Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
@SkyFire
STRANA 2 OD 2
MACHINE ... 05.11.2008. 12:41 #78217

status: user
broj poruka: 5716
Jel neko probao da menja onaj Device ID, tamo stoji GS da li ce promeniti samo ime ili ce i otkljucati zamskirane jediniice ako izmenim u GT??? To je u nibitoru stavka ima padajuci meni...ako to GS izmenim u GT/GTO hocu li nesto zeznuti ili pak mozda dobiti??? Sta se dobija onom opcijom za color mode 640x480???

Sada radi flesnuto na 550/800, ali vozi dobro na 590/850, bolje nize...

- A N G E L -

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 05.11.2008. 13:03 #78219

broj poruka: 1117
ja ti kazem stavi za 2D mod neku nizu frekvenciju, nema svrhe da ti non stop bude nasvirana na toliko...
tom promenom device ID-a neces dobiti nista preterano korisno, svrha toga je da ti aplikacije vide graficku kao neku drugu ako hoces da forsujes neke opcije koje za tvoju konkretnu karticu nisu dozvoljene...verovatno ces samo izazvati crash takvih aplikacija...

Overclocking is the way of life!!!

MACHINE Re: ... 05.11.2008. 13:09 #78220

broj poruka: 5716
to sam i ja mislio, obican ID...ali sam ubedjen da ovo cudo moze da izvuce svih 24/8 ps/vs jedinica to je nemacko cedo :) da li negde postoji bios mode za otkljucavanje bas ove karte na pravi GT? Kapiram ako na nekoliko njih radi radice i ovde, jedne su od retkih koje su imale double life warranty

Ali raditi bilo kakve har modeove je sumanuto, sve je to isuvise sitno cak i sa najboljom lemilicom (Ersa, Antex, Weller) sanse da ne ispadne dobro su ogromne jer je sitno...jedino sa SMD duvaljkom i vakum rucicama...ne isplati se...mislio sam na soft modding

P.S. dobija flas sa 7900GT/GTO...mozda bi samo nasilno moglo preko switcheva nvflasha...na netu nisam nasao da je neko uspoeo da prepravi ni lemljenjem u gt iako su posle toga flesovali...

- A N G E L -

:: ja ti kazem stavi za 2D mod neku nizu frekvenciju, nema svrhe da ti non stop bude nasvirana na toliko..
:: tom promenom device ID-a neces dobiti nista preterano korisno, svrha toga je da ti aplikacije vide graficku kao neku drugu ako hoces da forsujes neke opcije koje za tvoju konkretnu karticu nisu dozvoljene...verovatno ces samo izazvati crash takvih aplikacija..
::
:: Overclocking is the way of life!!!
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs