Mada, ne vidim razlog za 1000 s obzirom na to koju karticu planiram da koristim? Uz sva moguca rachunanja, chak i u najgorim okolnostima, 750W Corsair je nevidjeno dobro. Uz to se pokazalo SAVRSHENO na svim testovima. E sad, ako ti znash neshto shto ja ne....... :)
Cijenim pomoc u svakom sluchaju.
Nego - shto se monitora tiche - tu idem samo na lichne preporuke. Ovaj monitor koji sam pomenuo mi je i svaki test i dosta prijatelja preporuchilo kao savrshenu 22`-icu.
Nisam bas mislio skroz BUKVALNO da je kralj monitora,ali je sigurno LIDER u oblasti monitora,ima tu naravno jos veoma dobrih marki ali kvalitet je kvalitet.Re:zippd-Ta 22`sto ti planiras da kupis jeste dobra ali je i pakleno skupa.Ne znam koji su ti drugovi preporucivali taj monitor ali bi trebalo da znaju da ako oces u potpunosti da uzivas u 1920x1200 NISTA ISPOD 24`.To ti je moj savjet a ti radi sta god hoces.Sto se tice napajanja 750W je sasvim dovoljno za tvoju konfu.
Asus GTX 280 i Corsair HX1000w za 200 Eur,samo 20 Eur vise od tog OCZ-a koji si hteo da kupis!Monitor nije najbolji Samsung iako ga ja preferiram ali za 400 Eur mozes da uzmes 26`` dobar monitor i da pevas sa rezolucijom od 1920x1200 ili pak ako ne zelis toliku rezoluciju ti se drzi te svoje 22-dvojke koju si hteo da uzmes a ostalo isprati kombinaciju koju sam ti vec predlozio!!!Mislim da ces za sve imati dovoljno para...Nemoj samo nastavljati sa pricom jer moze ovo-ono jer ti je vec receno sta je najbolje tako da nemas cemu vise da se dvoumis..
P.S.Ova Irena ili Iren je izgleda neki spijun!
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
Sve je to sada OK, odluchio sam se za Asus 4870 + Lenovo L220x, i skoro sam sve poruchio, osim shto - izgleda - Corsair napajanja nigdje nema, svi mi kazhu da od dobavljacha ne mogu nishta da povuku.
Zna li neko gdje bih mogao da potrazhim ovo TX750W?
:: Sve je to sada OK, odluchio sam se za Asus 4870 + Lenovo L220x, i skoro sam sve poruchio, osim shto - izgleda - Corsair napajanja nigdje nema, svi mi kazhu da od dobavljacha ne mogu nishta da povuku :: :: Zna li neko gdje bih mogao da potrazhim ovo TX750W
Nema teorije da ga nadjes posto ga nema jos odavno,a sumnjam da ce ga i biti kod nas u skoroj buducnosti.. Moj predlog je da pogledas neko OCz ili TT napajanje od 1000w, a ako neces da uzimas nesto od 1kW onda barem uzmi od 850w, ali nemoj ispod toga.. Takodje mislim da bi trebao da poslusas Sky-a sto se tice izbora grafe, zato sto je 280gtx po meni dosta bolja i korisnija karta ako gledamo za sta ti treba.. razmisli jos jednom pre kupovine..pozz
E sad nek ide u....Pa covece sta je sa tobom?Tebi se lepo objasni a ti izaberes neku levu kombinaciju koja nema veze sa mozgom!Ako su finansije u pitanju onda stvarno razumem..Ako pak imas para a stedis to onda nikako ne valja..Sa ATI 4870 se Boga mi neces usreciti ni sa igrama a ni sa sirovom snagom..Ama dosta je slabija od GTX280 i tesko ce se nositi sa tom rezolucijom i sa novim igrama..Bacas dzabe pare!!!Napajanje Corsair minimum 1000w ili pak Thermaltake od 850w to ti je bar jeftino a extra...Sto se tice i monitora,opet greska ali ne kupujem ja,ti si taj koji sam sebi odredjuje pa kasnije takodje si ti taj koji ce se verovatno i kajati zbog pogresnog izbora i saveta kojih smo ti pruzali a nisi zeleo da nas poslusas!
