Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
8800GTX rekord!
STRANA 19 OD 24  
gliga79 Marko zutic 13.05.2010. 15:42 #213016

status: user
broj poruka: 4641
Jel citas ti sta se ovde pise???
Pa 5. put pisem da je prodavac napomenuo preko poruke, da se karta, klokuje kao `svinja`, ako ovaj Mixx ne laze.
Znaci da je sugerisano da moze da se OC, data je i garancija usmena.
Radi se o tome da prodavac nije napomenuo da garancija ne vazi u koliko se OC karta(vec je naglasio suprotno).
Kad se desilo to sto se desilo , odjednom ne vazi garancija !!!
Manipulacija klasicna.
Evo Nikolas se javio , i sad ce sve da se razjasni. Istina ne moze da se sakrije.
Stvarno nemam nista protiv prodavca, ni protiv Doce 80, samo razmisljam racionalno.

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: Marko zutic 13.05.2010. 15:45 #213019

broj poruka: 5716
Upravo to i ja govorim!!! A posto se ne javlja prodavac, apsolutno sam skeptican da je kartica ovde uzeta i da je prvi vlasnik.

:: Jel citas ti sta se ovde pise??
:: Pa 5. put pisem da je prodavac napomenuo preko poruke, da se karta, klokuje kao `svinja`, ako ovaj Mixx ne laze
:: Znaci da je sugerisano da moze da se OC, data je i garancija usmena
:: Radi se o tome da prodavac nije napomenuo da garancija ne vazi u koliko se OC karta
:: Kad se desilo to sto se desilo , odjednom ne vazi garancija !!
:: Manipulacija klasicna
:: Evo Nikolas se javio , i sad ce sve da se razjasni. Istina ne moze da se sakrije
:: Stvarno nemam nista protiv prodavca, ni protiv Doce 80, samo razmisljam racionalno
::
:: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
:: Thermaltake Soprano RS 200
:: Intel Q6600. CM - TX3
:: Asus P5QL-E
:: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
:: WD Caviar 640 Gb, AAKS
:: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Daum Prodavac sigurno nije overclockovao grafičku... 13.05.2010. 15:53 #213025

broj poruka: 12811
...već je to bio jedan hvalospev da bi se lakše prodala karta... Dobro mu nije rekao da će da pika Crysis u 120fps-a...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

hogar81 Re: Re: Re: Re: Da dam ja svoje misljenje 13.05.2010. 15:54 #213027

broj poruka: 365

Od*ebi debeli (cim sam ja za tebe mali, a imam 90 kg, onda ti mora da si neki zadrigli lik),

Ladni lemovi za tvoju informaciju nastaju na dva nacina prvi i najcesci kada kartica duze vreme radi na 100+ stepeni pogotovo, ako e ugasi komp sa vrelom karticom i ako se napreze ploca na kartici, to sto si ti sa 50 Hz dobio ladne lemove si se zestoko utripovao verovatno si ih tada video, ponavljam poviseni klokovi donose brljavljenje sa podacima i nesto visu temperaturu, ali karta koja je radila na 70c nece klokovanjem ni u kom slucaju dobiti vise od 10c.
skar Re: Alo... Napolju lepo vreme 13.05.2010. 16:06 #213040

broj poruka: 3992
od tribulusa:D

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

:: @SkyFir
:: Odakle ti volja da pises ove sastave?
:: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
:: 8====D ~ ~ ~
hogar81 Re: Re: Marko zutic 13.05.2010. 16:24 #213044

broj poruka: 365

Cak i da je kupljena ovde i da mixx daju novu kartu to ne umanjuje cinjenicu da su mu prodali kartu sa radnom garancijom i da su ga ismejali za nju jos su se i ljutili sto im nismo uputili reci hvale za maestralno vranje.

PS: mislim da je ovde sve receno i da za opste dobro ja vise necu postovati na ovoj temi :)))
baracm re 13.05.2010. 16:37 #213047

broj poruka: 34

molim vas ali stvarno vas molim da nelupetate vise gluposti!!!
procitajte sve od pocetka gde je ko sta pricao i shvaticete da nije tako.

receno je u poslednjem razgovoru, ok posalji grafiku da vidim jel moze da se sredi, sta kako , ako nemoze da se sredi dogovoricemo se nesto i to je to!
niko nije hteo da pobegne zajebe ili nesto trece.
samo je lik bio bezobrazan pa i bez pruzene prilike da pokusa da se sredi nesto poceo da blati nasa imena po forumu!

nekontamm vas uopste ko nije dao radnu garanciju i ko je koga zajebao!
sta sad sto sam ja ovde clan nekoliko meseci meni se odmah neveruje a neznate ni mene ni njega?
ma daj ljudi molim vas!
a garanciju nemam jer sam se dva puta selio iz stana u stan, i komp u kome je prvobitno bila karta je kod mojih roditelja kuci koji i dan danas radi a ja sam sebi uzeo drugu masinu i strpao grafiku tu unutra jel ipak njima ta grafika netreba za karte i nesto sl od igara!
raic Re: re 13.05.2010. 17:06 #213050

broj poruka: 9006
Ovo su jebena vremena, nije za prekor čuvati svoju bulju više od bulje bližnjeg svog. To jes svako je lopov dok se ne dokaže suprotno, prema tome nemoj da se ljutiš, ja sam ubeđen da momci nisu mislili ništa lično.

Baš me zanima kako će sve ovo da se završi, sav treptim ko pred zadnju epizodu kasandre kad je hose armando pao s konja i ljovisna uzela da ga neguje i leči ga od amnezije.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: molim vas ali stvarno vas molim da nelupetate vise gluposti!!
:: procitajte sve od pocetka gde je ko sta pricao i shvaticete da nije tako
:: receno je u poslednjem razgovoru, ok posalji grafiku da vidim jel moze da se sredi, sta kako , ako nemoze da se sredi dogovoricemo se nesto i to je to
:: niko nije hteo da pobegne zajebe ili nesto trece
:: samo je lik bio bezobrazan pa i bez pruzene prilike da pokusa da se sredi nesto poceo da blati nasa imena po forumu
:: nekontamm vas uopste ko nije dao radnu garanciju i ko je koga zajebao
:: sta sad sto sam ja ovde clan nekoliko meseci meni se odmah neveruje a neznate ni mene ni njega
:: ma daj ljudi molim vas
:: a garanciju nemam jer sam se dva puta selio iz stana u stan, i komp u kome je prvobitno bila karta je kod mojih roditelja kuci koji i dan danas radi a ja sam sebi uzeo drugu masinu i strpao grafiku tu unutra jel ipak njima ta grafika netreba za karte i nesto sl od igara!
MACHINE Re: re 13.05.2010. 17:06 #213051

Nesto mi j cudno da ljudi ne cuvaju garanciju za kartu koja je kostala 500+ EUR pogotovo jer je JOS uvek u garanciji, a samim tim bi se digla cena u prodaju za 20e sigurno ako bi se navelo da ima garantni list! Ja cu se izviniti javno ako se pokaze da je uzeta u SRB i ako je zamene, u sta debelo sumnjam. Ako se to ne desi, bar ce ljudi znati kroz ovu temu kako da se ponasaju prilikom nabavke. Ovde neko debelo laze, Mixx kaze da si mu rekao da si TI klokovao karticu pre njega, ako je to tacno onda je vasa krivica i karta je zaista potencijlano nesipravna pa time treba da se uvazi garancija. Drugi je problem sada sto je Mixx kartu otvarao na svoju ruku, pa se to moze uzeti za zlo, ja ne bih otvarao nista vec cim bih video da je diran rashladni mehanizam ili daje strafte ja bih je vratio uz otkupninu. Dakle, sta je istina?

1. jesi li licno, kako kaze Mixx, klokovao kartu i to rekao da ide ko ludo u SMS?
2. jeste li ili neko od vas skidali hladnjak?

Ako je odgovor potvrdan, slucaj je resen: karta je vec bila poluispravna i gotovo sigurno nije uzeta ovde a kamo li niste prvi vlasnik.

