Dobro Vojo...Cujemo se...P.S.Tuniraj malo taj GT da bar koliko toliko stigne ovu malu zvercicu ...Ajde pozdrav...P.S.P.S.Nisam zaboravio na pice samo da znas!
Crysis ne radi u Crossfire-u. To je jedino sranje kod SLi i Crossfire varijanti sto pola igrara radi, a pola ne radi kako treba, pa ponekad se zapitas cemu stvarno sluzi ta druga kartica u kompu...
:: Ako Crysis u Full-u radi kako treba ja sam zadovoljan!
E, mojne da bacate HATE na Sky-a, nije jedini koji vidi 4870 kao realnu kupovinu sada... .) Ja furam nVidi-u od postanka jos, Riva 128, i nikada nisam ATI koristio, ali trenutno za 200 evra u poredjenju sa 500 koliko kosta GTX280, se mnooogo dobija...
:: E, mojne da bacate HATE na Sky-a, nije jedini koji vidi 4870 kao realnu kupovinu sada... . :: Ja furam nVidi-u od postanka jos, Riva 128, i nikada nisam ATI koristio, ali trenutno za 200 evra u poredjenju sa 500 koliko kosta GTX280, se mnooogo dobija.. :: :: ::
Citao sam na Guru3D u opisu za Crossfire 4870 da nisu dobili nikakva poboljsanja sa Crossfire-om, ali za to krive drajvere...
Obviously (and I hate to use that word, yet it is the reality) with multi-GPU setups, you are bound to run into problems as well. We surely had them as for example Frontlines would not even start, Crysis whatever we tried did not show performance improvements.
Despite the quirks we also had two titles giving me a headache (Crysis would just not allow CF to kick in even after reinstalling the game and again patching it to v1.2), and Frontlines Fuel of War just simply crashed, we tried three drivers on that one.
...mada ti Crossfire problemi nisu nepoznati kod nVidie. Ovo je jedino sr*nje, sto kupis ih dve, i pola igara ne radi kako treba... Secam se kad je Company Of Heroes izasao, nije uopste podrzavao Crossfire i SLi. Morali su svi koji imaju doticne kombinacije da cekaju preko mesec dana na patch koji dodaje podrsku... Plus da dodam kao benzin na vatru, klasicne probleme sa Ati drajverima i novim igrama...
Nije bas sve tako bajno u SLi i Crossfire zemlji...
Mislim da ljudi olako potežu tu priču i o CrossFire-u a i o SLI-u...mislim dve karte...veća nestabilnost, more neoptimizovanosti, ogromna toplota i galama...šta ja znam... Mislim da je u ovom momentu bolje imati jednu i najjaču kartu a posebno kad je ona manje više jaka kao dve iz prethodne generacije.
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.