Odg: Gdje kupiti racunar u Sarajevu i okolini ?? « Odgovor #5 : Juli 16, 2008, 10:16:02 am » ________________________________________ sorry ja ne bi plus preporucio......zbog svog iskustva....kupio sam tv kartu.....koja nije bila u redu...a inace sam iz Kaknja pa sam je morao vratiti....naravno odmah sutra sam je vratio...na sta ce oni...moramo je poslati na servis vako nako...uglavnom cekat cete oko 15 dana!!!!! treba im 15 dana da je provjere da li radi......pa ljudi to je 10 min posla?!!! pa sam ja malo popizdio na sto imam pravo za svoje pare...a kartica je bila oko 100km! na kraju nisam htio nikako u njih da kupujem posto sam vidi kakav im je odnos sa kupcima `nakon kupovine` ali nisu mi htjeli vratiti pare pa sam na kraju morao uzeti karticu koju su mi oni davalai ...znaci nisam mogao ni birati koju cu i NARAVNO jos sam doplatio 30 maraka za karticu za koju se ispostavilo da je prejaka za moj racunar tj. koristi oko 80 mog procesora(cell 2.4d) ali sta nemogu je vratiti kad je ispravna...i tako ode mojih 130 km..prodam karticu poslije za 70km!!! i za te pare kupim u comtrade-e asusovu za nekih 60 km i sve super...jos su mi ljudi pšosto sam ih pito da ne bude problema ko u plusu ubacili karticu odmah na licu mjesta(donio sam racunar) i sve super....osim onih -60 km koje sam`zaradio` na preprodaji kartice.... pa tako da je moja preporuka : https://www.comtradeshop.ba
Bez obzira što su brand manager-i DFI, Thermalright i još nekih brand-ova moji poznanici - Ovaj poznanik što radi Thermalright slabo radi svoj posao pošto taj brend nije široko rasprostranjen...kupujem ga ili preko oglasa bez garancije ili preko e-dućana što ti je tri meseca čekanja.
Za c2d8400 sam takođe dobio preporuku od dobrih ljudi sa ovog istog foruma. SVAKA ČAST !!! Odličan je. - ovde su ti otkrili mlaku vodu...među bržim intelima, naravno da je odličan.
Za Thermalright sam dobio preporuku takođe od momaka sa ovog foruma za konkretan cpu. SVAKA ČAST !!! - e ovde ste otkrili rupu na saksiji...Thermalright, najači kuleri, naravno da su odlični.
Pa vidiš i sam da kupuješ najskuplje, šta te to koleba kad je grafička u pitanju?
Čuj DIGITAL! ili u narodu poznat kao AMD-ATi bilten, čemu uopšte časopis o hardveru. Izlazi na mesec dana a na internetu sve informacije imaš zerosec
:: Bez obzira što su brand manager-i DFI, Thermalright i još nekih brand-ova moji poznanic :: - Ovaj poznanik što radi Thermalright slabo radi svoj posao pošto taj brend nije široko rasprostranjen...kupujem ga ili preko oglasa bez garancije ili preko e-dućana što ti je tri meseca čekanja
Imam dojam da nisi previše inventivan, potraži malo okolo, Thermalright je od skoro na našim prostorima, a uvozi ga firma, koja uvozi i OCZ, brand manager je isti čovek za oba brenda.
:: :: Za c2d8400 sam takođe dobio preporuku od dobrih ljudi sa ovog istog foruma. SVAKA ČAST !!! Odličan je :: - ovde su ti otkrili mlaku vodu...među bržim intelima, naravno da je odličan
Šta li je ovde mlaka voda ? Pa tražio sam najbolji odnos kvaliteta i uloženog novca.
:: :: Za Thermalright sam dobio preporuku takođe od momaka sa ovog foruma za konkretan cpu. SVAKA ČAST !! :: - e ovde ste otkrili rupu na saksiji...Thermalright, najači kuleri, naravno da su odlični
Odlični jesu, najbolji nisu, otkrili smo nekoliko rupa na saksiji, a bogami još po negde...
:: :: Pa vidiš i sam da kupuješ najskuplje, šta te to koleba kad je grafička u pitanju
Pazi kad ne kupujem najskuplje, već da ne ponavljam, najbolji odnos potrebe, kvaliteta, cene. Postoje mnogo skuplje ploče i kuleri, o cpu i da ne govorim.
:: :: Čuj DIGITAL! ili u narodu poznat kao AMD-ATi bilten, čemu uopšte časopis o hardveru. Izlazi na mesec dana a na internetu sve informacije imaš zerose
To što je glavni i odgovorni urednik za hardware i edukaciju postao direktor AMD za jadranski region, ne prejudicira da je to AMD/ATI bilten. Da bi tako nešto tvrdio treba da pročitaš svaki broj nekoliko godina u nazad.
:: :: Taj 4850 će sigurno doneti tišinu u vaš do
Pa nemam nameru da uzimam 4850 već 4870 ili nešto jače, ali ne i skuplje.
Nisam baš razumeo šta si hteo ovim postom, da skreneš pažnju na sebe ili da namećeš svoje mišljenje, skrećući sa teme.
Kad čovek pogreši, dovoljno je jedno `izvini` a rupe i mlaku vodu, ostavi za nekog drugog.
``4870 ili nešto jače, ali ne i skuplje.`` - jači hardver je uvek jeftiniji, lepo si to ukapirao
``Nisam baš razumeo šta si hteo ovim postom, da skreneš pažnju na sebe ili da namećeš svoje mišljenje, skrećući sa teme.`` - skrećeš sam sa teme, iskoristio si celu priču da bi se hvalio svojim poznanicima.
``To što je glavni i odgovorni urednik za hardware i edukaciju postao direktor AMD za jadranski region, ne prejudicira da je to AMD/ATI bilten. Da bi tako nešto tvrdio treba da pročitaš svaki broj nekoliko godina u nazad.`` - nemam pojma ko je šta postao, ali znam šta je postalo šta: DIGITAL! je postao AMD-ATI bilten i samim tim najveće đubre. Svi testovi su plaćeni a kad bi im dao lovu nahvalili bi i moju levu pocepanu Najku.
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.