Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Glupi ATi
STRANA 2 OD 2
Dragg re: No offense 05.12.2008. 14:12 #82056

status: user
broj poruka: 2270
dobro, nisam rekao da nema problema nego da su preuveličani, naročito o kompatibilnosti sa igrama. Počev od serije 3xxx DVI izlazi su ravnopravni a CCC nikad ne instaliram.
Nema offense sa moje strane, nadam se ni sa tvoje. Ipak, tip rasprave kakvu vodiiš sa DmasteRNo1 me ne zanima i ne učestvujem u tome.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE ... 05.12.2008. 14:17 #82057

broj poruka: 5716
Ma nisi ti omasio skolu, ti si omasio planetu...FTN je dobar fakultet, svakako ne kao ETF ali dobar...to sto ti nisi skapirao kako funkcionise sistem je samo tvoja sramota. Cime se pametan stidi budala se ponosi. Da si bio nekad i blizu moskovskog Lomonosova, znao bi o cemu govorim...doduse, bio si blizu matematicke gimnazije ako je `Tesla` u BGu (koja ima vanserijski inteligntne ljude)...ali sta ces, na nesrecu, znanje i pamet nisu prelazni. Samo se ti tesi svojim odlukama i potezima...blago onom ko rano pludi, ceo zivot mu u veselju prodje :))

A N G E L

:: je l` treba nešto da znači, što si ti završio elektrotehnički fakultet. Pa i ja sam za vršio elektrotehničku školu, pa sam tamo naučio da upalim i ugasim komjuter i ništa više. Čak sa i upisao FTN u Novom Sadu, i kada sam skontao da neću naučiti ništa od onoga što me zanima o računarima, batalio sam buraniju. Ni tih tvojih 10 godina iskustva ne znače ništa, čim nisi u stanju da uradiš ono što hoćeš - još samo kada bi znao zašto i čemu to radiš. Kupi lepo DžiForsa i ne kenjaj više o ATI-ju, leba ti
::
MACHINE Re: `Hold the horses` 05.12.2008. 14:57 #82061

broj poruka: 5716
Tako je, bile su serije 9600pro koje su se vodile kao Diamond Multimedia sa referentnim dizajnom a koje su na vecini ploca pravile problem (RAMDAC, VRAM...) ali nigde nije bilo naptisa da je u pitanju DMM, samo je stajalo Made By ATi (tada se prestalo sa onim Powerd By ATi)...distributer mi je rako da su DMM ali za to nije bilo potvrde...mozda nesto `refurbished`

A N G E L

:: Ja prvi ne volim ATi u paketu sa AMD-om, jedva čekam kad će konačno da riknu
:: Međutim, serija 4000 i NIJE tako loša, očigledno je neka greška sa karticom
:: Imaš valjda garanciju, vrati je
:: DIAMOND kartice su valjda imale neku spletku sa BIOS-ima, ako negrešim prodavale su se dosta ispod cene
Ishmerish K da G 07.12.2008. 01:30 #82359

broj poruka: 7285
Pazi druze vec dugo radim ovo,a imam i po jednog lika u obe nama ljubljene Jenkijske kompanije(sto bi senor Hugo cavez reka`prljavi Jenkiji`),pa ti sa sigurnoscu mogu reci da je Nvidia trenutno dosta losija od ATI-ja.To sto ti se desava je izolovan slucaj.Mozda bi trebao da razmlislis(ako mozes) o 4xxx seriji.Ja sam imao konf. zasnovanu na QX9650 i 9800GTX i onda sam ga liferovao.uzeo sam `slabiju` spider konfiguraciju i ko mi od velikih strucnjaka kaze da ima bolje kompatibilnosti od ATI(790GX)ATI(48xxxx)i AMD x4 i vece potrebe od toga onda...

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs