Ja naprimer nisam GRID u 1280x1024 mogao na maximumu, moglo je medium i high bez AA i igra je isla jedva 30 frejmova. A sto se tice COD4, WiC to sve moze na maks ali bez AA i AF.
:: Pa u 1440x900 ne secam se zadnje igre sem crysisa da nije bio maximumov maximum.WiC...Flat out...CoH...COD4.Ma sad seda 9800.BAs sam se vezao za zelenu zabu.Pre nje sam imao 7300gt GLH.Lepa i korisna kartica :: :: ::
U toj rezoluciji Crysis nema sanse da poguras sve na Max!Ako je XP u pitanju idu medium detalji u toj rezoluciji bez AA i to da bude gusto..E sad, mozes meni do sutra da pricas kako to ide kad sam ja to Bog zna koliko puta vec probao...
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
:: Pa u 1440x900 ne secam se zadnje igre sem crysisa da nije bio maximumov maximum.WiC...Flat out...CoH...COD4.Ma sad seda 9800.BAs sam se vezao za zelenu zabu.Pre nje sam imao 7300gt GLH.Lepa i korisna kartica :: :: ::
SF postovanje za tebe.Veruj mi igrao sam na tim podesavanjima sem u deonici kad udje se u pecinu,tad je zabagovalo Znam da je bio medium i 1440x 900 2x AA.To mislim na obican crysis,warhead nisam probao jos.
Pa kako sad?Jel cela igra bila na Medium ili samo taj deo?Sad te ne razumem...Vidi sa 7900 GTX i to dobro OC-ovanu na 740 za GPU na Medium detalje 1440x900 bez AA jedva 30 FPS u gustim deonicama a zna da padne i na 20 FPS!...Inace gde je more i one gluposti tu ima nekad i dosta vise...Sa 8600GTS isto OC-ovanu na 740 za GPU nisam mogao da dobijem takve rezultate na istim setovanjima...
:: SF postovanje za tebe.Veruj mi igrao sam na tim podesavanjima sem u deonici kad udje se u pecinu,tad je zabagovalo Znam da je bio medium i 1440x 900 2x AA.To mislim na obican crysis,warhead nisam probao jos :: :: ::
1440x900 je manje zahtevan mod od 1280x1024, pomnozi ta dva prikaza i videces da prvi ima manje tackica nego drugi.
Sve u svemu ja isto imam 8600gt i tvrdim da je kartica kerin djoka i nista vise od toga. Njena trenutna upotrebljivost je da pomogne fizikaliju nekoj ozbiljnijoj grafickoj kartici i nista vise.
@SkyFire Nista ja nisam dopunjavao niti ispravljao nego konstatovao da su novi GPU toliko mocni da im je limitirajuci faktor memorija, a 8600gt sa ddr2 memorijom je smesna za igranje a da neko radi OC za ekser i word to jos nisam cuo a ni ne bih razumeo takav postupak koji ne vodi nicemu sem zagrevanju kartice.
Tomato Republic Of Serbia !!!
Celu igru sam igrao na medium,1440x900, 2xAA,sem te deonice.Kad sam morao da iskljucim AA.Kako bi radila igra.Garantujem da je bilo 2otak frejmova inace.Mislim da je to igrivo.Covek moze da vidi oko 25f per sec
Jeste ali ako si me ispratio do kraja ja sam upravo rekao da je to nekad imao smisla kada se generacijski pratio razvoj GPU-a sa igrama..Danas efekta slabo ima jer su igre nove generacije i drugacije renderuje GPU nego li sa igrama koje su mnogo pre izasle...