:: molim vas ali stvarno vas molim da nelupetate vise gluposti!!
:: procitajte sve od pocetka gde je ko sta pricao i shvaticete da nije tako
:: receno je u poslednjem razgovoru, ok posalji grafiku da vidim jel moze da se sredi, sta kako , ako nemoze da se sredi dogovoricemo se nesto i to je to
:: niko nije hteo da pobegne zajebe ili nesto trece
:: samo je lik bio bezobrazan pa i bez pruzene prilike da pokusa da se sredi nesto poceo da blati nasa imena po forumu
:: nekontamm vas uopste ko nije dao radnu garanciju i ko je koga zajebao
:: sta sad sto sam ja ovde clan nekoliko meseci meni se odmah neveruje a neznate ni mene ni njega
:: ma daj ljudi molim vas
:: a garanciju nemam jer sam se dva puta selio iz stana u stan, i komp u kome je prvobitno bila karta je kod mojih roditelja kuci koji i dan danas radi a ja sam sebi uzeo drugu masinu i strpao grafiku tu unutra jel ipak njima ta grafika netreba za karte i nesto sl od igara!
VMARC 460 odgovora... 13.05.2010. 20:20 #213087

broj poruka: 9443
Jel bilo neke krvi, da ne citam za dzabe... Neka mi neko preprica ukratko, da ne izgubim ceo vikend citajuci...

Bayerische Motoren Werke

Nicolas proverio sam po serijskom 13.05.2010. 20:24 #213088

broj poruka: 308
iz jedne nase veleprodaje
je otisla dalje
i rekao sam da cu probati tu garanciju i da ostvarim,
vazno je da nije nagorela,
da nema fizickih ostecenja i trebalo bi da prodje.
@ Mixx - Nisam video Mixx koje napajanje ti uopste koristis?
Bitna stvar a ispustio sam negde to

CHILLING...KILLING

skar Nego MACHINE???? 13.05.2010. 21:54 #213117

sta bi sad???
mislim da nije u redu onako napadati,posebno mene sto sam se nasao u nebranom grozdju jer sam branio kolegu,za kojeg znam (i dokazalo se) da je ispravan co`ek...
@Mixx
kad budes svracao u Zr,naleti do nas `lopova` imam domacu da se raspametis..
pozz i sve najbolje
@Nikolas
covek skidam ti kapu,malo je takvih u Srbiji..pozz

MACHINE Re: Nego MACHINE???? 13.05.2010. 22:04 #213120

Ja tebe nisam ni napao. Sta lupetas.

Ja sam rekao da cu se izvniti kad kartica bude zamenjena drugom ili kada saznam da je na njegovo ime kupljena ta 8800GTX. A ne da mu je dosla u servis, pa je lik preprodao. Opet menjate teze. Drugo jos nista nismo ni videli niti koja veleprodaja niti koja maloprodaja, ja kada radim tracing radim ga do kraja, sto ce reci do imena i prezimena osobe na koje je glasio garantni list. Ako je njemu dosla u servis to je opet laganje jer on nije prvi kupac, niti negira cinjenicu da mu nisu odradili povracaj novca ukoliko je Mixx u pravu kada je rekao da je nije dirao a da su se ovi hvallili OCom. Molim bez izvrtanja. Ja se izvinjavam tek po OBAVLJENOM poslu i kada se sazna gde je PRODATA karta (ZR)!!! Ti si rekao da je radnja ugasena, pa daj recite ime te maloprodjae i bice lakse. Sta bi sa tim??? Koja je to randja u ZR pa ce se videti lakse koja je velprodaja to distribuirala. Ovako je smesno dalje licitirati

:: sta bi sad??
:: mislim da nije u redu onako napadati,posebno mene sto sam se nasao u nebranom grozdju jer sam branio kolegu,za kojeg znam (i dokazalo se) da je ispravan co`ek..
:: @Mix
:: kad budes svracao u Zr,naleti do nas `lopova` imam domacu da se raspametis.
:: pozz i sve najbolj
:: @Nikola
:: covek skidam ti kapu,malo je takvih u Srbiji..poz
:: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
skar Re: Re: Nego MACHINE???? 13.05.2010. 22:12 #213128

ne kazem da si mene napao ali si se meni obracao,iako sam ja rekao da ja nemam veze sa trgovinom...
malo sam se zezao povodom toga nemoj se palis,bre co`ek,niko od tebe ne trazi izvinjenje,samo kazem da nije sve tako kao sto je izgledalo....

