Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ATI RADEON CODENAME R700 ili ti 4870 x2 - parite oci :)
STRANA 2 OD 2
pajsgudgud JBT opet se drndate oko glupih grafulja 21.07.2008. 23:46 #63516

status: user
broj poruka: 3746
Evo sve je krenulo u nekom vrlo negativnom smeru. Trebalo bi iskulirati sve ovo. Generalno gledano svi su u pravu. Ja sam AMD ATi fan da se razumemo i ne volim Nvidiu jer su govnari. Ne bi ni ovi bili bolji da mogu, al tako je kako je. Intel da ne spominjem. Samo opušteno ljudi...
baj d vej nema skyfire-a, jel si se naljutio il su brisani neki postovi???
a sta ti ja znam...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: JBT opet se drndate oko glupih grafulja 22.07.2008. 00:17 #63521

broj poruka: 7783
Ma treba malo spustiti loptu...

Tomato Republic Serbia !!!

:: Evo sve je krenulo u nekom vrlo negativnom smeru. Trebalo bi iskulirati sve ovo. Generalno gledano svi su u pravu. Ja sam AMD ATi fan da se razumemo i ne volim Nvidiu jer su govnari. Ne bi ni ovi bili bolji da mogu, al tako je kako je. Intel da ne spominjem. Samo opušteno ljudi..
:: baj d vej nema skyfire-a, jel si se naljutio il su brisani neki postovi??
:: a sta ti ja znam..
::
SkyFire ...Evo i mene... 25.07.2008. 13:43 #63934

broj poruka: 18472
Nisam bio tu 4 dana ali sada sam se vratio pa da i ja kazem nesto...Ajde da priznam jesam ja malo preterao ali stojim iza toga da nVidia ima prednosti i da je za igre bolja od ATI-ja...Vi se non stop vracate na te cene...Pa ko prica o trzistu?Ja sam govorio o sirovim performansama...Ono sto sam rekao je iz licnog iskustva i nisam rekao laz tako i da obican user koji ovo cita nema sta da dodje u neku zabludu jer nece procitati neistinu vec cinjenicno stanje tako da ona vasa prica o zbunjivanju obicnih usera ne pije vodu!!!
@OCz@ Da nisi preterao malo sa zakljucima?Dao si sebi previse slobode u poslednje vreme...Posto si previse mlad bices kaznjen tako sto cu te sledeci put pozvati kad dodjem u BG i presaviti te preko kolena i isicati te po guzi pa ces onda banovati sam sebe jer neces moci da sednes i dajes postove na pc berzi narednih mesec dana...

@Operater@Ako si vec u mogucnosti da probas hardware i po malo istestiras bilo bi lepo da to i postujes,obavestis narod a ne ovako da bi dokazao meni kako sam ja nerealan!Ja sam se uvek trudio da informisem i da pruzim rezultete ljudima i ako mi bas hardware nije toliko dostupan kao tebi i slicnima!Razumem da nemas vremena ali ne treba meni da dokazujes nesto vec svima onima koji citaju...Ti i tebi slicnima mogli ste da se malo potrudite da i vi doprinesete ovom forumu bar na takav nacin.Nemoram ja da budem jedini!Ah da...Ono jer `ocigledno nesto znas` ti je bilo najjace!!!

Za sve ostale...Ljudi malo smanjite strasti...Kazete da sam ja postao nerealan a pogledajte sebe koliko ste vi postali nerealni,napeti i nervozni...Da li se neko od vas zapitao da ja malo i potpaljujem vatru namerno???Bas ste neke veverice...Nekad ste znali da se nasalite i date pravi komentar,sad se vec svadjate...Bas steta..Fali vam dosta elastike koju ste izgubili...Ej,bre ovaj forum se razlikuje od ostalih bas zbog te pozitivne eneregije koja je kruzila,ne dozvolite da se pretvori u neki tamo benchmark i slicne jer se je za to nisam borio a ovde sam dosta vise pre svih vas!!!

P.S.Nemojte biti u zabludi da sam ja na strani nVidie,ja samo znam sta ona nudi u odnosu na ATI...Vec sam vam rekao da OC House firma treba da me snabdeva hardware-om za testove i ko misli da cu ja da budem naklonjen ATI vs nVidia ili AMD vs Intel stvarno ispada glup...Ima da bude 100% realno ma kako se to meni ili nekom drugom nebi svidelo!

OC House - May the Force Be With You!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

markopvict heh 25.07.2008. 17:20 #63954

broj poruka: 4515
@ Sky priznaj brate da volis nVideju ... :) Ja je recimo mrzim.... al sam je kupio zato sto je davala dosta za te pare u tom trenutku... Dobre su karte ali su recimo precenjene kao na pr. Nokia ... Posto smo mi sirota zemlja generalno, nama `dobrinu` kartica diktira dzep. Mislim da se razumemo....

Nego, htedoh da te pitam jel je pocela ta firma sa radom(House) i ako mozes da mi kazes gde se nalazi, internet adresa.... etc

Pozz

PLANET rauter :)

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: heh 25.07.2008. 17:48 #63958

broj poruka: 18472
Ma naravno da volim nvidi-u ali isto tako znam dobro da sibaju sa cenama ali to nekako progutam zbog pouzdanosti njigovih grafickih procesora koju nude najbolje performase...Odnos cena i performanse sa nvidiom u opste nisu u skladu i podrzavam to sto si rekao i naveo kao primer sa Nokiom...Ali to i jeste fazon sto ce njih kupiti samo onaj najveci poklonik i ljubitelj kvalitetnog hardware-a tj entizijasta dok ce se sa ATI - jem zadovoljiti vecina obicnih smrtnika tj. prosecnih kupaca...Realno gledano Mercedes je najkvalitetniji ali i on je u neku ruku precenjen nego sto vredi...E sad izvuci neki zakljucak iz svega ovog...
Sto se tice firme ona funkcionise,video si i sam da je sastavljane opasna konfiguracija za usera sa pc berze ali za ostale informacije ako te nesto detaljnije interesuje baci mi mail pa cu ti sve lepo objasniti...

OC House - May the Force Be With You!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: @ Sky priznaj brate da volis nVideju ... :) Ja je recimo mrzim.... al sam je kupio zato sto je davala dosta za te pare u tom trenutku... Dobre su karte ali su recimo precenjene kao na pr. Nokia ... Posto smo mi sirota zemlja generalno, nama `dobrinu` kartica diktira dzep. Mislim da se razumemo....
:: Nego, htedoh da te pitam jel je pocela ta firma sa radom(House) i ako mozes da mi kazes gde se nalazi, internet adresa.... et
:: Poz
:: __________________________________
:: PLANET rauter :)
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs