mene (djokosrb) i jos jednog lika ali on ima 1 post eventualno 2 :) ne znam mu ni nick tacan :). Tako da nisam ni na cijoj strani, neutralan :: :: Pozdrav!
To ti je kao da kupis kola, kao extra je sve radi, malo presao i ti posle 10 dana vidis da je motor zaribao i da je presao ne pitaj koliko. I onda ti fino odes kod njega, on ti to kao tu nesto nabudzi i ti vozis, al koliko ces ne zna se i to vise nije to. Ako je receno da je kartica extra i ako je data garancija, onda je red i da se vrate pare. E sad, naravno da je to sve na prodavcu i njegovoj dobroj volji, al tu pokazes fino kakav si covek. A sto je covek kupovao polovno, pa koji je smisao ovih oglasa nego da se prodaje polovna roba. Novu mozes da kupis i u radnji. I onda se neko iskenja na sve to i sad ce svako da se zamisli da li da kupuje ovde. A te stvari poznato je da te kartice ne valjaju i sta ti znam, pa zasto ja moram biti neki expert da me neko ne bi zajebao. Jel smisao ovoga ko ce koga da zajebe. Kazem jos jednom, nema ovde niko nikakvu zakonsku obavezu da uradi ovo ili ono, samo moralnu...
:: Ta pravda je mnogo skupa, a i nema razloga za tim, jer Mixx gubi sigurno :: Ali u tom slucaju nece da izgubi 60eu, vec mnogo vise :: To je cist promasaj :: Lepo nek spusti loptu, nek pozove ljude i nek nadju neko zajednicko resenje(ako nije kasno) :: Mixx, prerano si se izleteo i burno odreagovao :: To sto ti radis radi se na kraju ako diplomatija propadne :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
kartica je u garanciji i ako nije nesto prckano odnosno ako nema vidnih ostecenja moze da se uradi reklamacija. Ponudio sam decku pomoc i mislim da ce se konacno ova tema uskoro SRECNO okoncati
:: na trudu. Sad ce se sve obelodaniti :: Mixx ako ti uspe ovo sto sam predlagao svo vreme, ima da das pice :)) :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Najbolje bi bilo da mu daju zamenu nekog Fermia, pa da onda lepo Mixx i Zrenjainci odu na pecenje negde.....
:: kartica je u garancij :: i ako nije nesto prckan :: odnosno ako nema vidnih ostecenj :: moze da se uradi reklamacija :: Ponudio sam decku pomo :: i mislim da ce se konacno ova tema uskor :: SRECNO okoncat :: :: :: CHILLING...KILLIN :: ::
Kartica je kostala 600eu., koliko se secam, znaci menjaju za istu ili u tom cenovnom rangu Vidim da ce da padne neki gtx 480 :))))) Posto verovatno nece niko da je kupi, pa da se otarase:)))))
::sad ce mixx da dobije babarogu za 60
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Ma Skar je obican Seronja a Doca je Pisonja..A Machine je obican pajac,nema bre on pojma sta prica,prosipa nam tu neku pamet :) A vidim javio se i Ishmerish glumi tu dvorsku ludu,on ce mene da uci o OC-u i przenju komponenti..Ej bre,dal on zna koliko sam ja przenica pojeo u zivotu? :) A onaj SkyFire,on je tek prso ko oblanda,tu kao nesto mudruje a najgori od sve dece je ekselencija sa debelom guzom i dlakavim nosem!On je tek neprevazidjen
:: Kartica je kostala 600eu., koliko se secam, znaci menjaju za istu ili u tom cenovnom rangu :: Vidim da ce da padne neki gtx 480 :)))) :: Posto verovatno nece niko da je kupi :
Tako sam i mislio ,dao 60e ,a dobice dosta bolju i da mu zamene za gtx260 opet dobija ,samo da prodje cela stvar s garancijom