:: Ja tebe nisam ni napao. Sta lupetas
:: Ja sam rekao da cu se izvniti kad kartica bude zamenjena drugom ili kada saznam da je na njegovo ime kupljena ta 8800GTX. A ne da mu je dosla u servis, pa je lik preprodao. Opet menjate teze. Drugo jos nista nismo ni videli niti koja veleprodaja niti koja maloprodaja, ja kada radim tracing radim ga do kraja, sto ce reci do imena i prezimena osobe na koje je glasio garantni list. Ako je njemu dosla u servis to je opet laganje jer on nije prvi kupac, niti negira cinjenicu da mu nisu odradili povracaj novca ukoliko je Mixx u pravu kada je rekao da je nije dirao a da su se ovi hvallili OCom. Molim bez izvrtanja. Ja se izvinjavam tek po OBAVLJENOM poslu i kada se sazna gde je PRODATA karta (ZR)!!! Ti si rekao da je radnja ugasena, pa daj recite ime te maloprodjae i bice lakse. Sta bi sa tim??? Koja je to randja u ZR pa ce se videti lakse koja je velprodaja to distribuirala. Ovako je smesno dalje licitirat
:: :: sta bi sad??
:: :: mislim da nije u redu onako napadati,posebno mene sto sam se nasao u nebranom grozdju jer sam branio kolegu,za kojeg znam (i dokazalo se) da je ispravan co`ek..
:: :: @Mix
:: :: kad budes svracao u Zr,naleti do nas `lopova` imam domacu da se raspametis.
:: :: pozz i sve najbolj
:: :: @Nikola
:: :: covek skidam ti kapu,malo je takvih u Srbiji..poz
:: ::
:: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
MACHINE Re: Re: Re: Nego MACHINE???? 13.05.2010. 22:16 #213129

Opusteno. Ja se izvinjavam ako sam pogresio. To je ljudksi i fer. Ako se ispostavi da nije onako kako sam izneo tj. kakav sam dojam stekao i zakljucak izveo ja cu se izviniti jer bi bilo neljudski napasti nekog ko nije kriv, zar ne? Ja nisam takav. Ali ako se nista ne desi za reklamacijom ili se ne pokaze da je prvi vlasnik, kako je navodio, onda je sve ovo da prostis, bezobrazna svinjarija!

:: ne kazem da si mene napao ali si se meni obracao,iako sam ja rekao da ja nemam veze sa trgovinom..
:: malo sam se zezao povodom toga nemoj se palis,bre co`ek,niko od tebe ne trazi izvinjenje,samo kazem da nije sve tako kao sto je izgledalo...
:: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: Ja tebe nisam ni napao. Sta lupetas
:: :: Ja sam rekao da cu se izvniti kad kartica bude zamenjena drugom ili kada saznam da je na njegovo ime kupljena ta 8800GTX. A ne da mu je dosla u servis, pa je lik preprodao. Opet menjate teze. Drugo jos nista nismo ni videli niti koja veleprodaja niti koja maloprodaja, ja kada radim tracing radim ga do kraja, sto ce reci do imena i prezimena osobe na koje je glasio garantni list. Ako je njemu dosla u servis to je opet laganje jer on nije prvi kupac, niti negira cinjenicu da mu nisu odradili povracaj novca ukoliko je Mixx u pravu kada je rekao da je nije dirao a da su se ovi hvallili OCom. Molim bez izvrtanja. Ja se izvinjavam tek po OBAVLJENOM poslu i kada se sazna gde je PRODATA karta (ZR)!!! Ti si rekao da je radnja ugasena, pa daj recite ime te maloprodjae i bice lakse. Sta bi sa tim??? Koja je to randja u ZR pa ce se videti lakse koja je velprodaja to distribuirala. Ovako je smesno dalje licitirat
:: :: :: sta bi sad??
:: :: :: mislim da nije u redu onako napadati,posebno mene sto sam se nasao u nebranom grozdju jer sam branio kolegu,za kojeg znam (i dokazalo se) da je ispravan co`ek..
:: :: :: @Mix
:: :: :: kad budes svracao u Zr,naleti do nas `lopova` imam domacu da se raspametis.
:: :: :: pozz i sve najbolj
:: :: :: @Nikola
:: :: :: covek skidam ti kapu,malo je takvih u Srbiji..poz
:: :: ::
:: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
skar Re: Re: Re: Re: Nego MACHINE???? 13.05.2010. 22:22 #213134

mani se corava posla...
pozz i sve najbolje...