:: 1440x900 je manje zahtevan mod od 1280x1024, pomnozi ta dva prikaza i videces da prvi ima manje tackica nego drugi :: :: Sve u svemu ja isto imam 8600gt i tvrdim da je kartica kerin djoka i nista vise od toga :: Njena trenutna upotrebljivost je da pomogne fizikaliju nekoj ozbiljnijoj grafickoj kartici i nista vise :: :: @SkyFir :: Nista ja nisam dopunjavao niti ispravljao nego konstatovao da su novi GPU toliko mocni da im je limitirajuci faktor memorija, a 8600gt sa ddr2 memorijom je smesna za igranje a da neko radi OC za ekser i word to jos nisam cuo a ni ne bih razumeo takav postupak koji ne vodi nicemu sem zagrevanju kartice :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: Pa u 1440x900 ne secam se zadnje igre sem crysisa da nije bio maximumov maximum.WiC...Flat out...CoH...COD4.Ma sad seda 9800.BAs sam se vezao za zelenu zabu.Pre nje sam imao 7300gt GLH.Lepa i korisna kartica :: :: :: :: :: ::
To je vec u redu...Na tim istim setovanjima sam i ja probao...Mislim da je i kod mene bio ukljucen 2x AA ali za tu informaciju bi morao drugara da pitam jer se ne secam 100% ...On i dalje igra na 8600 GTS i to na AMD Athlon platformi...A celu igru je presao na Medium na rezoluciji od 1280x1024...Inace malo zahtevnija je rezolucija 1440x900 od 1280x1024 bez obzira na broj tackica...Praksa kaze jedno a teorija drugo... P.S.Kad kazes igru sam presao u Full-u odnosi se na maximalnu rezoluciju monitora i maximalana setovanja u igri..Znaci AA16X i sl...
:: Celu igru sam igrao na medium,1440x900, 2xAA,sem te deonice.Kad sam morao da iskljucim AA.Kako bi radila igra.Garantujem da je bilo 2otak frejmova inace.Mislim da je to igrivo.Covek moze da vidi oko 25f per se :: :: ::
Kao sto vidis FarCry 2 se pojavila u on line prodavnicama.
A sada trk u obliznju garazu kod lokalnog uvaljivaca gvozdjurije.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Sta lupetate da je losa kartica.Dosta mi vise prozivke iste.imam 8600gt 256mb ddr :: Mozda niste mislili na ovu ali ja teram pure na maximumu,crysis sam terao na medium 2x AA i 1440x900.Znam da ce tu da sedne 9800gt kad izadje far cry 2.Inace procesor je E2160.I cpu i gpu su keva za klokovanje.U to vreme kartica je bila best buy.Nesto ne vidim da je moj drugar sa 8800gts nesto ispao pametniji,jer se ispruzio 200E vise a dobio samo buduceg prethodnika :: ::
:: http://www.irfree.com/2008/10/20/far-cry-2-clonedvd-2 :: :: Kao sto vidis FarCry 2 se pojavila u on line prodavnicama. :: :: A sada trk u obliznju garazu kod lokalnog uvaljivaca gvozdjurije :: :: Tomato Republic Of Serbia !! ::
:: Ja sam vec kupio 1,5GB skinuce do sutra nadam se :: :: :: :: http://www.irfree.com/2008/10/20/far-cry-2-clonedvd-2 :: :: :: :: Kao sto vidis FarCry 2 se pojavila u on line prodavnicama. :: :: :: :: A sada trk u obliznju garazu kod lokalnog uvaljivaca gvozdjurije :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: ::
@Pokretac teme, dobitak bi bio tu i tamo u starijim naslovima, tj. ono sto i vec radi dobro .. Tako da, ako bi da clock-ujes kartu jer te neka igra zeza, nema potrebe, jer ce opet zezati ..
:: I onda je mrmot zavio cokoladicu . :: :: :: @Pokretac teme, dobitak bi bio tu i tamo u starijim naslovima, tj. ono sto i vec radi dobro . :: Tako da, ako bi da clock-ujes kartu jer te neka igra zeza, nema potrebe, jer ce opet zezati . :: :: I nije bre DDR, vec GDDR ! :)
:: Imam grafiku NX8600GT 512MB 128bit i zanima me da li mogu i kako da je overklokjem i kakav bi efekat bio...?? Mozes ti da je overklokujes,ali nemoj da ocekujes drasticnu razliku u performansama ipak je to 128 bitna karta...A kao sto ti je TheBear vec rekao GDDR2 se mnogo slabije overklokuje od GDDR3 i stvarno ne vidim sta je tu smesno,covek nista nije lupio...A i da jeste ne treba mu se smejati nego mu skrenuti paznju ako je nesto pogresio...
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647790. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.