:: Ma Skar je obican Seronja a Doca je Pisonja..A Machine je obican pajac,nema bre on pojma sta prica,prosipa nam tu neku pamet :) A vidim javio se i Ishmerish glumi tu dvorsku ludu,on ce mene da uci o OC-u i przenju komponenti..Ej bre,dal on zna koliko sam ja przenica pojeo u zivotu? :) A onaj SkyFire,on je tek prso ko oblanda,tu kao nesto mudruje a najgori od sve dece je ekselencija sa debelom guzom i dlakavim nosem!On je tek neprevazidjen :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
ne bih se nikad umesao da nisam primetio koliko je daleko otislo. Dugo sam clan BERZE i pratim ponekad sta se desava. Nemojte leteti u nebo sa fermijima i glupostima. Da podsetim, ja sam obican USER PC BERZE koji zeli da pomogne. Znam ko je uvoznik i poznajem neke ljude. Nemojte unapred govoriti da ce biti fermi ili nefermi. Polako. Ajde da vidimo, posto je karta sad je vec jasno otvarana, da li mozemo da je proguramo bez obzira na moje veze. Znaci, nek mi se decko javi, ja cu preuzeti odgovornost za svoj postupak i pokusacu da mu zavrsim reklamaciju. Veliki je problem sto nema nista napismeno, VELIKI. Pitao sam ali mislim da ce se pozitivno okoncati po Mixx-a. Znaci ajde da vidimo da li je sa kartom sve ok sto se izgleda tice, pa da je proguram u servis i onda cemo da zamisljamo sta i kako bi moglo. Tako je najbolje. Odoh sad. Ko god zeli da pita nesto nek me kontaktira na email
Vidi ovog malog Nicolasa i on se okurazio sad..Pis bre maco..Miran.. Tu sad glumis opasnog momka,disao si mi za vratom kad sam bio na takmicenju..Ko je taj SkyFire a? :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Gde ti je drugar Demios?Jel se cujete?
Ako mozes decku pomozi ali nisam siguran da ako ima fizickih ostecenje je moguca zamena tj reklamacija..Opet kad vec imas veze ti najbolje znas..U svakom slucaju lep gest od tebe...Pozz..
Morao sam da se ubacim, zato sto imam pozitivno iskustvo sa njim. Izasao mi je u susret nekoliko puta, cak je i meni ponudio pomoc sto se tice reklamacije. Drago mi je sto postoje takvi ljudi! Nadam se da ce se ovo srecno zavrsiti. Pozdrav svima.
Treba ljudi da se pomazu..U tome je i smisao zivota..Velicina duse..Postujte jedni druge,sklapajte prijateljstva ,sirite pozitivnu energiju .. Nema nista lepseg od toga kada si ispunjen sto si nekom nesto ucinio i pomogao.. Taj nivo svesti i osecaja treba dosegnuti,ko to poseduje on je jedan stepenik iznad ka jos vecem produhovljenju.. Da toga ima vise i ova zemlja bi procvetala a kamo li forum..Ne cini sala propast foruma vec ljudi koji svojom negativnom energijom tome doprinose! Pozz..
mali nemoj da seres, ja sam svoju sopstvenu 7900 sprzio overklokom, i to smesnim overklokom, i dobila je hladne lemove, znaci moguce je da se graficka sjebe na takav nacin moja 7900 je imala iste artifekte, odneo sam je u servis opravio za 1000 dinara,i proradila je. Sad pitanje je sta je ovde otislo.
Ja iskreno vise verujem Doci i skaru nego drugoj strani, jbg....
:: :: :: :: Ok mozda ste je i kupili novu, ali nemoj da pravis famu o przenju kartice malo se razumem u integrisane cipove i njihovu strukturu, i podizanje klokova ne moze da isprzi kartu nego vec samo podizanje napona sto opet malo ljudi zna da radi.
Broj postavljenih tema: 60511. Broj poslatih odgovora: 648749. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.