:: Opusteno. Ja se izvinjavam ako sam pogresio. To je ljudksi i fer. Ako se ispostavi da nije onako kako sam izneo tj. kakav sam dojam stekao i zakljucak izveo ja cu se izviniti jer bi bilo neljudski napasti nekog ko nije kriv, zar ne? Ja nisam takav. Ali ako se nista ne desi za reklamacijom ili se ne pokaze da je prvi vlasnik, kako je navodio, onda je sve ovo da prostis, bezobrazna svinjarija
:: :: ne kazem da si mene napao ali si se meni obracao,iako sam ja rekao da ja nemam veze sa trgovinom..
:: :: malo sam se zezao povodom toga nemoj se palis,bre co`ek,niko od tebe ne trazi izvinjenje,samo kazem da nije sve tako kao sto je izgledalo...
:: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: :: Ja tebe nisam ni napao. Sta lupetas
:: :: :: Ja sam rekao da cu se izvniti kad kartica bude zamenjena drugom ili kada saznam da je na njegovo ime kupljena ta 8800GTX. A ne da mu je dosla u servis, pa je lik preprodao. Opet menjate teze. Drugo jos nista nismo ni videli niti koja veleprodaja niti koja maloprodaja, ja kada radim tracing radim ga do kraja, sto ce reci do imena i prezimena osobe na koje je glasio garantni list. Ako je njemu dosla u servis to je opet laganje jer on nije prvi kupac, niti negira cinjenicu da mu nisu odradili povracaj novca ukoliko je Mixx u pravu kada je rekao da je nije dirao a da su se ovi hvallili OCom. Molim bez izvrtanja. Ja se izvinjavam tek po OBAVLJENOM poslu i kada se sazna gde je PRODATA karta (ZR)!!! Ti si rekao da je radnja ugasena, pa daj recite ime te maloprodjae i bice lakse. Sta bi sa tim??? Koja je to randja u ZR pa ce se videti lakse koja je velprodaja to distribuirala. Ovako je smesno dalje licitirat
:: :: :: :: sta bi sad??
:: :: :: :: mislim da nije u redu onako napadati,posebno mene sto sam se nasao u nebranom grozdju jer sam branio kolegu,za kojeg znam (i dokazalo se) da je ispravan co`ek..
:: :: :: :: @Mix
:: :: :: :: kad budes svracao u Zr,naleti do nas `lopova` imam domacu da se raspametis.
:: :: :: :: pozz i sve najbolj
:: :: :: :: @Nikola
:: :: :: :: covek skidam ti kapu,malo je takvih u Srbiji..poz
:: :: :: ::
:: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
Nicolas cekaj da uradimo nesto pa da slavimo :-) 13.05.2010. 22:56 #213143

voljan sam da pomognem
i znam par ljudi koji mogu nesto da urade
ali ajde da vidimo od ponedeljka kad
karta stigne u BG sta i kako, u kakvom
je stanju itd.
Kad se ovo zavrsi,
imenovacu koja veleprodaja je u pitanju,
trenutno je nebitno skroz.

CHILLING...KILLING

gile23 Re: cekaj da uradimo nesto pa da slavimo :-) 13.05.2010. 23:41 #213155

broj poruka: 9121
Jesi li ti onaj Nicolas sa hw gurus koji je OC-ovao sve zivo i mrtvo od hw-a. Ako jesi samo mogu da ti ukazem RESPECT :).

Pozdrav!

:: voljan sam da pomogne
:: i znam par ljudi koji mogu nesto da urad
:: ali ajde da vidimo od ponedeljka ka
:: karta stigne u BG sta i kako, u kakvo
:: je stanju itd
:: Kad se ovo zavrsi
:: imenovacu koja veleprodaja je u pitanju
:: trenutno je nebitno skroz
:: CHILLING...KILLIN
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Nicolas ne Zmaju, nisam ja taj 14.05.2010. 00:02 #213161

to je Nicolas61

CHILLING...KILLING

gile23 Re: ne Zmaju, nisam ja taj 14.05.2010. 00:11 #213166

Jbg :), znam ja koji mu je pravi nick :), cisto da pitam :), jer retko ko zeli da pomogne nekom drugom i sto je najbitnije da sve to odradi za dzabe :).