:: :: :: :: Sve je to sada OK, odluchio sam se za Asus 4870 + Lenovo L220x, i skoro sam sve poruchio, osim shto - izgleda - Corsair napajanja nigdje nema, svi mi kazhu da od dobavljacha ne mogu nishta da povuku :: :: Zna li neko gdje bih mogao da potrazhim ovo TX750W?
Zasto min. Corsair od 1Kw ? pa Corsair 550W ce biti dovoljan .. Sto da dajem 200e za napajanje kad ne mora, Tt 850W ili slicno je puna kapa sto moze da uzme.
Pa citaj malo postove pa ce ti biti jasno!Covek je hteo OCZ 1010W koje kosta 180 Eur...Sta je 20+ onda za Corsair HX1000W koje je duplo bolje napajanje?!!!Zato sam mu rekao da uzme..Inace ko kaze da je dovoljno 550w napajanje za GTX280 i ostalu konfiguraciju...Minimum za neke smesnije pare je Thermaltake 850w da nebi razmisljao...Moze i taj tvoj Corsair sto si ti uzeo (Ajde da te pomenem da se ne ljutis) ali ja bi ipak isao na jos vecu snagu za iste ili manje pare!!!
:: Zasto min. Corsair od 1Kw ? pa Corsair 550W ce biti dovoljan . :: Sto da dajem 200e za napajanje kad ne mora, Tt 850W ili slicno je puna kapa sto moze da uzme.
A to .. da ali uzeo je 4870, vidjam po forumima ljude sa Corsair-om 550W i 4870 karticom. Ako vec nije otisao tim putem nema potrebe da placa napajanje skupllje od same kartice sada, to hocu da kazem..
Pa nema potrebe ali izgleda da ni on ne zna sta tacno hoce...Ja mislim samo da je glupost sada na neku jacu konfiguraciju i veci monitor uzeti ATI 4870..Nema sta da trazi sa GTX280 i plus ce je vreme brzo pojesti sa ovim novim igrama sto se skoro nece desiti sa GTX280!P.S.Obrnuo sam Crysis Warhead,ok je,samo mi je nesto kratak!Previse zahtevan bez potrebe sa istim engine-om i malo prepeglanijom grafikom ali jedva primetno...Sve na Enthusiast i lepo je plivalo...
:: A to .. da ali uzeo je 4870, vidjam po forumima ljude sa Corsair-om 550W i 4870 karticom :: Ako vec nije otisao tim putem nema potrebe da placa napajanje skupllje od same kartice sada, to hocu da kazem..
Pa jeste da bi 280-ka bila bolja al sad kad je uzeo nema veze, nije 4870 losa kartica ni za tu rezoluciju sigurno .. Kriza jes kratka, i ja sam se iznenadio kad sam video gde je kraj .. I sta radi ok i u 19x12 ? slobodno priznaj ako secne s vremena na vreme
Ma to cu tek da vidim...Nisam uzeo jos monitor...Samo onako stoji u najavi...Inace u nedelju cu testirati GTX-a na 22-ci sa Warhead-om pa cu ti reci kako se karta drzi...Na 1920x1200 moraju padati FPS,to je ocigledno ali prednost ove karte i jeste sto to nije veliki procenat u odnosu na manju rezoluciju jer je fakticki za to i pravljena...2-3 do 5 FPS za toliku rezoluciju nije nista!Inace obzirom na kom clocku je ja drzim performanse ce biti sasvim zadovoljavajuce!
:: Pa jeste da bi 280-ka bila bolja al sad kad je uzeo nema veze, nije 4870 losa kartica ni za tu rezoluciju sigurno . :: Kriza jes kratka, i ja sam se iznenadio kad sam video gde je kraj . :: I sta radi ok i u 19x12 ? slobodno priznaj ako secne s vremena na vreme
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.