je uvek nudio vise,mislim na ulozeno-dobijeno ta 8600 je kostala boga oca do pre nekih godinu dana kad joj je 3850 pokazao kako`Musa dere jarca` pa su jojo cenu drasticno spustili,hehe u svakom slucaju dobri su i jedni i drugi
Da se razumemo, ATI nije nista mogao nVidii dok nije izasla HD38xx serija i naravno novija HD48xx serija, ali ih sada posteno `usiva` u odnosu ULOZENO-DOBIJENO...
Moj izbor je trenutno ATI, jer nVidia ne vrijedi onoliko koliko kosta...
PS : ATI ima takodje savrseniji proces izrade i vecu snagu FLOPS/Watt!
Pa zbog drajvera bax sta mislis...svako ko ima da se pozali na Ati odmah pljuje po ATI drajverima....i to je sve sto znaju....naculi negdje da ne valjaju drajveri pa svi navalili,a vjerujem da ih pola nikad nije ni koristilo ATI kartice....
Zar nije ovde bilo nekih 90+ postova???? Jel opet izbila neka svadja pa je neko izbrisao 50 komada??? Cini mi se da sam na ovu temu ostavio 2 ili 3....A ako me pamcenje dobro sluzi samo sam obrzlozio zasto jendnu ili drugu,bez bilo kakve svadje.
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.