Pozdrav!

:: to je Nicolas6
Nicolas ma dobro, ne mora sve kroz pare 14.05.2010. 00:19 #213170

kad mozes pomognes
kad ne mozes sklonis se ali ne smetas.
Mene ne zanima ko je koga ovde...
Ne ulazim uopste...
Samo eto, voleo bih da coveku zavrsim tu kartu
da moze da se igra na HIGH sto ovde vole da kazu :-)
i lepo zvuci...

CHILLING...KILLING

gile23 Re: ma dobro, ne mora sve kroz pare 14.05.2010. 00:29 #213176

To je samo jedan veliki plus za tebe, retko ko bi to sa ovog foruma uradio, svaka cast izuzecima, RESPECT :).

Pozdrav!

:: kad mozes pomogne
:: kad ne mozes sklonis se ali ne smetas
:: Mene ne zanima ko je koga ovde..
:: Ne ulazim uopste..
:: Samo eto, voleo bih da coveku zavrsim tu kart
:: da moze da se igra na HIGH sto ovde vole da kazu :-
:: i lepo zvuci...
gliga79 Re: Re: Re: Nego MACHINE???? 14.05.2010. 02:09 #213190

broj poruka: 4641
Skar nisi se zezao , nego si se zajebo !!!
Kako nemas veze sa trgovinom , kad ste kolege???
E nisi ti mutav, i ne pravi se naivan. Ja takve mnogo volim :)))
Od pocetka si se toliko uspalio, da na sve nacine pokusavas da izokrenes cinjenice???
Gde si se izleteo. Ima ovde jos mnogo toga da procirkulise, dok se ne dodje do novih dokaza.
Mnogo zuris i sumnjiv si !!!
Polako, pa ce sve doci na svoje, istina uvek izadje na videlo, i nemas potrebe za tolikom brigom.
Opusti se, ja bih iskreno voleo da ovaj lik dobije novu kartu, ali da mu bude za nauk, za sledeci put.
Ako ne nauci nista i ne izvuce pouku, dzaba sve.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Stripy A u jeee 14.05.2010. 02:21 #213193

broj poruka: 4163
Rekordan broj postova sa prepucavanjem...

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ

MACHINE Re: Re: Re: Re: Nego MACHINE???? 14.05.2010. 02:25 #213195

Sumnjiv mi je od prvog posta, jer je poceo da brani lika, kojeg kao fol ne zna ni ko je ni o cemu, iako je Mixx izneo da nije karta kako valja ali nije nikog aoptuzio niti je ista pomenuo, bar ne u tih par prvih postova...Skar, sumnjiv si mi :))) od pocetka je nanjusio sta je jer je mozda nacuo o tome, ne kazem da je ucestvovao vec da je bio u koliko-toliko u toku

D E M I G O D

:: Skar nisi se zezao , nego si se zajebo !!
:: Kako nemas veze sa trgovinom , kad ste kolege??
:: E nisi ti mutav, i ne pravi se naivan. Ja takve mnogo volim :))
:: Od pocetka si se toliko uspalio, da na sve nacine pokusavas da izokrenes cinjenice??
:: Gde si se izleteo. Ima ovde jos mnogo toga da procirkulise, dok se ne dodje do novih dokaza
:: Mnogo zuris i sumnjiv si !!
:: Polako, pa ce sve doci na svoje, istina uvek izadje na videlo, i nemas potrebe za tolikom brigom
:: Opusti se, ja bih iskreno voleo da ovaj lik dobije novu kartu, ali da mu bude za nauk, za sledeci put
:: Ako ne nauci nista i ne izvuce pouku, dzaba sve
:: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
:: Thermaltake Soprano RS 200
:: Intel Q6600. CM - TX3
:: Asus P5QL-E
:: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
:: WD Caviar 640 Gb, AAKS
:: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
STRANA 19 OD 24  
Broj postavljenih tema: 60444. Broj poslatih odgovora: 647852.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs